Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
putyika
újonc
válasz razorbenke92 #10 üzenetére
Helló! Bocsi a zavarásért, olvasgattam a fórumban és láttam hogy eléggé értesz az elektronikához. Nekem mechatronikai technikus végzettségem van, valamit kapizsgálok az elektronikához, de messze nem eleget. Érdekelni viszont érdekel és szeretek kísérletezni,buherálni dolgokat! :-) Vettem a minap egy atab powerbankot, eléggé tetszik,minőségibbnek tűnik mint sok neten árult kacat..Viszont szeretnék mégegyet csinálni magamnak,mivel adott 3db 3,7 V-os 1500-1700 mAh körüli telefonakksi,ezeket szeretném hasznossá tenni,mert így csak porosodnak :-D Szóval amit meg szeretnék valósítani,hogy minél nagyobb hatásfokkal elkészítsem a hőn áhított saját powerbankomat,lehetőleg 3-4-5000 Ft-nál ne kerüljön többe a megvalósítása,de szerintem ebbe bőven beleférek. Amit szeretnék,hogy -mint ahogy az atab powerbankomon is- legyen egy micro USB port amin keresztül tölteni tudom a powerbankot, illetve egy USB-A port, amin keresztül 1A-t tudok kinyerni.Ha esetleg megoldható,de ez már nem a muszáj kategória, hogy legyen mégegy USB-A port (mint az atab powerbankomon) amin 2A körüli áramot kapok. Ezen kívül még a csepptöltést és valami töltés-visszajelzést szeretnék (van egy csomó LED-em). Valamint..amit nem tudok,hogy mennyire bonyolult megvalósítani,hogy töltöttségszintet is meg tudjam állapítani...(persze ez már nagyon a nem muszáj kategóriájú része a dolognak! :-D ) Válaszodat/válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest