Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Téged is látni még erre felé?
[ Szerkesztve ]
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Ringman
nagyúr
a laptopot is ott kell hagyni?
minek? gép hazavisz, póthdd-vel/linux live usb-vel lehet addig is használni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
föccer
nagyúr
válasz Thunderzolee #21 üzenetére
Lehet, csak rosszul emlékeztem. Most előástam az ssd mélyéről a 3.7-es verziót és az is kiírja.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
veterán
Értem.
Ez esetben nem direkt b×sztak át, az egy új merevlemez, ami pont véletlenül egy szintén rossz példány. Vidd vissza, és mutasd meg nekik.
Remélem nem kezdik majd el, h biztosan dobálod a gépet. :/Föccer:
Amióta ismerem/és használom a HD Sentinelt (az pedig nem most volt), szóval azóta kiírja a működési időt. Nem is tudtam, h van olyan verzió, ami ezt nem tudja, pedig nekem is csak az van meg, amit a weboldalukról lehet letölteni, és ingyenesen használni.
Nagyon demo lehet az.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Superman
nagyúr
válasz Thunderzolee #16 üzenetére
Nem. Ennyi van vissza. Működési idő 9 óra. Csak az a 84%....
-
föccer
nagyúr
Jé, de jó, már ezt is kiírja. Én még egy viszonylag régebbi, demó verziót használok/használtam. Abban nem volt ilyen
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Thunderzolee #16 üzenetére
HDS a várható élettartamot jelzi.
üdv, föccer
-
veterán
-
Superman
nagyúr
válasz Thunderzolee #12 üzenetére
Most 84%-os kondíció mellett 1000 napot jelez.
-
veterán
Azt még azért hadd kérdezzem meg, a HD Sentinel hány napos üzemidőt mutatott?
Mert nem mindegy, h valóban egy használt merevlemezt kaptál, vagy egy újat, ami véletlenül tényleg rossz.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Superman
nagyúr
Rendben emberek, így fogok tenni, viszem vissza, teszem hozzá, sajnos. Még egyszer, köszönöm.
-
kmisi99
addikt
Mert amúgy gyárból nem jöhet ki szektor hibás hdd?
-
bambano
titán
androidon is van ékezet.
a számlát nézd meg, hogy azon rajta van-e, hogy használt cuccot raktak bele. ha nincs, akkor balhé.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest