- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
A kombi 4 méter 45 centi körül van, plusz ezen van horog, ami még 10, de számoljunk 15 centivel. Nem kicsi. Még így is van hely. Ha lesz másik autó, akkor esetlg egy GC8 lesz majd, ha a tető projekt egyszer lezárul. Amúgy meg ha másik autó kell, akkor majd lesz valami, de újjat semmi képpen nem szeretnék venni. Mert ezek már nekem nem autók.
-
törölt tag
Az nem neccesen fér be. Az rendesen befér. És ez egy viszonylag hosszú autó.
-
vocsa
újonc
Szerintem szuper lesz arra amire használni akarod. De mi lesz ha a jelenlegi autóidat lecseréled majd egy u
újabbra, és ragaszkodsz a típus fiatalabb kiadásához, de a jelenlegi is elég neccesen fér be? ( a Focus kombira gondolok) Hiszen a gyártók egyre nagyobbra gyártják az autóikat.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Csini kis garazs, nekem tetszik.
Nem lesz az meleg nyaron a tuzo napsutesben?
A tetejen akar grillezni is lehet.
Ketto az egyben garazs.De, szerintem nagyon meleg lesz benne...
-
törölt tag
Igen, vágom, de én szeretném igényesen megcsinálni, mert a dupla részben egy autó és egy kisebb "sufni kapna helyet. Mindenképp beton kell alá. Később szerintem lénia szigeteken belülről.
-
twollah1976
őstag
Csini kis garazs, nekem tetszik.
Nem lesz az meleg nyaron a tuzo napsutesben?
A tetejen akar grillezni is lehet.
Ketto az egyben garazs. -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Nem muszáj lebetonozni az alját, földre is le lehet rakni, sőt rögzítés nélkül is lehet kérni
Amúgy elég pár 10x10-es beton tuskót lebetonozni majd ahhoz rögzíteni, vagy valami hulladékék vasat lenyomni és ahhoz rögzíteni
Főleg ha bejáratott helyre megy ahol eddig se süllyedt el kocsi
-
flymi
addikt
Azé a kombi épp csak befér. Majd óvattal tolass!
-
Sub-ZeRo
nagyúr
A mai napon ilyen melegnek érezted? Hát akkor mi lesz nyáron ?

Itt egész nap sütött a nap és kb 20 fok volt - közben elég sok szellő, egész nap csukva volt, délben voltam benne és 16 óra körül , én nem éreztem benne semmivel sem melegebbet .. bár az enyém kisebb 5*3as, talán ez is számít, de én eléggé éreztem két oldalt fent hogy mozog a levegő rendesen. Talán a hátra lejtősnél ez nincs meg annyira mert nem egy szinten van az elején és a hátulján ez a rés?
Ja és az enyém nem konstalos, egy fb csoport (Mobilgarázs1) által szereztem be. Bár valószínű egy helyről jönnek.Aha, hát nem tudom. Mondjuk nálunk most meleg volt, plusz egész nap kb. 8:30-tól éri a nap a garázst... Szóval igen csak napon van közel egész nap.
Hát meglátjuk hogy milyen lesz. Ha meleg lesz, akkor megy rá egy kis szigetelés és csók.
-
sagesz93
addikt
Azt úgy nem lehet a billenő kapu miatt.
(#2) nullpoint Nem hangárt vettem, hanem garázst.

(#6) Zsolt_72 Igen az! Remélem állni fog egy pár évig...

(#8) zoo8800: Igen, két utca között vagyunk és nincs szétszedve...

(#18) sagesz93: Én 1 órára csuktam le az ajtót és pokol kétszer szorozva.

De komolyan. Brutál meleg van benne. Az a hézag, ami van, az semmi. Ki kell nyitni az ajtót, hogy ne olvadjon le minden...
(#21) Narxis: A tavasz elrendezi majd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mai napon ilyen melegnek érezted? Hát akkor mi lesz nyáron ?

Itt egész nap sütött a nap és kb 20 fok volt - közben elég sok szellő, egész nap csukva volt, délben voltam benne és 16 óra körül , én nem éreztem benne semmivel sem melegebbet .. bár az enyém kisebb 5*3as, talán ez is számít, de én eléggé éreztem két oldalt fent hogy mozog a levegő rendesen. Talán a hátra lejtősnél ez nincs meg annyira mert nem egy szinten van az elején és a hátulján ez a rés?
Ja és az enyém nem konstalos, egy fb csoport (Mobilgarázs1) által szereztem be. Bár valószínű egy helyről jönnek. -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
törölt tag
köszi
közben nézelődtem mert egyszer én is akarok garázst de a beton, tégla, fa szerkezetes tetővel horror áron lenne, sose raknék el rá annyi pénzt. ez meg nagyon egyszerűnek tűnik így . beton alapot megcsináljuk, aztán meg is rendelem az éven
-
vince
őstag
Az első fotón, ami fél napig a teljes poszt volt, látszik az ajtókon egy-egy sötétebb csík a kilincstől balra a 4. és 5. "léc között" (itt bekarikáztam, hogy mire gondolok: [kép] ), ami miatt úgy tűnhet, hogy a garázskapun van egy-egy személybejáró kapu is, és ennek a pozícióján akadt fenn a fórumtárs, ezeket tenné középre

(#36) Zsolt_72
Igen, a bővített posztból már minden világos
-
vince
őstag
Van a billenőn 1-1 ajtó, ami esztétikusabb lenne h a a billenő közepén lenne.
Szerintem ez nem billenő kapu, hanem kétszárnyú, középen a kilincs.
Látom, frissült a bejegyzés, billenőkapu az, de nincs rajta személyajtó, hanem a közepén van a kilincs
-
szabonagyur
félisten
-
törölt tag
Nekem tetszik, tényleg arra amire kell teljesen jó. Meg szabad kérdezni ez az összeállítás mennyibe került? vagy dobna valaki egy linket hogy honnan veszitek ? Mondjuk egy szóló egy autós milyen árban mozog ?
-
szabonagyur
félisten
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Szép, de az ajtót rakhatték volna középre nem?

Azt úgy nem lehet a billenő kapu miatt.
(#2) nullpoint Nem hangárt vettem, hanem garázst.

(#6) Zsolt_72 Igen az! Remélem állni fog egy pár évig...

(#8) zoo8800: Igen, két utca között vagyunk és nincs szétszedve...

(#18) sagesz93: Én 1 órára csuktam le az ajtót és pokol kétszer szorozva.

De komolyan. Brutál meleg van benne. Az a hézag, ami van, az semmi. Ki kell nyitni az ajtót, hogy ne olvadjon le minden...
(#21) Narxis: A tavasz elrendezi majd.
-
vince
őstag
-
dugo_
veterán
-
UnA
Korrektor
-
dugo_
veterán
Szerintem addig vedd meg a pingpongasztalt, amíg nem fedezik fel a biliárdot vagy a csocsót.
-
nullpoint
őstag
Jó ez, csak nem fér be a garázsba

A korábbi második autónk helyén, egy féltető alatt áll. Csak a megvásárlást követően derült ki a turpisság és ha előre tudom, hogy ez a helyzet, akkor is ezt vettük volna, ez volt az egyetlen olcsó naccsaládos verda a Lodgyn túl
Ott figyel középen, a haverok között (még a tetőkorlátot is leszereltem róla, de nem segített)
Légrugóssá kell alakítani. Beállásnál leereszkedsz vele.
További világmegváltó ötletekért forduljon hozzánk bizalommal. -
vince
őstag
Jó ez, csak nem fér be a garázsba

A korábbi második autónk helyén, egy féltető alatt áll. Csak a megvásárlást követően derült ki a turpisság és ha előre tudom, hogy ez a helyzet, akkor is ezt vettük volna, ez volt az egyetlen olcsó naccsaládos verda a Lodgyn túl
Ott figyel középen, a haverok között (még a tetőkorlátot is leszereltem róla, de nem segített)
-
Narxis
nagyúr
Nem lesz egyszerű letolni a havat a tetőről.
-
UnA
Korrektor
"A jelenlegi autónk nem fér be a pinceszinten lévő garázsunkba..."
Ebből látszik, hogy nem jó autót vásároltál

-
sagesz93
addikt
-
nullpoint
őstag
Tényleg, a pingpongasztal. Éreztem pedig hogy egy fontos összetevőt kihagytam.

-
vince
őstag
Meg egy pingpongasztal
A jelenlegi autónk nem fér be a pinceszinten lévő garázsunkba (túl magas, a teteje beleütközne a garázskapu feletti áthidalóba), a gyerekeim rágják a fülemet, hogy vegyünk egy pingpongasztalt, egyelőre ellenállok
-
nullpoint
őstag
Az ideális garázsban mindig van csápos emelő. Meg vasöntöde, rakétatesztelő bázis, asztalosüzem, elektronikai labor, kávéfőzőgép és hintaszék. Remélem így már érthető a korábbi hozzászólásom.
-
stickermajom
addikt
Nálunk is tesztelés alatt áll egyelőre a garázs hőmérséklet szempontjából. Eredetileg előtető volt, abból csinált az előző tulaj két réteg OSB közé rakott 20 centi kőzetgyapotból könnyűszerkezetes garázst. Tetején sötét betoncserép van, így a hétvégi napsütésben 34 fokot mértem benn.
Kíváncsi vagyok nyáron mi lesz. -
Luck Dragon
támogató
Én mondjuk nem éreztem ócsárlásnak a többiek hozzászólását.

Nekem ez jött át, de ezen nem fogunk összeveszni.
-
stickermajom
addikt
Egy 50 fokra tippelnék minimum.

Horganyzott részekre nagyon kell majd vigyázni, nehogy megsérüljön a horgany, mert utána nagyon gyorsan korrodálódik.
-
zoo8800
veterán
Jó nagy kerted van

-
Victoryus
addikt
-
stickermajom
addikt
Megy ám itt kérem szépen az ócsárlás, szerintem pontosan tudta hogy mit vesz.
Lényeg hogy az autó (k) védve vannak a természet viszontagságai ellen. Nem úgy mint a sok autó a panellok előtt ahol fűnyírás közben sem használnak védő ponyvát aztán jöhet a mérgelödés . De ez csak egy példa volt a sok közül.
Én mondjuk nem éreztem ócsárlásnak a többiek hozzászólását.

-
Luck Dragon
támogató
Megy ám itt kérem szépen az ócsárlás, szerintem pontosan tudta hogy mit vesz.
Lényeg hogy az autó (k) védve vannak a természet viszontagságai ellen. Nem úgy mint a sok autó a panellok előtt ahol fűnyírás közben sem használnak védő ponyvát aztán jöhet a mérgelödés . De ez csak egy példa volt a sok közül.
-
UnA
Korrektor
-
nullpoint
őstag
Ez nem jó. Nem fér el a csápos emelő. Nem elég magas az építmény.
-
szabonagyur
félisten
Szép, de az ajtót rakhatték volna középre nem?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 MAX 32/1TB 32 GPU Astro (2) (39 ciklus 97% akku)
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S24 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB FHD+ IPS 1 év gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Sapphire Glass Karcmentes 91% akkumulátor 2027.04.09-ig garan
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

További világmegváltó ötletekért forduljon hozzánk bizalommal.
). Ez talán segít.