Hirdetés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkris3
tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Szerintem ez a gépezet nem notebook, hanem ultrabook kategóriában indul inkább, ha már összehasonlítgatunk, és azoknak bizony ilyen árai vannak.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
dreamdancer
üzenetére
oké, de azoknál eléggé bezavar a billentyűzet (és mindegy, hogy most olyan mint a Lenovo Yoga, hogy aláfordul)
-
gkris3
tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Az, hogy ennek érintő kijelzője van?

-
Set-Comment™
senior tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Mivel dokkolhato, utazogepnek messze a legjobb megoldas.
-
marpad87
csendes tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Már miért ne lehetne vele teljes értékű munkát végezni? Ott van hozzá a Touch cover, vagy a Type cover (sőt már az akkus Type Cover is). Nem tudom láttad-e a tegnapi eventet (vissza lehet nézni). A Surface 1-et sokan szidták, mert ölben kényelmetlen volt, most erre is ráfeküdtek. Szerintem nagy sikere lesz. Ami még mindig probléma, hogy csak 21 országban rajtol el a kicsike és arról nincs információ, hogy a többi piacon mikor lesz elérhető. Surface 1 nálunk még mindig nem kapható... Oké, hogy EU és rendeljem meg valamelyik EU-s tagállamból, de mi van a magyar kiosztású billentyűzettel? A tesztekre egyébként nagyon kíváncsi vagyok.
-
vicze
félisten
válasz
dreamdancer
üzenetére
Ő egyikről se beszélt igazából, hanem sima Lenovokról (ezt csak kizárásos alapon mondom, mivel nincs más dokolható ilyen kategóriában), amiket random módon van "tablet módja" is.
Az se nem ultrabook, se nem tablet, hanem egy "mezei" érintőkijelzős Thinkpad. -
Vadmeggy
aktív tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Céges munkagépnek szerintem kiváló lehet, nálunk a Telenornál sokan már nem laptoppal járnak, hanem csak bedokkolják a tablet pct és azon dolgoznak tovább. Erőből nincs hiány, az üzemidőn is rengeteget javítottak, szerintem sokkal nagyobb sikere lesz, mint az előző szériának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Star Trek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest