Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Én tamrac hátizsákot használok, mindenféle konfigurációhoz találsz méretet és kialakítást (hátizsák, oldaltáska...). Szerintem jó minőségűek, variálható a belső kialakításuk és jó az ár/érték arányuk.
total90: használd egészséggel a zsákot is, a gépet is
Aztán ha lendületbe jössz, hamar kinövöd majd, hisz ahogy látom, az alsó része már a jelenlegi cuccaiddal tele van
Amire még számíthatsz, hogy előbb-utóbb a táskádban fog landolni: lenspen, rendszervaku+akksik, pár szűrő, esetleg 1-2 fix. Hidd el, tapasztalatból mondom. Én is duplakittel kezdtem, aztán szép lassan elkapja az embert a gépszíj 
#16: és nem csak elnyűhetetlen, de ha jól tudom, élettartam garanciás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán ha lendületbe jössz, hamar kinövöd majd, hisz ahogy látom, az alsó része már a jelenlegi cuccaiddal tele van
Amire még számíthatsz, hogy előbb-utóbb a táskádban fog landolni: lenspen, rendszervaku+akksik, pár szűrő, esetleg 1-2 fix. Hidd el, tapasztalatból mondom. Én is duplakittel kezdtem, aztán szép lassan elkapja az embert a gépszíj