Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• talmida

Közösségépítő

válasz #22 üzenetére

Nem tudom, hogy ki vagy, de kicsit megijesztettél a negatív hozzászólásoddal. :U Alig mertem elmenni a doktorúrhoz. :U Ellenben örömmel konstatálhatom, hogy vaklárma volt csak a rémísztgetésed, :P Dr. Tóth Györgyről való jó véleményem csak tovább erősödött. :K Személyesen győződtem meg arról, hogy milyen korszerű és magas színvonalú kezelést nyújt. :C Kiváló munkát végez, nagyon korrekt áron! Hihetetlenül ügyes, az injekciót is olyan trükkösen adja be, hogy egyáltalán nem fáj!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. :R

Nekem egy elég kényes helyen, a fogtőnél volt egy mély, ékszerű lyuk az egyik szemfogamon, amit az ún "bonding" technikával kezelt, ami, ha jól tudom, tulajdonképpen egy részleges koronaféleség fograültetése a szájban, tehát a korona nem később és nem külön, a szájon kívül készül, hanem ott azonnal, rétegesen egymásra épített tömés fölrakásával. Nem kis munka, nagyon aprólékos figyelmet és alapos munkát igényel. :R :R :R Laikus vagyok, ha valamit nem jól mondtam, szívesen veszem a szakértőbbek kiigazítását. :B A doktorúr elejtett szavaiból vettem ki az előbbieket. :D

Új hozzászólás Aktív témák