Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz cskamacska #10 üzenetére
Nekem pl a htc one s egy év után megszűnt a support. Ij, ennyit a márkás telefonról.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
pixelblondie
senior tag
válasz cskamacska #10 üzenetére
Én csak annyit tudok, ami T-Mallon is fent van. A régebbi készülékekhez ott van a Jb update fájl.
Szóval úgy tűnik, foglalkoznak a supporttal.as good as it gets
-
cskamacska
addikt
válasz pixelblondie #9 üzenetére
Jó, de support az milyen? Mert ugye a nagy márkáknál gyakran semmilyen, viszont ezt a közösség legtöbbször megoldja a népszerűbb telefonoknál.(aki meg nem elég népszerű telefont vett, az ij, nem kap frissített romot)
De az ember azt várná, hogy a kínaiak még annyi időt sem feccölnek bele, ha már amúgy is minden hónapban új telefont adnak ki. Közösségi romolgatást pedig abszolút nem várna, miután kínán kívül elég ritkák ezek a telefonok.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
pixelblondie
senior tag
noname?
Szerintem elébb tájékozódj, mielőtt ilyet mondasz
Aki odafigyel, mit vesz ennyi pénzért, az már régóta az echte kínai telefonokat veszi. Két simkártyások, és jócskán előtte járnak a legújabb samsungoknak, hátécéknek, ájfonoknak.
Mire ennek a 'noname' telefonnak a hardware adottságai "elavulnak" a kor igényeit tekintve,addigra még két új modellt is kidobnak, a fent említett "márkák".
Nekem speciel az a fontos, hogy még jó ideig kiszolgálja az igényeimet a telefonom, nem pedig az, hogy mi van ráírva.as good as it gets
-
Gergosz2
veterán
azért a ZTE nem noname
(#6) Sunfleur
6 nap az jó, asszem körül is nézek mert nem ártana egykét kiegészítő a telefonomhoz!
Amúgy milyen említésre méltó hasonló oldalak vannak.
Én eddig a Mindealről, Pandawillről, alibabáróll halottam.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
nagyúr
válasz pixelblondie #6 üzenetére
Egy noname telefonért mégsem fizet előre senki szerintem. Főleg nem 100+ k-t. Annyiért már márkásat vesz az ember.
-
Gergosz2
veterán
válasz pixelblondie #4 üzenetére
azért egy 100+k-s csomagot nem vállalnék be kínából.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
pixelblondie
senior tag
-
cskamacska
addikt
Mennyibe kerül egy ilyen? Még eBay-es találatokat sem kapok.
Samus: Kivéve ha nem gémerpécének, hanem telefonnak veszed. Android egyébként is le van valamennyivel maradva a játékok terén. Testre szabva használni viszont jobb.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Lassan tényleg nem érdemes semmit sem venni. Két nap és jön valami, ami lényegesen gyorsabb, és olcsóbb...és jobb...és szebb...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia