- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
johnny_gold #49 üzenetére
Hogy került elő az Apple?
Jó ég tudja, amikor a MS-ról beszélünk.
Meg olyan kis cégről, mint a Samsung Electronics, amely úgy tejel első számú okostelefon- és androidos gyártóként, hogy öröm nézni. Ez a kis garázscég.Igen, a Google szerint jogtalan. De még sem tehetnek ellene semmit. Mert nincs mit, illetve lenne, de hát az büdös, mert pénzbe kerülne.
Bár nem is tudom, talán meg kéne vonnia MS-t termékektől a Google szolgáltatásokat. Az lenne ám az igazi csemege. -
Blyan
félisten
Próbálnak kapálózni, Droid dömpingre későn reagáltak, így csak ez maradt egyelőre. Persze ez nem teszi szebbé a dolgot, de amíg a nagytestvér leszarja barátait, addig ez nem is fog változni.
Csak ugye... a Google-nak be kéne vállalnia egy licence-csomagot, amit a partnerei helyett fizetne. Ezt meg nem akarja, hiszen az Android ingyenes.
-
Blyan
félisten
válasz
johnny_gold #44 üzenetére
És akkora görénység, hogy a gyártók mégis fizetik a licencet, a Google meg óriási nagy hallgatásban van a dologgal kapcsolatban.
Ez sok mindent elárul ám. De igen, tudjuk a dicső nagy Kugli most gyűjtöget az erejét, hogy jól megvédjen mindenkit.
Mert ugye ezt állítottad Te, hogy ezt csinálja a Google. Bár semmi ilyen nem történt... -
Blyan
félisten
Oh, dear! Hát ennyi bőven belefér a nagy patent trollnak titulált Microsoft-tól, nem de?
Karma, ha azt nézem, hogy a Google ingyenesség valójában mekkora szarrágóság, akkor nem is olyan vészes ez.
De én nem nézem el ezeket, csupán az itt megszokott, az arkangyal kugli és a pokol szülötte mikrofos párhuzamtól már hányhatnékom támad. -
Blyan
félisten
válasz
johnny_gold #40 üzenetére
A Microsoft semmitmondó szoftver szabadalmokra hivatkozva perel, olyanokra hogy például meg lehet nézni egy letöltés aktuális állapotát, mert ezt levédték...
Kit perelt be a MS? Én nem láttam egy pert sem, viszont szinte minden érintett fizeti a licencdíjat.A Google pedig egyáltalán nem azért vett szabadalmakat, mert bármit megsértettek volna, vagy bármi komolyabb gondjuk lenne, csupán azért, hogy az ilyen szabadalom trolloktól meg tudják védeni a platformot.
És mégis mikor szándékoznak védeni? Mert semmi ilyen nem történt, viszont egyre többen állnak be a fizetők táborába - pert továbbra sem olvastam.Az az jó, ha utána olvastál, mert tájékozott vagy, és nem írsz légből kapott hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest