- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Örök hálám a bejegyzés készítőjének 100-120 -as pingből 35-45 lett .A folyamat teljesen jól működik Windows 7 Professional 64 -es rendszeren . Sok sikert mindenkinek.
-
Ciccuka
veterán
Sajnos nem sokat használt (w 8.1 32).
-
Live139
csendes tag
Üdv!
Probléma: minden nap 7 órától a pingem, (minden játékban) eleinte csak egy pillanatra felugrik 500-600-ra aztán vissza áll 35-40-re. 8-tól egyfolytában 500-600 változás nélkül. Feltöltési, letöltési sebesség változatlan (internetes speed test szerint). A rendszeremben van 1 modem legalább 3 router (az egyik switch-ként alkalmazva. Ha érdekel azt is leírom miért van ennyi minden.). Eddig nem volt semmi baj. Jelentkezett már hasonló probléma de akkor kijött a szolgáltató, jó volt egy hónapig aztán van most ez.(Akkor nem volt feltöltési sebesség de ugyan ilyen jelenségeket tapasztaltam.)Hallottam olyat, hogy egy gépet (P4-et tudok erre a célra használni) router-ként használva lehet kisebb pingem. Ennek menyire van valóság alapja?
Röviden a kérdés: A szolgáltatónál van a hiba vagy nálam? Ha nálam akkor mit lehet tenni a magas ping ellene.
-
braki
újonc
Nekem egyik módon sem sikerült ugyanúhy 68 a pingem LoL-on. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
-
huntermati
aktív tag
Digi 20/10
-
YeBoY
újonc
Sziasztok kérlek titeket, valaki elmagyarázni hogy a
msconfig futtatása
regedit megnyitása
ezeket hol keressem és stb
előre is köszi -
SüdiLaller
aktív tag
-
Silverss
aktív tag
Tesóm gépén Counter-Strike 1.6 on 180+ pingje volt, ezzel a módszerrel 19- ami az internet kapcsolatnak is megfelel! Nálam bevált!
-
[HUN]Soma
csendes tag
Üdv!
Nos...
Első lépésként, megcsináltam az msconfig-os dolgot... elment a hang, csökkent a ping.
Vissza mindent.
Másodikként letöltöttem azt a WoW-os cuccot, telepítettem. Semmi. Visszaezt is.
Harmadikként újra az msconfig-os dolog, a regedit-tel. Hang megmaradt, ping csökkent. Egy ideig... Időközönként fölugrik 323-ra, persze a CS behal, és visszamegy 25-30-ra...Ezek után nem tudom h mit tegyek
Üdv: Soma
U.i.: A hang sztem azért nem megy el, mert a regeditnél az MMSC kitörlésével (Microsoft Media Control Service gondolom én) meggátoljuk, hogy az msconfig-os beállításokkal elmenjen a hang
-
xpdanee
újonc
win 2.5mb-es nettel csudajó... [IMG]http://www.pingtest.net/result/21810467.png
-
BIZ0906
aktív tag
Hát lehet, hogy más oka lehet a nagy lagnak mert már régóta újra van téve a rendszer és nem nyúlkáltam a regeditbe se a ütemezős részhez és semmi gond.
-
BIZ0906
aktív tag
Úgy néz ki nekem is ez volt a baj CoD2 alatt pingem vagy 110-70 között mozgott ahogy ezt meg csináltam azóta 50-és alatti xD
-
vd1992
tag
TV NETWORK: 20/10 Lannet:
VD
-
Geri Bátyó
addikt
Csak sikerült a képeket is beraknom!
Madriddal már más a helyzet:
-
Geri Bátyó
addikt
Az eredményt sehogy sem bírom ide tenni, de higgyétek el.
XP prof. SP3 32bit: ping 4ms, jitter 0msAmi igazán érdekes, hogy elvileg 20/20 csomagom van a DIGI-nél, de ez már nem létezik, csak 20/10. Megnéztem a speedtest segítségével. 43/42!
Változatlan áron! (0.5/0.5-el indultam, kétszer ennyi pénzért)
Nem reklámnak szánom, még véletlen sem, csak hogy sárguljatok! -
Sdi
addikt
WIN7 32bit, Digi 20/10 állítgatás nélkül.
-
8M/512 DSL win7 64 bit mindenfele hereles nelkul
Ez most jo vagy rossz?
-
20/10-es nettel.
A második jobb lett:
-
pincehely
addikt
-
pincehely
addikt
[URL=http://www.pingtest.net][IMG]http://www.pingtest.net/result/11186573.png[/URL]
-
makraipeter1
tag
1/0.25-es nettel -
sp@rtan
senior tag
válasz
westcoastog #16 üzenetére
Nálam ki van kapcsolva és megy minden szépen
-
eastsider
nagyúr
15/1-es (up to) té
de nekem nem lagol. igaz nem is játszom. tesóm wowozik, meg mittoménmizik, ő sem panaszkodik (úgy, hogy megy az up 40k-val) -
Viktor77
titán
válasz
Badman 4ever #14 üzenetére
Játékban mutatkozik meg. A tesztmérések kihasználják rendesen a gépet, ott nem nagyon lehet csökkenteni a pinget (bár lehet).
Meg hát a tesztszerver is ott van majdnem a géped mellett, látszik is, ahogy keresi a legközelebbit.
Viszont én francia szerverre csatlakozok, ott már érezhető a csökkenés, mint írtam. -
sp@rtan
senior tag
Hang előszőr nekem se volt,viszsa kapcsoltam.reboot,kikapcs reboot, most jó
.
W7 x64 -
Viktor77
titán
Inkább ezt próbáljátok ki. Ne zavarjon senkit, hogy WoW-os oldalon van, nem addon, különálló program, minden játékhoz jó.
És működik, XP alatt biztosan. A WoW-os kb. 250-es pingemből csinált stabil 50 alattit.Jelzem, lesz akinél nem működik és gondot okoz. Aki így jár, az megtalálja a csomagban a visszaállító progit is, kárt nem fog okozni.
MOD: Nézzetek bele a commentekbe.
-
Ice!?
őstag
-
vPhis
tag
na az én véleményem:
1. módszer: elmegy a hang. a ping nem változik
2. módszer: 64bites W7-en nincs is ilyen registry rekord hálistennek -
vPhis
tag
11ms-t kaptam
kár h nem mértem le előtte -
Ice!?
őstag
És ez mit módosít, hogy ez lesz az eredmény? Nekem is jól jönne, igencsak retek ez a net.
-
sp@rtan
senior tag
linkre pintest jön be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Végre megoldást találtam a problémámra:Idézném a megoldást a counter-strike.hu lapjáról.A "győztes"...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest