- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
johnny_gold #40 üzenetére
A Microsoft semmitmondó szoftver szabadalmokra hivatkozva perel, olyanokra hogy például meg lehet nézni egy letöltés aktuális állapotát, mert ezt levédték...
Kit perelt be a MS? Én nem láttam egy pert sem, viszont szinte minden érintett fizeti a licencdíjat.A Google pedig egyáltalán nem azért vett szabadalmakat, mert bármit megsértettek volna, vagy bármi komolyabb gondjuk lenne, csupán azért, hogy az ilyen szabadalom trolloktól meg tudják védeni a platformot.
És mégis mikor szándékoznak védeni? Mert semmi ilyen nem történt, viszont egyre többen állnak be a fizetők táborába - pert továbbra sem olvastam.Az az jó, ha utána olvastál, mert tájékozott vagy, és nem írsz légből kapott hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest