Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Nem tudom, hogy ki vagy, de kicsit megijesztettél a negatív hozzászólásoddal.
Alig mertem elmenni a doktorúrhoz.
Ellenben örömmel konstatálhatom, hogy vaklárma volt csak a rémísztgetésed,
Dr. Tóth Györgyről való jó véleményem csak tovább erősödött.
Személyesen győződtem meg arról, hogy milyen korszerű és magas színvonalú kezelést nyújt.
Kiváló munkát végez, nagyon korrekt áron! Hihetetlenül ügyes, az injekciót is olyan trükkösen adja be, hogy egyáltalán nem fáj!! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nekem egy elég kényes helyen, a fogtőnél volt egy mély, ékszerű lyuk az egyik szemfogamon, amit az ún "bonding" technikával kezelt, ami, ha jól tudom, tulajdonképpen egy részleges koronaféleség fograültetése a szájban, tehát a korona nem később és nem külön, a szájon kívül készül, hanem ott azonnal, rétegesen egymásra épített tömés fölrakásával. Nem kis munka, nagyon aprólékos figyelmet és alapos munkát igényel.
Laikus vagyok, ha valamit nem jól mondtam, szívesen veszem a szakértőbbek kiigazítását.
A doktorúr elejtett szavaiból vettem ki az előbbieket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest