- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Nekem pl a htc one s egy év után megszűnt a support. Ij, ennyit a márkás telefonról.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Én csak annyit tudok, ami T-Mallon is fent van. A régebbi készülékekhez ott van a Jb update fájl.
Szóval úgy tűnik, foglalkoznak a supporttal. -
cskamacska
addikt
válasz
pixelblondie #9 üzenetére
Jó, de support az milyen? Mert ugye a nagy márkáknál gyakran semmilyen, viszont ezt a közösség legtöbbször megoldja a népszerűbb telefonoknál.(aki meg nem elég népszerű telefont vett, az ij, nem kap frissített romot)
De az ember azt várná, hogy a kínaiak még annyi időt sem feccölnek bele, ha már amúgy is minden hónapban új telefont adnak ki. Közösségi romolgatást pedig abszolút nem várna, miután kínán kívül elég ritkák ezek a telefonok. -
pixelblondie
senior tag
noname?
Szerintem elébb tájékozódj, mielőtt ilyet mondasz
Aki odafigyel, mit vesz ennyi pénzért, az már régóta az echte kínai telefonokat veszi. Két simkártyások, és jócskán előtte járnak a legújabb samsungoknak, hátécéknek, ájfonoknak.
Mire ennek a 'noname' telefonnak a hardware adottságai "elavulnak" a kor igényeit tekintve,addigra még két új modellt is kidobnak, a fent említett "márkák".
Nekem speciel az a fontos, hogy még jó ideig kiszolgálja az igényeimet a telefonom, nem pedig az, hogy mi van ráírva. -
válasz
pixelblondie #6 üzenetére
Egy noname telefonért mégsem fizet előre senki szerintem. Főleg nem 100+ k-t. Annyiért már márkásat vesz az ember.
-
Gergosz2
veterán
válasz
pixelblondie #4 üzenetére
azért egy 100+k-s csomagot nem vállalnék be kínából.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
cskamacska #3 üzenetére
-
cskamacska
addikt
Mennyibe kerül egy ilyen? Még eBay-es találatokat sem kapok.
Samus: Kivéve ha nem gémerpécének, hanem telefonnak veszed.
Android egyébként is le van valamennyivel maradva a játékok terén. Testre szabva használni viszont jobb.
-
Lassan tényleg nem érdemes semmit sem venni. Két nap és jön valami, ami lényegesen gyorsabb, és olcsóbb...és jobb...és szebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az görög istennő némiképp módosulva csúcskészülékként tért le a földre.Athena jött látott győzött.Nálam.Full...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- FOSI AUDIO V3 MONO 2 DB 100+W 8Ohm +10A 48 PSU
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB 3200MHz DDR4 Gyors, Stílusos, Megbízható!
- Stihl FS 55 fűkasza, bozótvágó kitűnő állapotban áron alul szezon előtti áron eladó!
- Eladó (bolti új árának közel feléért) újszerű Faktum Makaó nagyszekrény!
- TP-Link Tapo P110 Wi-Fi-s okos konnektor, fogyasztás mérővel eladó
- PS3 slim 320gb hen mod
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest