Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14951 üzenetére
Manifest nélkül is megy.
Töröltem a profilt, beraktam a 0.9.25-öst. Meg lehet találni a mod-ok közt, ahogy minden mást, csak nincs hozzájuk kép. Új profil, második fuvar, idáig nincs gond.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
dokee78
félisten
válasz Milka 78 #14938 üzenetére
Ez a verzió a következő újdonságokat és javításokat tartalmazza:
- Nem kerültek be új városok!
- Frissítettem a pálya régebbi részein a modelleket és az úthálózatot. Új modellek, prefabok, és forgalmi szituációk várják, hogy felfedezzék őket.
- Rengeteg pályajavítás, reményeim szerint sokkal kevesebb láthatatlan fal, és egyéb zavaró hiba tarkítja majd az utakat.
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #14838 üzenetére
röccenés tényleg nincs nálam, de bárhogy buherálom az nvidia beállításokat, 30fps- nél nem akar feljebb menni, úgy, hogy mindent fullon hagyok a játékban.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #14828 üzenetére
Na igen, sokszor, ha nem akar sikerülni valami ilyen-olyan okok miatt, akkor egy egyszerű restart csodákra képes
Szerintetek, létezik olyan kártya, amivel a mostani beállítások mellett (minden full és 400 render, csak a színjavítás van kikapcsolva) több fps- em lehetne, mint az átlagos 30?
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Milka 78 #14824 üzenetére
én lehet csak kipróbálom,merthogy ez a játék,és lehet más nemfog menni win 10-en az tuti. mer ugyebár mindegyik fejlesztőnek kell,kéne a játékot igazitania a rendszerhez, és nem forditva, a rendszert a játékhoz,kompatibilissá tételébe. Pl. volt velem olyan,hogy amit feltudtam telepiteni win7-en, azt nemtudtam feltelepiteni 8.1-en. és ami 8.1-en felment, az meg 7esen nem ment fel,valamilyen hibára fogva. Ugyhogy nagyon nagyot fogok nézni,. ha majd oly szinten elfog menni a win 10-esen, ahogy nekem most win7 ultimate x64-en.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14808 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a mod_description.txt utf8-ban mentendő? Lehet, hogy a nagyobbik gépeden lévő szerkesztőprogi vagy nem tudja, vagy nincs erre beállítva.
Csak ezért a mókolásért szedtem le innen a Notepad++ portable verziót. Ez már tudja azt, amit kell.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14806 üzenetére
Először is szívesen.
A credits kimaradhat, hiszen a manifest-ben a szerző(ke)t ide kell az idézőjelek közé beilleszteni:
# Author can be any string with any length.
author: "Akárki, Szomszéd, meg a Nagybácsi"Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14804 üzenetére
Jónak jó, csak a Credits rész nem kell bele, az a szerzőkre vonatkozik. Amúgy meg mindegy, a lényeg az, hogy működjön.
Látod, nem is olyan komplikált, no meg tudsz te, ha akarsz.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14802 üzenetére
Tulajdonképpen a mod leírását kéne tartalmaznia. Itt például ez a szöveg az:
This mod changes the standard gearboxes in the game for all trucks (except Renault) to the specifications of their real-life counterparts, and adds an extra transmision for every truck.
Szabad a gazda, azt írsz bele, amit csak akarsz. A lényeg az, hogy legyen, mert a manifest hivatkozik rá, a credits.txt-t viszont (ha nem nevezed át,) töröld, nincs ott keresnivalója.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #14798 üzenetére
Nálam is jegyzetként mutatja, de nem para, átírod a végén. Rarba megnyitod, majd scs- ként tömöríted.
Vagy maradsz a. Zip és TC kombónál.
Nem beszélve arról, hogy a benne lévő lényegi tartalmat úgyis jegyzetként nyitod meg.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14797 üzenetére
Bibi van a manifestben: description_file: "mod_description.txt", a tiéd pedig credits.txt. Amondó lennék, hogy nevezd át a credit.txt-t mod_description.txt-re, aztán ha nem akarsz vele tovább bíbelődni, akkor jól van úgy, ahogy van. Ha teljes munkát akarsz végezni, akkor a txt-ben a mod leírása kell, hogy legyen.
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
válasz Milka 78 #14782 üzenetére
Gabcsikánk ott cseszte el a sajátját, hogy nem a gyökérbe rakta a modba hanem egy alkönyvtárba.
talán itt is csak ez a gond...Donato:
Kamion modokba?
azt nem tom, de az enginbe és a transmissionba (Motor és válto sii fileok) ez a két sor mondja meg.price: 100
unlock: 15[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14770 üzenetére
A manifest buznyákban meg kell adni a kép nevét, kiterjesztése csak jpg lehet, mérete 276x162. Ha ezt a szabályt betartod, és a manifestben átírod mindazt, amit kell, akkor működni fog.
-
tag
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #14755 üzenetére
FS204 Acess leds ETS2 1.14.x
ez a neve a ledes cuccosnak, az optimusos pete- hez van.
ha nincs meg szólj és ma már nem, mert szar a netem nagyon, azaz lassú, de reggel feltöltöm és elküldöm neked, olyan 220-230mb a cucc kb.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Tomdriver
őstag
válasz Milka 78 #14759 üzenetére
Most kipróbáltam 1175/1600-on. Gond nélkül mentem vele, úgyhogy elnézést a karimtól.
De 24/7-ben azért továbbra is necces lehet.Viszont fps-ben nem láttam változást 1150/1350-hez képest, de azt tudjuk is, hogy memória órajel emelés gémekben nem igazán hoz javulást.
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #14748 üzenetére
A nevét így hírtelen nem tudom megmondani, mert estig melóban vagyok, de ha jól emlékszem tatabike adta a csőrössel együtt. Ha érdekel, este akár egy mailcímre át is küldhetem neked, ebbe is van sok tábla, meg bizbasz, én nagyon szeretem.
-
-
törölt tag
válasz Milka 78 #14727 üzenetére
Nem szívom mellre.
Nem az bosszant hogy hülye a delikvens, hanem az hogy tele szemeteli kitalált vagy vélt hibákkal a hibátlan brutál postunkat.
de az is lehet hogy csak a szokásos "ellenség" ténykedik és ez nem véletlen.
Sebaj elég is az ha csak mi tudjuk, milyen jó is az a Brutál. -
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14727 üzenetére
"Múltkor félig Magyar,félig Angol tájszólással elküldtem őket az anyjukba,"ezt fordítsátok le parasztok" felkiáltással "
Linkelnéd? Hadd nevessünk egy jót.
-
Dananto
tag
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14717 üzenetére
Bár nem mod, a Hungary Map v 0.9.25 for ETS2 1.19.x állítólag megy az új verzióval, pedig nincs benne manifest izé, meg ilyenek. Nem próbáltam ki, még az 1.18.3-nál tartok.
-
törölt tag
válasz Milka 78 #14603 üzenetére
az AI fényeinek a beállítását és a tengelykiosztásokat szabályozó szkripteket buherálták át, és az 1.19-ben azt kellett lekövetni.
Hogy ha régi verzióban használod az újat ezek környékén lehetnek gebaszok, hibamentes vagy elszállás nélküli használat az 1.18-ban az 1.19-hez való brutálokkal nem garantálható.[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz Milka 78 #14600 üzenetére
Érdekes, nálam nem akadnak össze.
Az 1.0 és 3.0 Argosyk igen, amikor használom az egyiket tiltanom kell a másikat, mert a textúrák érdekes dolgokat produkálnak (pl. földön húzza az üzemanyag tankját szegény), de a többi működik, csak ugye fejlesztésnél kell tiltani az azonos slotban lévőket.(#14598) Milka 78: Ehhez kell csinálnod steam alatt egy biztonsági mentést a jelenlegi verzióról, és frissítés után azt elindítani és úgy visszaáll?
Vagy hogy másképp? -
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14595 üzenetére
Ahogy mondod. Tudhatod, én sem vagyok a frissítgetések híve. Ha az a nyomorult skandi DLC telepíthető lenne közvetlen a gépemre, nem lennék kiszolgáltatva a Steam-nek, akkor megragadtam volna az 1.6-nál.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14591 üzenetére
Itt a lényeg. Szerkeszthetők a mod-ok, csak pöcsölni kell vele.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14477 üzenetére
Hamburgból Amszterdam, onnan komppal Tyne, onnan komppal Murmanszk, aztán irány a cél, Louhi. Térkép nincs, mert azóta beraktam a mod könyvtárba a zzz_ets2downloads.com_map18.scs-t, engedélyeztem, betöltöttem egy régebbi állást, és már megint Nadim a cél.
Tudom, fel kéne adnom, de nehezemre esik lemondani a havas utakról, farkasüvöltésről.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Milka 78 #14461 üzenetére
Az az igazság, hogy nem nagyon térhet el az a térkép amit én használok, és amit ti. Csak egy kicsit talán. Nagyon nehezen válaszolnak a készítők nekem is.Pedig folyékonyan beszélem az orosz nyelvet. Hetente küldöm a hibajelentéseket nekik, koordinátákkal, képekkel.Én csak tesztelem a térképet.Ki adták a héten ezt a térképet: Regional Map of Russia v 1.1.2, fel volt háborodva az egyik hozzászóló hogy a térképhez adott leírást orosz volt. A saját oldalukon már az 1.1.4-es is kint van. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nagyon nehéz szót érteni velük. Tisztelet a kivételnek persze. Attól még lehet, sőt biztos hogy én se veszek észre sok hibát.De hát ez van.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14405 üzenetére
Ebbe a csúnyaságba én is belefutottam. Nálam az volt a megoldás, hogy csak a TSM Map-et érvényesítettem indításnál, aztán kiléptem, aztán be, és hozzáadtam a többit. Persze új profilról van szó.
Így néz ki a mod könyvtáram:
A két "EAA-s" buszos, a "magyar" egyértelmű, ehhez a profilhoz nincs közük.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Milka 78 #14308 üzenetére
tixem 19:26 - tixem: na majd ránézek
tixem 19:51 - tixem: Megoldva Más: vannak a fuvarok között ilyen restacar-os pótok, illetve valamelyik összeakad az egyik modommal nem tudja eldönteni melyik skint tegye be így egy nagy paca az egész? A restacaros pót miatt gondolom a magyar mapban vannak ezek, a magyar pót csomagom régi még abban tuti nincs. Ki lehet ezeket valahogy szedni? Én mást szeretnék a helyükre tenni
Lecso 19:54 - Lecso: tixem RestaCargos potok??
Asuska 19:55 - Asuska: Azokról beszél amiket alapból tartalmaz a magyar map. Azokkal összekadnak az általa használt más modok
Lecso 19:57 - Lecso: Restacaros azaz RestaCargos potok? mert azok nincsenek benne a magyar mapban. /ha jol tudom / restaCargos potokat csak a soforok kapjak meg miutan megkapjak a jogosultsagot a restacargos oldalon a letoltesekhez!
tixem 20:14 - tixem: na majd mindjárt lövök egy képet
tixem 20:21 - tixem: ez az egyik
tixem 20:21 - tixem: http://i.imgur.com/90RrRd2.jpg
tixem 20:21 - tixem: másik: http://i.imgur.com/WsLyYQw.jpg
Lecso 20:25 - Lecso: Ennek semmi koze a maphoz ez mod bagy egyedi festes
Peti44 20:31 - Peti44: Ezek a Brutal Environment nevű mod készítője által csinált festések, amelyekkel az illető nagyon viccesnek érzi magát. Akkor jársz a legjobban, ha letörlöd a Brutal modot, és nem használod. (persze törlés előtt deaktiváld a profilodnál)
tixem 20:31 - tixem: az egyik grafikai modban volt benne.... nem értem, hogy miért szemetelik tele egyes modderek ilyenekkel a munkáikat. Company mappa tle volt idétlenebbnél idétlenebb skinekkel
tixem 20:32 - tixem: brutal ja, amúgy jó mod én szeretem csak ezek a hülyeségek ne lennének benne
Peti44 20:37 - Peti44: Annak a moddernek ilyen a hozzáállása a dologhoz, ezért mondom, hogy szerintem ne használd a modjait. Van még rengeteg másik grafikai mod, szóval ha mindenképpen használni szeretnél egyet, akkor is találsz másikat.
tixem 20:56 - tixem: Rendszeresen követtem egy időben a mod fejlesztését a prohardver fórumon ott teljesen normális volt a srác. Ezért is szoktam meg ezt. Újabban tele van szemetelve, de mostmár ezt is tudom. Kitörlöm és máris azt csinálja amit szeretnék
raszta6921 22:04 - raszta6921: Sziasztok! Tixem szerintem töröld azt a modot, az a pótkocsifestés gúny akart lenni a RESTACARGO felé mert az illetőt hamar kipenderítették az arcoskodása miatt. Jobban jársz ha itt keresel megfelelő modothttp://ets2.lt/en/[ Szerkesztve ]
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #14227 üzenetére
nem, nincs.
gyárit használok.. 12 sebességes...(#14229) Tomdriver
áá.. jó nekem a 18...
szeretek gangolni
nem pont a tolatás... ink a kanyarok, körforgalom stb.... a Pete-nek megszoktam a mozgását, orrát, méreteit...imádom a hangját, ahogy startot kap
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tag
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #14208 üzenetére
Én egy Peterbilttel próbálkoztam, vagyis nem gyári géppel. Annak meg lehet turkálni az adataiban, lóerőt, nyomatékot, hangot, ilyeneket szoktam átberhelni. Most éppen V8-as Zil motor hangja van a Pet-nek, sokkal férfiasabb, mint a dünnyögő Cummins...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #14203 üzenetére
Én ezen úgy segítettem, hogy a mod-ban átírtam 5ezer literre az adatoknál a tankolható gázolaj mennyiségét. Mert a játék nem azt nézi, mekkora tank van a kocsin, hanem a hozzá rendelt mennyiséget literben megadva. Azt meg bármekkorára át lehet írni.
Én akkor egy 5ezer km-es fuvar elején voltam, de nem csináltam meg. Kínlódjon órákat a hóban az, aki akar...Az lett volna poén, hogy mire visszaérsz a póthoz, kirámolták volna. Oroszoknál ez nem is olyan ritka...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #14183 üzenetére
A RedMiszterz oldalon, mikor megjelent ez a map, én is erre panaszkodtam, hogy ez így használhatatlan. Alacsony fokozatban parkettáig taposva 40-nel kínlódni a hóban, miközben az "őslakosok" 70-80-nal előzgetnek mindenféle szutyok verdával. Jól leugattak, hogy én vagyok a hülye, mert ez így jó, ha nem tetszik, ne használjam. Különben is, 3-400 km után jobb lesz az út. Mondom az király, és az nem gyanús, hogy kb. 300km után kifogy a gázolaj és egy kút sincs közben?
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #14189 üzenetére
Már többször megcsodáltam az autódat. Nem az alvázra, meg a hosszú fülkére gondolok, hanem a festésre. Mekkora meló megcsinálni? El tudnék képzelni egy Magyar gárdás gépet magamnak.
-
tag
válasz Milka 78 #14189 üzenetére
Csak azt, amelyiket használni akarod. Szándékosan nem szóltam,fedezze fel mindenki. Lesz még más is. A következő verzió is érdekes lesz. Még több felfedezni való.Sajnos nem mondhatok többet.De sokat javítottak rajta.
-
tag
válasz Milka 78 #14183 üzenetére
Nem normális. Ezt elcseszték a srácok. De találtam az egyik orosz oldalon, egy pici javítást ami ennek az orvoslására készült. Ha megtalálom a gépemen odaadom.Nem 100%-ra igérem, de megpróbálom megkeresni.
-
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #14159 üzenetére
Ha 10 napot tudnál várni akkor talán summer sale-ben steamről lehet olcsóbb lesz... ha nem hát nem...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tag
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #14150 üzenetére
Halihó,
Tsm,
Openspace,
Russia,
Baltic,
2 kieg.Ez a sorrend nálam és tökéletesen fut.
Jazzy cuccokat nem futtatok, nálam volt gond velük.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Kiss70
tag
válasz Milka 78 #13391 üzenetére
A Skandi megy multiban a megjelenése óta.
Kicsivel több grafikát igényel mint az alap de megéri.Esténként nem érdemes multiba fel menni mert mindenki ott van de jóval részletesebb,élménygazdagabb mint az alap vagy a going kiegészítő. Több mellékút és szűk kanyarok szerpentinek. -
törölt tag
válasz Milka 78 #13242 üzenetére
már látom én is.... pár képnek örülnék bárki löhetne ha akar, gyári ets 2 és brutál , akár hol akár mikor ugyan is a vegetáció színeit pl faterkám képlövésének hála még finomitottam is.
képek készítéséhez javaslat.
brutálos profile - mentése...
betölt játék f10.
brutál mod profile-ból való eltávolítása...
kilép játék, betölt játék f10
kilép játék profile visszatöltése, és mehet minden tovább...
sok mindenre fényderülhetne ami esetleg javítani való...
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #13144 üzenetére
Este, ha a család már alszik, csinálok egy új profilt és az összes modot végig nézem, hogy melyik, hogy működik a régit kikukázom.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #13073 üzenetére
Engem hidegen hagy a koreai térkép.
Pillanatnyilag csak a RusMap működik az új patch-csel, szóval semmi ingerenciám nem nincs arra, hogy sutba dobjam a régi jó térképeket. Arról nem is beszélve, hogy az 1.17 még csak béta, és nem publikus. Steam sem érdekel.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #12958 üzenetére
Köszi! Írhattam volna ötödmilliót is
(#12949) Stewen1967 OK siránkozzon csak, de amint elérhető lesz a blokkolás a PH-n nálam ő lesz az első....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz Milka 78 #12919 üzenetére
Igazából a modereknek izgalmas ez az időszak amíg a punlikus bétatesztek zajlanak. Ilyenkor ha lehúzza valaki a pakkot megkpaja a lehetőségét a végleges előtti 1.17-es verzióra való felkészüléssel a modok követésének átírásának buherálásának.
Sajnos az ETS nem igazán mod barát game, mert eddig majdnem minden frissítés után minden moder írhatta újra a vackait annyit változtattak ezen a szaron. Igen SZARON, mert engem is bosszant hogy a több ezer munkaórás mod-unk állandóan a kukába landol 1-2 hónap elteltével.
Mintha ezek azt élveznék hogy a modderek havonta leszopják magukat mintha a mi munkánk szart sem érne csak az amit ők produkálnak, pedig látjuk hogy soxor az is jóval alatta marad az igéreteknek és a beharangozott várakozásoknak.eléggé szar ez mert olyan mintha a windows alá devloperkednél, és hiába írsz meg egy jó dolgot amitől jól érzed magad mondjuk a 8.1 alá jönne egy frissítés 8.1-re az egyik héten és dobhatnád a kukába írhatnád újra vagy jobb esetben töprenghetnél rajta mit kell újra átírni...
holott a win maradt a 8.1-es és tulajdonképpen az operációs rendszer semmit sem változott illetve ekkorát,,,,, nem lett volna szabad neki.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #12921 üzenetére
Nálam három profil van a játékban. Egy TSM-orosz-balti, egy magyar, meg a goba6372-féle vad orosz táj. Nem fogom ezeket elveszteni csak azért, mert van egy kiforratlan, térképekkel nem támogatott új patch.
[ Szerkesztve ]
-
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12642 üzenetére
A Red Miszterz-en erről papoltam a srácoknak, hogy egy játszhatatlan vacak ez az Open RusMap, erre jól leoltottak, hogy azért, mert nekem nem tetszik, még nem kell fikázni. Mondom nekem tetszene, ha lehetne játszani, de nem lehet. Kifagy, lefagy, megfagy, meg a tökömnek van kedve 500km-en keresztül a térdig érő hóban 40-nel menni úgy, hogy azt sem látom, hol az út...
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #12642 üzenetére
South Korea Offroad Map v1.2 <--- ezt nézegettem én is már, de valami hihetetlen gagyi lett az egész, ugye a videóban is látni, hogy hiába nyúlik be a hegy az útra, vagy bármi más, az autók kajak átmennek rajta, csak egyedül te nem tudsz
kár, hogy a csávó, aki csinálja, nem sok ötletet rak bele, hanem pár dolgot ismételget, legalábbis a videó szerint.
minden más nap nálam is megvan és eddig mapok terén így elégedett is vagyok, hasonlókat keresek még, de majdnem mind különálló sajna.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #12640 üzenetére
pont erről a mapról kérdeztem nem sokkal feljebb, hogy milyen, azt hiszem, akkor ezt nem töltöm le.
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #12585 üzenetére
Közúton nem érhető el az OpenRus, csak hajóval vagy repülővel.
"Orosz térkép, ami 53 új várost tartalmaz.
Going East DLC kell hozzá!
Játék verzió: 1.16.x
A térképen több mint 40 változó útfelületű mellékút található melyeknek hossza 5 és 762 Km között mozog, valamint...
- 12 katonai állomás garázzsal
- 13 komp és 4 légikikötő amelyek a belföldi és nemzetközi szállítást biztosítják,
- 3 vasútállomás a belföldi szállításhoz.Nem igényel új profilt, csak az aktuális fuvar törlődik és visszakerül a kamion a telephelyre.
A mapot komppal vagy légi úton lehet elérni, közvetlen szárazföldi összeköttetése nincs Európával."
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #12566 üzenetére
Már kétszer is jártam az "open oroszoknál", nem volt probléma. A célom az, hogy minél keletebbre jussak, hátha az már gubancos.
Szerk: Ehun e. Ebből vond ki az "1Ro izét", meg az "EU Map izét". Ja, és ha átírtad a román map részlettel a TSM eredetit, akkor csináld vissza.
Gondolom, a DLC-s TSM van fent neked, mert az kell.
[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
válasz Milka 78 #12478 üzenetére
És végre!
5 alvás és két economy reset után megjelentek a speckó pótok a kínálatban Köszönöm a segítséget.
Fel is vettem egy túlméretes (széles) fuvartEmlítettétek korábban, hogy van egy nagyon túlsúlyos rakomány a jazzycat pakkban. Azt mennyire sűrűn "dobja" a játék? Mert annyira kíváncsi lennék, mennyire bírja húzni a 840LE-s cummins motoros Peterbilt 389-es kamcsim 18 sebességes váltóval
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Minden ami hőszivattyú
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- Honlap bemutatók - mutasd meg, mid van!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest