- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #14 üzenetére
Na, azért látom van amit mindketten próbáltunk.
Tényleg. Egy játék kimaradt tőlem: Windows 8: Az idegbaj határán.
Nekem nem jött be. A Metro nekem 2.99€ volt, épp leakciózták a Redux előtt. Bár szívesen kiadtam értük ezt az összeget, mivel olvasni utálok, de a téma nagyon tetszetős. Craftozni újabban én sem szoktam már annyit, pláne mióta a fél éves Hardcore mapomon épp a Netherben bóklásztam, mikor azt vettem észre, hogy vagy 50 pigman kerget... Mondjuk Surviveban tovább él a map, de elment tőle a kedvem így.
A konzol nekem úgy tetszene, hogy bill.+rágcsáló. Azt hiszem a PS4 tudná is, de hát azért az zsebpénzből... Talán majd ha lesz melóm, és nem rúgatom ki magam 2 nap után.
Sovány vigasz, de bill. és patkány már van hozzá. Bár a gépen is újítanék, ki tudja mit hoz a jövő. Csak újabban horribilis árak vannak.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
inspiroyhome #12 üzenetére
Te már a második vagy, aki általam talál rá.
Tudnád én is mit össze nem coptam mire rájöttem mi is volt az a játék.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #8 üzenetére
Hát én már a kiságyban is kocka voltam például.
3 évesen játszottam először a Fatty Bear's Birthday Suprise nevű játékkal. Mire 4 éves lettem, már kívülről tudtam mindenről, hogy hol, mit merre.
Aztán jött a Terep2, ez már úgy 2000 körül akadt a kezeim közé, de imádtam. Egyre több játékot ismertem meg, de az első igazi csoda csak ez után jött.
Mafia. Ez volt az a pont, ahonnét valóban kezdődött az informatika magába húzni. 2002-ben jött ki ez a mestermű, először keresztapámnál láttam. Ki is próbáltam, nézett is nagyokat, hogy a 7 éves kis srác épp Morello-t kergeti.
Pláne mivel nem értette, hogy tudtam kilépni az NFS-ből. Aztán 2006-ig bezárólag többször végigvittem a GTA III, és Vice City részeit, perfekt voltam Stunt GP-ben, Carmageddon TDR2000-ben, Taxiban, illetve az Age of Empires II is nagyon ment. Egy újabb csokorban jött a Mafia (csak 2006 körül kezdtem el vele otthon is játszani), a San Andreas, a Collin McRae Rally, a Half Life 2, és ennek folytatása(i), a KOToR, a Most Wanted, a Carbon, a Stronghold Crusader, és még sok más. Majd 2010-ben már a gép is bírta, így jött a GTA 4, és a S.T.A.L.K.E.R., 2 év múlva pedig a Mafia II, és a KOToR II. Végül must utolsó csokorban beköszönt a Crysis első két része, a harmadik sajnos nem fut (
országomatszobámat egy DX 11-es kariért), a Metro 2033 és a Last Light, valamint a Minecraft. Az újabb játékok már nem tetszenek igazán, meg szegény asztalim is már lassan 7 éve szolgál. A laptop meg csak hasonló teljesítményre képes. Most telefonon játszom inkább, Riptide GP2, Asphalt 8, Real Racing 3 (bár mióta a telefon hátlapja is üveg, inkább leszoktam róla, még mielőtt baj történik
), meg ami jön.
Konzol felé sosem bírtam nézni, egyszer unokatestvéremmel Rallyztunk PS-en. Úgy elvert, hogy öröm volt nézni. Egyszer apámmal is játszottam Commodore 64-en valami autós játékkal, de mindig fordítva ment az autó, mint ahogy húztam a Joystick-et.
Meg általánosban nagyon ment suliban a Pokémon telefonon.
A konfigok valahogy így néztek ki:
?-2002:
Pentium 3-as gép, a többi passz2002-2008:
Pentium 4 @ 2,4Ghz (Northwood)
512 MB RAM
ASUS V8440 Deluxe VGA (imádtam, csak a DX9 miatt sajnos kellett váltani. De a dobozában pihen az öreg)
40 GB HDD, ami elhalálozása után 80 GB lett2008:
AMD Athlon 64 X2 4800+
1, majd 2 GB RAM
ASUS EN8600GT
500 GB-os HDD2008-2015:
AMD Phenom X4 9600BE @ 2,3Ghz
4 GB RAM
ASUS EN8600GT
3 TB össz. háttértárIntel Core2Duo P8600 @ 2,4 Ghz
4 GB RAM
ATi Mobility Radeon HD3650Eléggé hosszú lett, lenézést.
-
Szatyor95
senior tag
Jó volt olvasni, különösen azért mert egykorúak vagyunk, de 1-1 kivétellel Te egészen más utat jártál be.
Szóval köszi az írást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Legutóbb arról írtam egy személyes bejegyzést, hogy nagyjából, legjobb emlékezeteim szerint az első...
- Pulsar Xlite white gamer egér (PAW3370, 49g)
- (új) Delux M900mini Pro white gamer egér (PAW3395, 40g)
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro /
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest