Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Ha a Magic Briefcase-ben van a fájl akkor törlődik tutira. Ez az a mappa ami minden gépen/telefonon megtalálható és ezeket összeszinkronizálja. Viszont ha pl a gépedről vagy másik telóról feltöltött mappát akarod böngészni a telóról azt is megteheted meg le is töltheted és egy adott fájlt vagy mappát össze is szinkronizálhatsz a telóval. Csak a telóról a gépben alapból nem tudsz törölni. Vagy még én nem jöttem rá, hogy pontosan hogyan kell. Vannak még fekete foltok. Most is találtam egy új menüt.

Nekem az is tetszik, hogy egyszerre akár több eszközzel is használhatom és akár külön-külön vagy egyben is tudom kezelni ezeknek a tartalmát. Azt nem tudom, hogy ingyenesen mennyi a max eszköz.
Mondjuk nekem 18GB meló van feltöltve a gépről még szép, hogy annyi tárhelyet nem használnék el telefonon.
Viszont nagyon jó, hogy bármikor el tudom érni azt a tartalmat.A dropbox nekem eleve jóval fapadosabb, mint a SugarSync. Plusz gépen csak úgy tudok szinkronizálni, hogy ha vagy szimlinket (vagy csak én nem jöttem rá, hogy milyen más módon lehet még) készítek az adott fájlhoz és azt bele teszem a dropboxba vagy eleve oda rakom az adott mappát vagy fájlt.
SugarSyncnél meg a gépi kliensben csak megadom, hogy melyik mappát szinkronizálja és annak a teljes tartalmát feltölti. Sőt még ki is válaszhatom, hogy milyen almappákat ne töltsön fel ha van ilyen. Így ugyanazt a fájlstruktúrát látom a neten is és a gépen is, nem kell ide-oda rakosgatni a mappákat, meg nem kell szimlinkelni/parancsikonozni. Aztán még azt is be tudom állítani, hogy lássam a gépen, hogy melyik fájl van szinkronizálva és melyik nem, melyik van éppen feltöltés alatt. Ezt mind a Finderben látom. Így:
Szóval a használata sokkal egyszerűbb meg jobban átlátható.
Ami hátrány, hogy nincs integrálva (még nincs) az android rendszerbe úgy, mint a dbox. Nekem ez nem lényeges szempont. Fontosabb a használható kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- További aktív témák...
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest