- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer006
addikt
Még egy kérdés, ha lehet.

Tython -ról eljutottam Coruscant -ra, de nem saját hajóval hanem vmi datapad féleség odateleportált. Szeretnék visszajutni vhogy. Van erre lehetőség? -
aram01
nagyúr
-
Varoz
addikt
-
Raysen623
veterán
Nah végre megvan a mai nyertes kedves troll!!!

Megnyugtatlak kurvára nem közelít arra amerre te szeretnéd....a wow is ingyenes level 20-ig....... -
Brutális eb
addikt
Erőteljesen közelítünk a F2P felé szerencsére.
-
slayer006
addikt
-
El Tebe
tag
Jó ez az mmo.. nekem csak az nem tetszik, hogy kimaradtak a KOTOR-ban már bevált mini-játékok, mint például a szerencsejáték (21-ezés-szerű valami) + vagy az időre menő logikai feladványok (computer slicing ésatöbbi).
Megaztán nem lett volna rossz, ha az előzménnyel jobban összekapcsolják (leszámítva a Revanite-es részt) és nem csak utalások vannak benne, hanem egy kis történeti háttér is. Persze wookiepedia-n megtalálható, de azér' mégiscsak..
-
slayer006
addikt
-
slayer006
addikt
-
aram01
nagyúr
-
Raysen623
veterán
-
slayer006
addikt
-
slayer006
addikt
-
aram01
nagyúr
-
Varoz
addikt
Már előre félek a hétvégétől.

-
Raysen623
veterán
-
slayer006
addikt
-
aram01
nagyúr
-
slayer006
addikt
-
velizare
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
slayer006
addikt
És ez a trial hogyan indul?
Az accountot megcsináltam (e-mail ellenőrzést is), biztonsági kérdések kitöltve.
De, ha beírom a kódot a launcherbe és LOGIN akkor kitörli a kódot és nagyjából ennyi.
-
Sontir Fel
őstag
Ha a hónap végén lejárt a wowom, akkor meglesem ezt a fijút. Mégiscsak férfiasabb egy t16ossal buckapatkányokra vadászni, mint outlanden madártollat gyűjteni

-
kapeti07
senior tag
Egy próbát így már megér nekem is.
-
aram01
nagyúr
Kezd érdekes lenni
-
Kereszhaver
tag
KÉRJÜK A KotOR 3-at

Nekem a KotOR-ok voltak a kedvenc rpg-im.Jöhetne már egy harmadik.Én jobban örültem volna neki,mont egy mmo-nak
-
Beri78
őstag
elég jól néz ki, és valóban nagyon okos döntést hoztak meg!
-
hoeerny
tag
A Kotorban jó arc volt ez a robot.
"Statement: HK-47 is ready to serve master." -
Ps Vita
őstag
-
golya87
őstag
Mondhat bárki, bármit. Számomra színpatikus a Bioware döntése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)