Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanraith
aktív tag
Arra gondoltam, hogy ha gépen törlöd a fájlt, telón is törlődik, ha pedig telón törlöd akkor a gépen törlődik. Oda-vissza.
Vannak szolgáltatások, ahol ez nem egyértelmű.A dropboxszal annyi a bajom, hogy nem tud szinkronizálni az android kliense, amúgy teljesen elégedett vagyok vele. Sokan nagy hátrányként említik hogy nincs titkosítva az adatuk, de engem nem izgat, nem rakok bele egy államtitkot sem. Otthagyni pedig nem csak a tárhely miatt nem akarom, hanem az ismerőseimmel lévő közös mappáimat sem lenne könnyű átköltöztetni. Miért körülményesebb szerinted a dbox?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak szolgáltatások, ahol ez nem egyértelmű.