Hirdetés

2022. július 6., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) Szevam válasza Domonkos (#2) üzenetére


Szevam
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást :)

Igen, nehéz elérni, vagy lehet tényleg elérhetetlen. Az embereknek meg kell élniük, nem tud mindig csak a tanulással foglalkozni. (Régen talán erre voltak a papok, hogy elhozzák a világosságot (tudást).)

Már azon is elgondolkoztam, hogy jó-e ez a modell egyáltalán :D Jómagam inkább generalistának tartom magam (szakmából és munka végzés miatt is), és arra jöttem rá, hogy nem olyan jó. Mivel teljes mértékben nem tudok megjegyezni mindent, ezért sokszor összekeverek szezont a fazonnal.

Kell egy mag téma ami körül forogsz és hozzáteszed a többiből azt, amire szükséged van. Ez talán élhetőbb. Szélesebb az ember látóköre, mégis egyetlen témára összpontosít. (BBD)

(#3) Agyturbina: Igen, ez is teljesen jó gondolat szerintem :D

(#4) Hieronymus: Na igen, ezért kell csapatban dolgozni. Együtt lehetséges :D

(#6) BoB: Ez is egy jó gondolat!

(#7) lezso6:

aki semmirekellő suttyó, azzal mit csináljak: Miből gondolod, hogy az? Lehet, csak Veled szemben (vagy éppen valaki mással szemben) az, másnak pedig sokat jelent. (Arról inkább ne beszéljünk, hogy az az ember milyen lehet :P )

Hát akkor náci kártya: Most pont kijött egy cikk, nem tudom mennyire igaz, de számomra hajmeresztő. Itt a törpe növésű emberek szempontjából megmentő az, akit mások pokolra küldenek.
Számomra ez az egész náci időszak egy olyan filmnek hat, amit minden ember játszik. Valaki a rosszat valaki a jót, annyi különbséggel, hogy valóban át is élik, nem csak színjátszásról van szó. És a rendező persze a fűrer. :(((

illetve nem biztos, hogy fel tudja fogni azt, amit mondasz neki, félreérti, magára veszi: Lehet igazad van. Én általában próbálom szabatosan elmagyarázni, hogy amit mondtam miért mondtam, és miért nem kell megsérüljön tőle az ember. Persze ha ezt sem érti, nincs mit tenni :DDD .

Felszínes tudás vagy mély ismeretek? Inkább aranyközépút :D

[ Szerkesztve ]

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.