- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nekem 2 hete 39,4°C volt a rekord, amit mértem, de nekem annyi erőm alig volt, hogy elmenjek az ágytól a kádig hideg zuhanyra, majd vissza.
1 hét táppénz volt. -
sziku69
őstag
Pihenésre vagyok ítélve, pedig nekem nem tesz jót. Újra formába kell hozni magam, hogy dolgozni tudjak.
A másik. Ha meg vagyok fázva, ha van lázam, ha nincs, általában ráhúzódik a derekamra. Akkor pedig elég egy rossz mozdulat, máris kész a baj. Vigyázok tehát ilyenkor, hogy még véletlenül se........ De sajnos a tüsszentést nem mindig tudom kivédeni. Tegnap sem tudtam. Kicsit be is állt a derekam. Szerencsére nem száz százalékosan. Viszont épp eléggé ahhoz, hogy megkínozzon köhögés közben.
Már azt hittem, hogy legkésőbb pénteken dolgozni fogok, de így már a jövő hét is bizonytalan.
-
törölt tag
Nálunk pont most járt így az egész család.
Hét elején kezdődött, hullottunk mint a legyek.
Hétfőtöl csütörtökig minden nap egy ember.Én kezdtem hétfőn tartós 39 fokkal. Du még magamban beszéltem is egy kicsit(én nem emlékszem,de azt mondják a népek) , akkor 40felett lehetett, de nem tudom, nem mértem. Csak fejfájás meg szédülés, de elég intenzív volt.
Orvos megnézett, kaptam tőle valamit. Miután elkezdtem szedni 1,5 nap alatt teljesen elmúlt.
Nem tom mi ez, sztem lovaknak adják, mert ilyen gyorsan még semmi nem tápolt fel.
Mondjuk verejtékezek tőle rendesen, meg a szívemet is többet érzem mint kéne.6évesen voltam ilyen szarul utoljára, mondjuk az tovább tartott. Szerencsére már nem emlékszem.
-
sziku69
őstag
Először azt hittem, a fiamtól kaptam el. De tévedtem. Ő tegnap ismét belázasodott. Az orvos azt mondta az asszonynak, hogy tőlem kapta el. Vagyis én mástól kaptam el, és más "törzset" adtam át neki.
-
westcoastog
veterán
Decemberben voltam 39 fok fölött, meguntam magam éjszaka, se gyógyszer se borogatás, betakaróztam és elaludtam, reggel tocsogtam az izzadtságban, de meggyógyultam.
-
Vakegérke
félisten
Fokhagyma, amennyit csak bírsz.
-
prolad
addikt
Múlt hét szerdán délután megfájdult a fejem, rázott a hideg. Mondom nem baj, majd elmúlik. Estére se múlt el, mértem lázat, majdnem 40 fok. Aztán jött a többi baj, torokgyulladás, fáj a fülem, lábam, köhögök egész nap. Inkább a láz meg a hidegráhás, az kevésbé zavart.
-
elektrotank
aktív tag
Szerintem vírus van, nem egy ismerősöm küzd lázzal, hányással, esetleges hasmenéssel, torokfájással stb... pl. 3 testvérem is lebetegedett, szinte egyszerre. De én még kőkeményem tartom magam
Jobbulást! -
Bjørgersson
félisten
2009 tavaszán voltam talán legelőször és utoljára ilyen lázas, tüdőgyulladással egybekötve. Nagyon szar volt, egy hét itthon, egy hét kórház, egy hét megint itthon.
Jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest