Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Nekem pl a htc one s egy év után megszűnt a support. Ij, ennyit a márkás telefonról.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Én csak annyit tudok, ami T-Mallon is fent van. A régebbi készülékekhez ott van a Jb update fájl.
Szóval úgy tűnik, foglalkoznak a supporttal. -
cskamacska
addikt
válasz
pixelblondie #9 üzenetére
Jó, de support az milyen? Mert ugye a nagy márkáknál gyakran semmilyen, viszont ezt a közösség legtöbbször megoldja a népszerűbb telefonoknál.(aki meg nem elég népszerű telefont vett, az ij, nem kap frissített romot)
De az ember azt várná, hogy a kínaiak még annyi időt sem feccölnek bele, ha már amúgy is minden hónapban új telefont adnak ki. Közösségi romolgatást pedig abszolút nem várna, miután kínán kívül elég ritkák ezek a telefonok. -
pixelblondie
senior tag
noname?
Szerintem elébb tájékozódj, mielőtt ilyet mondasz
Aki odafigyel, mit vesz ennyi pénzért, az már régóta az echte kínai telefonokat veszi. Két simkártyások, és jócskán előtte járnak a legújabb samsungoknak, hátécéknek, ájfonoknak.
Mire ennek a 'noname' telefonnak a hardware adottságai "elavulnak" a kor igényeit tekintve,addigra még két új modellt is kidobnak, a fent említett "márkák".
Nekem speciel az a fontos, hogy még jó ideig kiszolgálja az igényeimet a telefonom, nem pedig az, hogy mi van ráírva. -
válasz
pixelblondie #6 üzenetére
Egy noname telefonért mégsem fizet előre senki szerintem. Főleg nem 100+ k-t. Annyiért már márkásat vesz az ember.
-
Gergosz2
veterán
válasz
pixelblondie #4 üzenetére
azért egy 100+k-s csomagot nem vállalnék be kínából.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
cskamacska #3 üzenetére
-
cskamacska
addikt
Mennyibe kerül egy ilyen? Még eBay-es találatokat sem kapok.
Samus: Kivéve ha nem gémerpécének, hanem telefonnak veszed.
Android egyébként is le van valamennyivel maradva a játékok terén. Testre szabva használni viszont jobb.
-
Lassan tényleg nem érdemes semmit sem venni. Két nap és jön valami, ami lényegesen gyorsabb, és olcsóbb...és jobb...és szebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest