Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Hali!
Tegnap megérkezett az enyém is.
A hozzá kapott univerzális adaptar a gearbesttől van,a csomagban volt külön, doboz nèlkül, nem a router dobozában. Majdnem ment az is a kukába a csomagolással együtt.
Az adapter nálam nagyon szoros, semmi lötyögés.Viszont elkövettem azt a hibát, hogy a play áruház helyett a QR kódot használtam a miwifi app letöltéséhez, ami full kínai szintén. Azzal elment kb. fé óra, hogy megpróbáltam átváltani angolra, amit persze nem lehet, és a play áruházban rákeresve azt írja, hogy telepítve van, és onnan is a kínai verziót nyitotta meg. A megoldás végül az lett, hogy letöröltem az alkalmazást, és a play-ről telepítettem újra.
Közben viszont rádugtam a gépre, onnan elég könnyen sikerült beállítani a ppoe kapcsolatot kínai nyelven is, mert a ppoe-t szerencsére arab betűkkel lehet kiválasztani, onnan meg már egyértelmű a felhasználónév, és jelszó.Onnan a wifi beállítása már pofon egyszerű volt. Végül csak ezután sikerült az appal csatlakozni.
A többivel majd ma este próbálkozom, remélem már nem fogok ennyit szenvedni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest