Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
egész jó a discord- 2 éve vagyok ott-ami az előnye hogy van mindenre- böngészőben is megy- szóval faxa amit nézel azt folytathatod másik platformon párhuzamosan.
így lett jó a discordod,hogy az ats & ets2 hírek facebook csoport kapcsolódott 😎
másik az,hogy nincs kedve a tagoknak annyi helyre be regelni- emiatt lehet..van jo pár app= disqus-face-insta-whatsup-signal-telegram-viber meg mittomen..
csupa hasznos dolgok ezek,itt a helyük- 1 téma gyűjtemény fentre- kitűzött- rögzített hozzászólás lentre a fontosabb infokkalna,megkerdem a topikgazda Subzerot,hogy mit gondol, átadja e neked a rangot 😎
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Z0C!
Topikgazda
Szomorú hír rázta meg a "kamionosokat...".
Bár szombaton történt a haláleset, a család csak ma közölte.
Kris Kristofferson, vagyis Gumikacsa a Convoj film főszereplője88 éves korában elhunyt...https://www.youtube.com/watch?v=Uxp6OG8izQg
Szóljon hát a duda szó ma érte...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Foose
addikt
Jelentem,úgy néz ki megszűnt az Ets2-Ats kilépés fagyás. Elindítottam kézzel sima módban a játékot,(eddig be volt kapcsolva hogy mindig dx11 64bit-ben induljon) kilépéskor lefagyott. Ats is,Ets2 is. Úgy hagytam hogy indításkor én választom ki,újra dx11ben,64biten indítva fut a játék (promods is,vanilla is) és kilépéskor szépen kilép ahogy kell.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Csodás! Ats frissít megint,de nem megy végig,mert sérült frissítési fájlok. Ne már
-
Foose
addikt
válasz ®abstract® #29407 üzenetére
Hát igen,úgy érzem. szerencsére most elég volt a sérült frissítés melletti újra gomb. Rendbe rakta. Lehet valami modom okozott gondot a nem tudom mit tartalmazó frissítésnek.
-
Ablakos
őstag
Tudja valaki, hogy a királycsap zár oldó milyen okból van minden járművön a jobb oldalon? Hiába balkormányos a jármű.
-
tatabike
őstag
válasz Ablakos #29409 üzenetére
Az életben is ott van, mint ahogy a pótkocsi támasztóláb-letekerője is. Biztonsági okokból, mivel ugye a jobb oldal esik az út széle felé. Ha valamilyen okból olyan helyen kell akasztani, ahol forgalom is van, akkor senki sem szeretne a bal oldalon ügyködni.....
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Mai melódia... Tata-Szfvár
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Ablakos
őstag
Amikor saját póttal teljesítek egy fuvart, akkor a helyben vállalt további szállításkor kivétel nélkül más pózícióba kell állni. (pl másik dokkolóba)
Ez régebben nem úgy volt, hogy ilyenkor helyben megkaptam az árut, nem kellett átállni és mehettem is tovább? (Vagy rosszul emlékszem.) -
Delerium
senior tag
Frissitett hardverrel, friss kamionnal és póttal, szólt a Dire Straits, kék ég, napsütés
"I fight for the Users"
-
Ablakos
őstag
Az előttem megálló pótkocsi hátsó ajtajában a mögöttem álló autó tükörképét látom. Éppen rendőr autó állt ott. (Sajnos a fényképről elfeljtkeztem.) Létezhet ilyen banális hiba?
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29419 üzenetére
A "régi" laptop bekerült a TV alá, couch gamingre, kontrollerrel jó a 30fps Horizon 4-ben. Cserébe lett egy budget Lenovo LOQ, I5 12450HX, 16giga és Intel Arc a530m 4gb, csak duplázott vram lett, de így tartja a 60fps-t, 200% renderen. Az Intel Arc néha csinálja az Arc dolgokat, de kis pénz, kis foci.
Persze csak miután kiszállította a futár olvastam el, hogy ezek a LOQ laptopok Intel procival alaplaphibásak lehetnek hamar, de hát ez ilyen, egyelőre stabil.
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
válasz Delerium #29421 üzenetére
Ja értem amíg van rá gari addig jó vagy 💯 nem is volt olcsó jól hangzik akkor mehet a game tovább 😎
Én meg direkt leveszem 30 fps-re mindkét játékban elég annyi.
az intel procid tud zabálni- az alap tdp-t meg is tudja 3x ni..
Ahogy nézem itt az oldalon. [link] 8 gb írnak de gondolom akkor az egy drágább opció.. vga driver minden gyártó esetében tud hibázni ha épp jól működik szerencséd van
Úgy alakult hogy nekem is lett hardvercsere egyik mini pc ről váltottam egy másikra 😎 125e megúsztam.. hardverem: [link] meg [link] plus 32 gb ram..apu-vga nak adtam 16 gb vram adott..🤔
Szóval faxa meg minden viszont a játékokkal kapcsolatban:
Direct ezeken a verziókon vagyok-ATS 1.48v. ETS2 1.48.5. modok miatt.. ATS-ben négy-öt gigáig megszokott állni a vram,
ETS2 esetében ott fel tud szaladni 8-9-10 re is csak pislogok
Gondolom újabb verziók esetében ez több is lehet..[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
válasz ®abstract® #29422 üzenetére
Nagyon akciósan vettem eMAG Genius dealben, amit most írnak árat az messze nem reális a hardver fényében. Gyakorlatilag a Media Markt 322 ezres árának szinte pont 100-zal kevesebbért, csak angol billentyűzettel.
Én is ilyen Ryzen APU-s laptopokat néztem először, Vega 8-cal a világot kijátszottam annó GTAV-ből, már az is meglepően jó volt, persze kereteken belül. A mostaniak meg már pariban vannak egy laptop dGPU-val.
"I fight for the Users"
-
tatabike
őstag
válasz ®abstract® #29422 üzenetére
Néztem ám a 680M táblázatot, hogy mennyit megy a többi VGA-hoz képest Azt hittem, hogy erősebb mint az asztalimban az RX580, mert elsőre nem találtam... Mondjuk ahhoz képest, hogy az 580 akkora, mint egy kisebb aktatáska, csak 1.4x annyit tud....
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz tatabike #29424 üzenetére
Ja hát annyira azért nem 😎 az előnye az hogy tudok neki adni 16 gb ramot,meg el tudok vele karistolni a játékaimmal, full hd-n azt annyi 😁
Intelhez képest az amd-nek jobbak a fejlesztései az utóbbi években az a helyzet..
Meg egy ilyen mini pc-vel el tudok soherkodni 100 w se fogyaszt szóval barátságos 🙂
Az rx580 helyett 6600 xt meg a 7600 xt kurrens modellek az utóbbiból van 16 gigás verzió az faxa.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Ablakos
őstag
Nagyon tök vagyok a grafikai izékhez.
A látható fűrészfog eltüntetéssel próbálkozom, de nem lesz jobb. Ezt így kell elfogadni?
(scs TAA kikapcsolva a játékban, snowymoon bekapcsolva)
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29429 üzenetére
Mielőtt bármit módosítanál előtte az alap beállításokat fényképezd le!
Amikor teszteltem meg próbálkoztam vele nem lett valami sikeres az eredmény óvatosan szabad állítgatni a dolgokat mert teljesen elronthatsz mindent könnyen.. fényekkel és a színekkell tudsz játszani de nem biztos hogy jó lesz 🤔 nekem a szaturáció részlet tetszik tudod színesíteni a képet de egyéni dolog ez is..Akármilyen beállításokat végzek el fűrészfogas vonalakat mindig látok vagy a villanykábeleken vagy épületeken mindegy mindig észreve lehet venni, vagyis nálam ez van 🤔 már elfogadtam.
Meg nemrég kérdezted- pótkocsi hátulján tükröződik a mögötted haladó autó, a tükröződési beállításokat magasra állítottad akkor az olyan.. meg simán lehet hogy hiba persze..én azokat az értékeket minimálisra vettem, nekem ne tükröződjön se itt se ott meg főleg a szélvédőn belül ne az interiorba! Engem nagyon tud zavarni!
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz ®abstract® #29431 üzenetére
Az ajánlott reshade alkalmazásban iszonyat sok opció van. Annyit elértem, hogy a beálló pozíció (icons mod) sokkal egybefüggő vonalasabb lett. Előtte náhány darabból állt a csík. Viszont valóban gondosan kell állítgatni, mert az fps-t is eléggé megtizedeli ez a post-proc. eljárás.
-
®abstract®
őstag
válasz Ablakos #29433 üzenetére
Tudok róla kicsit bonyolult.nekem az nem szimpatikus még az alkalmazásban hogyha egy-két játékodat elkezded vele babrálni utána a többi játékban is beleavatkozik anélkül hogy módosítottad volna bármelyiket, ezt vettem észre és nem tetszett
Szóval rájöttem hogy nekem nincs rá szükségem.
Vga driverben tudom állítani az egyéni beállításoknál az ilyesmiket persze szolidabb módon de nekem elég.[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Euro 5 Iveco Stralis műszerfalon nem látom a levegőtartály jelzést. (Piros ikon csak az alacsony nyomást mutatja, hangjelzéssel.) Vagy ennyire nem veszem észre vagy lemaradt volna?
-
vlevi
nagyúr
ATS-ben csendben frissült a Freightliner Cascadia.
[link]
A korábbi is megmaradt, Freightliner Cascadia 2019 néven. -
vlevi
nagyúr
A visszapillantó kamerás dolgot észre se vettem. Vagyis igen, láttam, de nem volt szívem rátenni.
Nagyon sokat kitakar az A oszlopból, többször fordult már elő, hogy balra ívelő úton egyszerűen nem látok tőle előre.
Olyan, mint a másik kedvenc, a Mac visszapillantója, oldalra nézve totál benne van a látómezőben -
®abstract®
őstag
Nagyon baba meg egyébként is oda vagyok a csőrös modellekért 💯 ahogy nézem ez ráncfelvarrás inkább.
nekem egyébként ez az új,meg a cascadia 2019 & western star 57x interiorban nagyon hasonló utóbbi is csak ugye persze más a kormány..
Meg a belső nézetben elérhető egyébként az a oszlopra szerelt mirror kamera, vagyis a felszerelt tükör az a oszlopra jó pár modellre.mindkét játékhoz van ats [link] ets2 [link] zseniális az biztos.
Z0C!
Topikgazda uram! No már ilyen is van itt nekünk, örvendek!
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29442 üzenetére
Megtiszteltetés volt átvenni.
Bármire szükségetek van, írjatok bátran.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
Jön az 1.52!!!
Amivel érkezik a Sofőr Akadémia.
https://www.youtube.com/SCSSoftware----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Jadro
veterán
Megjött, de nem lehet visszalépni 1.51-re, hiányzik ez a menüpont. A modok egy része persze nem kompatibilis. Ismét ügyes volt az SCS...
Szerk.: SII fájl átírással mennek (szerencsére 3 mod érintett csak ProModson kívül.) de akkor is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz ®abstract® #29448 üzenetére
De, működnek. Szerintem csak kb berakták ezt a training programot és ennyi. Sanax volvo, Kögel pót és valami lámpa mod mászott csak el. Ezeket sii fájlban átírtam és már mentem is egy kört. De szért az nem szép, h kimaradt a visszalépési lehetőség az 1.51 kompatibilis módra. Többen reklamálták SCS fórumban, biztos megoldódik, csak el voltak foglalva a s live közvetítéssel. 🤣 Mondjuk nem tudom miért vannak ennyire oda ezért a training módért, csinálhattak volna helyette valami értelmesebbet is, lenne mit....
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Z0C!
Topikgazda
Sokszor meg lett már járatva Pavelnél a dolog az újítások, új kamionok végett...de mindig az a szokásos duma, hogy "nincs rá erőforrás..."
A live-okban sokszor megkérdezem az újításokat...(kamionok, alkatrészek, hangok, stílusok) de sose érkezik válasz.Ez az akadémia kellett mint egy falat kenyér.
Ha 12 évvel ezelőtt ezzel kezdődik, ennek a "tanfolyamnak" az elvégzése után indíthatod a játékot, hatalmasabb éleménye lett volna.A 10éves évfordulóra azt hittem valami nagyobb dologgal jönnek. Tudod, hogy 10 év...még játszol vele, aztán jönnek egy paint-ben összerakott keréknyom festéssel. Hatalmas csalódás volt.
Az Mp5, az Mp6, az Iveco család, a sok más (új) kamion hiányzik a felhozatalból.
Mindig egy modderre kell várni emiatt?...Igazából jól csinálják. Monopol helyzetben vannak, annyi bőrt tudnak az emberről lehúzni amit nem szégyelnek. így kell egy hosszú-hosszú életet csinálni a cégből...
----- www.zoci.gumroad.com -----
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest