- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Az ültetörugót amiatt szokták jellemzöen berakni, mert a C Vectrák ( mindegy, hogy sedan, GTS ) egyik gyári hibája a rugótörés. Hogy ez méretezési, vagy anyagválasztási probléma azt nem tudom, de elöbb-utóbb utolér minden Vectrát szinte.
Természetesen használat, és útminöség függö is lehet, azonban ha törik, akkor utána már jellemzöen nem gyári rugeszt szoktak venni, hanem beruháznak egy szolidabb szettbe, 30mm még nem a világ, és az még a gyári gátlókkal is együtt tud müködni, nyilván valamivel feszesebb lesz töle a rugózás, de valamit valamiért.
Ami engem egyedül "zavar", illetve nem értek egyet, az a tank mérete, igazán tervezhettek volna egy cirka 10 L-rel nagyobbat ezalá, ezt több tulaj is megemlíti, és én is egyetértek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !