Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz megyeri #29 üzenetére

Azta mindenit. Az első hsz az enyém és mégcsak nem is volt deja vu -m a témával kapcsolatban. :Y :B

• DarkByte

addikt

Ritka peches embernek tűnsz hallod (és ezt most ne offenzívának vedd, mod: úgytűnik Dufresne -el hasonlóra gondoltunk). Nekem ~2003 óta van meg az a Domino SIM kártyám amit használok, de előtte is volt 2 évig egy másik (ezt most anyám használja), és nem tudnék kiemelni egyetlen egy olyan dolgot ami ennyire durva lenne mint amiket leírtál. (kisebb gondok voltak persze, de azok hol nem fordulnak elő)

Roaming -ot én még sosem próbáltam, szóval erről nem akarok levegőbe beszélni, max. azt tudom mondani hogy apám már használta külföldön a mobilját, neki emlékeim szerint semmi gondja nem volt vele.

A WESTEL felírat eltűnéséről ha jól emlékszem kapott mindenki egy SMS -t pár héttel a frissítő üzenet leküldése előtt hogy melyik időpontban kellett bekapcsolva hagyni a telefont hogy megtörténjen a váltás (ha nem volt bekapcsolva vagy valószínűleg ha külföldi hálózaton tartózkodtál akkor WESTEL maradt, tudom mert anyám mobilján a régi SIM kártyámmal a mai napig így szerepel). Ez ugyanis vagy a SIM vagy a telefon bejegyzésének frissítését jelenti, majd a nálam okosabbak megmondják. (Emlékszem hogy tesómmal vártuk reggel a frissülést, mint máshol az ajándékokat karácsonykor... öhm, marad a gyerek ha játszik)

Az eltűnő egyenleggel kapcsolatban nem tudom olvastad-e már ezt: [1782 - Megrövidítés mesterfokon!] Nem tudom voltak-e már hasonlók annak idején, de nem tartom kizártnak, főleg ha rajtad kívül néha más is használta a telefonod.

A szolgáltatókról az én véleményem az hogy egyik sem sokkal jobb mint a másik. Az egyik itt trükköz, a másik ott. Én személy szerint a Westel mellett annó azért tettem le a voksomat mert akkor épp ők vezettek hálózati minőségben. Azóta összességében nincs vele gondom, maradtam náluk; nem vagyok az a típus aki pár forint különbségért egyből rohan másik szolgáltatóhoz (bár az is igaz, eleve nem telefonálok sokat, a leghosszabb hívásom is alighanem 15 perc lehetett és akkor is engem hívtak, mióta netem van még jobban redukáltam a telefonon keresztüli ügyeimet) Csak hogy a Vodafone ellen is mutassak egy példát: [Újra trükközik a Vodafone - Internet félig-meddig Szabadon] Ugyan az írásban van bulvár töltet, de igazságtartalma is van, csak nézz szét a Huawei modemes topikban a PH!-n. Nem minden fekete-fehér, egyik szolgáltató sem szeretetszolgálat.

Új hozzászólás Aktív témák