- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
putyika
újonc
válasz
razorbenke92 #10 üzenetére
Helló! Bocsi a zavarásért, olvasgattam a fórumban és láttam hogy eléggé értesz az elektronikához. Nekem mechatronikai technikus végzettségem van, valamit kapizsgálok az elektronikához, de messze nem eleget. Érdekelni viszont érdekel és szeretek kísérletezni,buherálni dolgokat! :-) Vettem a minap egy atab powerbankot, eléggé tetszik,minőségibbnek tűnik mint sok neten árult kacat..Viszont szeretnék mégegyet csinálni magamnak,mivel adott 3db 3,7 V-os 1500-1700 mAh körüli telefonakksi,ezeket szeretném hasznossá tenni,mert így csak porosodnak :-D Szóval amit meg szeretnék valósítani,hogy minél nagyobb hatásfokkal elkészítsem a hőn áhított saját powerbankomat,lehetőleg 3-4-5000 Ft-nál ne kerüljön többe a megvalósítása,de szerintem ebbe bőven beleférek. Amit szeretnék,hogy -mint ahogy az atab powerbankomon is- legyen egy micro USB port amin keresztül tölteni tudom a powerbankot, illetve egy USB-A port, amin keresztül 1A-t tudok kinyerni.Ha esetleg megoldható,de ez már nem a muszáj kategória, hogy legyen mégegy USB-A port (mint az atab powerbankomon) amin 2A körüli áramot kapok. Ezen kívül még a csepptöltést és valami töltés-visszajelzést szeretnék (van egy csomó LED-em). Valamint..amit nem tudok,hogy mennyire bonyolult megvalósítani,hogy töltöttségszintet is meg tudjam állapítani...(persze ez már nagyon a nem muszáj kategóriájú része a dolognak! :-D ) Válaszodat/válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Maga az USB töltő fogalma mindenki számára ismerős lehet, főleg napjaink rohanó világában ahol nincs időnk megállni és...
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- CPU léghűtés kibeszélő
- Spotify
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX6600 8GB!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest