Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szevam
senior tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást
Igen, nehéz elérni, vagy lehet tényleg elérhetetlen. Az embereknek meg kell élniük, nem tud mindig csak a tanulással foglalkozni. (Régen talán erre voltak a papok, hogy elhozzák a világosságot (tudást).)
Már azon is elgondolkoztam, hogy jó-e ez a modell egyáltalán
Jómagam inkább generalistának tartom magam (szakmából és munka végzés miatt is), és arra jöttem rá, hogy nem olyan jó. Mivel teljes mértékben nem tudok megjegyezni mindent, ezért sokszor összekeverek szezont a fazonnal.
Kell egy mag téma ami körül forogsz és hozzáteszed a többiből azt, amire szükséged van. Ez talán élhetőbb. Szélesebb az ember látóköre, mégis egyetlen témára összpontosít. (BBD)
(#3) Agyturbina: Igen, ez is teljesen jó gondolat szerintem
(#4) Hieronymus: Na igen, ezért kell csapatban dolgozni. Együtt lehetséges
(#6) BoB: Ez is egy jó gondolat!
aki semmirekellő suttyó, azzal mit csináljak: Miből gondolod, hogy az? Lehet, csak Veled szemben (vagy éppen valaki mással szemben) az, másnak pedig sokat jelent. (Arról inkább ne beszéljünk, hogy az az ember milyen lehet
)
Hát akkor náci kártya: Most pont kijött egy cikk, nem tudom mennyire igaz, de számomra hajmeresztő. Itt a törpe növésű emberek szempontjából megmentő az, akit mások pokolra küldenek.
Számomra ez az egész náci időszak egy olyan filmnek hat, amit minden ember játszik. Valaki a rosszat valaki a jót, annyi különbséggel, hogy valóban át is élik, nem csak színjátszásról van szó. És a rendező persze a fűrer.illetve nem biztos, hogy fel tudja fogni azt, amit mondasz neki, félreérti, magára veszi: Lehet igazad van. Én általában próbálom szabatosan elmagyarázni, hogy amit mondtam miért mondtam, és miért nem kell megsérüljön tőle az ember. Persze ha ezt sem érti, nincs mit tenni
.
Felszínes tudás vagy mély ismeretek? Inkább aranyközépút
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokat gondolkoztam azon, hogy leírjam, ne írjam le. Mivel pár napja sikerült megfogalmaznom mit is gondolok valójában,...
- OLED TV topic
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest