- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem győztél meg, mert a saját szememmel láttam több száz gépet (P4 és Core2-k) Codegen tápokkal üzemelni évekig, 24/7-ben... Akkor az biztos fotosop volt
És ugyan persze, nem minőségiek, de azért közel sem annyira gáz, mint ahogy kialakult egyesekben ez a kép. Nyilván nem valók nagy fogyasztású gépekbe. Ez van, elavult áramköri design.
Elektrocad meg talán annak a cégnek is van, ahol ezeket a szarokat tervezik -
"A minőségi kapcsolások tervezésekor akár minden egyes ellenállásra megvizsgálják, hogy az milyen irányba változhat az idők során,"
Hááááát azért ez egy kicsit túlzásHiszen akkor ez nem lenne :
"A márkás tápban is történhet előre nem látható hiba, és ekkor akár kárt is okozhat, de ennek az esélye 100-szor, 1000-szer, akár 10000-szer kisebb, mint egy nagyon gazdaságosra tervezett cucc esetén."
...éspedig lehet, mert van, akinek márkás táp küldte el a gépét.Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlen kell megdöglenie egy óccó tápegységnek. Főleg nem magától.
Aki meg egy 4-6-8-sok magos gépet 400W-os Codegennel hajt, az amúgy sem normális... -
OK, érteni, de annyian hördülnek fel egy Codegen hallatán, hogy MEGFOGHALNIAZALAPLAPOD, hogy azért kicsit érdemes visszarángatni az embereket a földre. Pár A terhelést az is kibír.
Különben ha valami bezárlatosodik, és kikerül rá a 220, az akár egy FSP is lehet, az is viszi a cuccot, ami a kimenetén van@haddent : A 220-as részre egy szabály van : ha be van dugva, nem fogdosni
(Kihúzva is óvatosan, mert a pufferekben maradhat delej...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest