- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Nem tudom, hogy mas hogy van vele, amennyire tudunk vigyazunk magunkra. Figyelunk arra, hogy ne csinaljunk hulyesegeket. Ezaltal nem volt meg dolgunk az elmult masfel evig az orvosi ellatassal. Viszont had varjam mar el azt akar a haziorvosomtol, akar az ugyeletes orvostol, akar a korhazi betegellatotol, hogy minden szar bajomat, "nyafogasomat", akarmi vegye komolyan! Nem viccbol megyek oda. A masik kedvencem az, amikor meg a doki basz le, hogy: "-Megakarok halni? Miertnem figyelek oda jobban az eletemre?!" csak azert nem mondom, hogy: "-Bazdmeg a jo ...." mert akkor meg annyira se lat el, ahogy kene....
Nem tudom mi van surgossegin es mi nincs. En a "menjetek mar a francba hagyjatok aludni" erzesem volt. Mind2x! Es ez nagyon nincs jol.
A mi esetunk a tudogyulladasra "csak" annyira volt komoly, hogy masnap Kispesten egy tudogyogyaszhoz kerultunk, akit ajanlott a paromnak az uzemorvosa. Az o elmondasa az volt, (termeszetesen a teljes kivizsgalas - mellkasrontgen, ultrahang, vervetel - utan) hogy mar csak azert nem kuld be minket a korhazba, mert lezajlott a parom lababan (masfel hetig fajt neki a vadlija es ra masfel hetre kezdodott a mellkasi szuro fajdalom) az embolia!! es a tudogyulladas mar "csak" a kovetkezmeny. Kapott ra veralvadasgatlo injekciot 40 napig, meg antibiotikumot, meg egy honap tappenzt.
Arrol meg inkabb nem is beszelek, hogy nekem pedig a szivtaji, mellkasi fajdalmaimra es a bal karom zsibbadasara azt mondtak, hogy a sztressz miatt, es a "fajdalom meg mozgasszervi". Azota kiderult, hogy magas a vernyomasom, tulsulyos vagyok, es gyerekkori Sennheiser(?
) szindromam van, illetve nemely bordam vekonyabb az atlagosnal, es ez okozhat idegbecsipodest. mikozben nekem egy masik orvos - amikor beallt a derekam (nem tudtam kiegyenesedni) - tudo- es mellhartyagyulladast diagnoztizalt....
Szval jobb ha elkerulitek az orovosokat, vagy tenyleg kozeli ismeroshoz mentek, aki nem feltetlenul kell hogy meg tudjon gyogyitani, de biztos tud ajanlani olyasvalakit, akinek nem derogal megvizsgalni...
Na csak leirtam. Bocs a hosszu OFF-ert.
-
e=mc²
őstag
Tudod, amikor ha baj van es menni kell az ugyeletre (mert inkabb mi megyunk be es nem mentot hivunk, es ha nem orditasz, hogy faj, es nem sirsz, akkor bizony nem vesznek komolyan!
Ketszer fordult elo az, hogy paromnak tudo- es mellhartya gyulladasa volt egy even belul. eloszor kapott lidokain injekciot a hataba, majd hazakuldtek, hogy pihenjen. Masodszorra meg EKG-t csinaltak neki, es azt mondtak, hogy borogassa a mellkasat!!!
Erted mellkas-oldali szuro fajdalomnal es legzesre szinten szuro fajdalomnal borogassuk... -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nagyon szépen megfogalmaztad a lényeget, természetesen igazad is van, köszi, hogy hozzászóltál a topichoz!
Ne aggódj, nem vettem a szívemre a dolgot, tudom, hogy nem engem minősít. A "háborgásom" is kimerült ebben a bejegyzésben, inkább fortyogok egy kicsit a világnak, mint hogy panaszt tegyek emberek ellen, akik egy olyan munkát végeznek, amire én (és még sokan) képtelenek lennének. Háromszor ennyi pénzért sem tudnám csinálni, amit ők csinálnak, szóval alapvetően respect nekik, tényleg.
-
törölt tag
Értem, akkor van tapasztalatod a témában. Több sote-ra járó és frissen végzett ismerősömben is csodálatra méltó elhivatottságot látok, lehet, hogy ez csak kezdeti lelkesedés, ami később belefásulásra változik...nem tudom. Tény, hogy vannak, akik lelkiismeretesen végzik a dolgukat, még ha nem is mindegyikőjük ilyen.
-
törölt tag
Egészségügyben e dolgozol, hogy ennyire tisztában vagy a dolgokkal? Hallottál-e olyasmiről, hogy elhivatottság?
Szerintem semmi szükség egy _címlapos_ mentőspocskondiázó írásra, valahogy sejtettem, hogy ez jön majd le a végén, mindenki idegyűlik okoskodni, megmondja a frankót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest