Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
As you know I released TAA for ETS2/ATS almost 6 months ago. Continued with improvements for TAA and started to work on other graphic improvements such as lighting, clouds, environment etc.
My plan was making mods/plugins for different games to improve gameplay and enjoyment you get but keeping everything free as long as donations were enough. But looks like that plan is not going well.
Even though TAA has more than 10k users, there are only a few people (around 30-40) donating. I would like to let everyone use everything but It feels like Its not worth to time I spend. It keeps my energy pretty low to keep continue to development. I cannot work well enough compared to before.
So I'm planning to make some mods/plugins paid and with lowest tier patreon subscription you will have access to all mods/plugins I make for any game.
I hope you understand what I mean, I would like to continue making mods/plugins as my main job so I can focus better. But currently its not worth so I need to make it worth.
(If I make mods/plugins paid, It will be only 1$/month and you will have access to every mod/plugin I make)Mindig előkerül a pénz
"I fight for the Users"
-
Z0C!
Topikgazda
válasz Delerium #28501 üzenetére
ne haragudj, de nekem is cseszné a csőröm, meg cseszi is, hogy csinálok valamit, nem kevés időt és munkát fektetek bele és egy kva köszönöm nincs....
1dodó meg nem a világ vége...évek óta kifizetem a Promods-nak is.
azért 10k felhasználó mellé 30-40 donét az lófütty...
biztos nem a megélhetése lenne..----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Delerium
senior tag
Megértem, hogy idő meg energia, de a fóruma csak arról szól szinte, hogy nem győzi köszöngetni a felhasználóknak a sok gratulációt. Pénz kell belőle, a köszönöm már nem elég, szerintem ez nincs rendben. Elkezdek valamit, sokkal jobbá teszem a játékot, tényleg hálásak az emberek(nem pénzben) aztán akkor már ideje pénzt csinálni belőlük.
"I fight for the Users"
-
®abstract®
őstag
senki igaz nem vagyok oda érte [link] de van hozzá szerencsére sokminden
sok másik vas vagy traktor elérhető napjainkban. van egy friss modell-MAN amit kedvelek:
[link] engem emlékeztet a retro ikarus 280 busz interior ra tetszik a vas,faxa hangja van.
ja,discordon a csoportod mire van fenntartva?
azt látom hogy van 560-570 tag de tartalom az nincsmostanság a Diablo 4 game van előttem zseniális komolyan,aki kedveli a műfajt
Delerium
a fizetős tartalmak sok embert érzékenyen érint,szerintem ezen felesleges rugózni
az internet megfelelő használata csodákra képes kolega uramSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28504 üzenetére
azért nincs tartalom mert az FB még mindig az "alap" platform.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz Delerium #28503 üzenetére
hát csak gondolj bele.
Kiadsz egy HASZNÁLHATÓ progit ehhez az idejét múlt játékhoz.
Eddig volt aki megköszönte munkádat, de mondjuk neked is jó lenne egy kis + amivel fejleszthetnéd a géped, szoftvereid, stb...
De nyilván 1 dodó nem a világ vége. szerintem.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Delerium
senior tag
Nem az összeg a problémám, hanem ezek összeadódnak. Ide 1 dollár, oda 1 dollár, és ott vagy, hogy megvetted a játékot, annak a kiegészítőit meg havonta fizethetsz, hogy élvezhető is legyen a modokkal, kvázi battle pass. Aztán jön a következő tier előfizetés ami már 5 dollár lesz, aztán egy másik ami 10. Persze ez mind egyelőre terv, semmi sem biztos, de nekem visszás.
Ez az egész természetes az SCS hibája, hogy nem tudják jól megcsinálni ami nyilvánvalóan megcsinálható sokkal jobban.
"I fight for the Users"
-
Jadro
veterán
válasz Delerium #28501 üzenetére
"Mindig előkerül a pénz "
Mert te sem szeretsz ingen dolgozni gondolom. Azt is értem, hogy ide egy kicsi meg oda egy kicsi az egyszer csak sok lesz, de szelektálni kell. Van mi megéri, van ami meg egyenesen vicces, hogy pénzt kérnek érte. Erre tuti be fogok fizetni, mert ez a mod szenzációs.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
®abstract®
őstag
válasz Delerium #28507 üzenetére
Z0C!
van discord csoportod tartalom nélkül ahol viszonylag sok a tag.
ennek így akkor mi a célja?mind2 game ben ahogy tapasztaltam elég hanyag, felületes az scs
alapvető dolgok hiányoznak a játékokból..
még szerencse,hogy a profi modderek sokmindent be pótolnak...
ami nekem nagyon az ülő emberi test- kéz a kormányon-tekeri-forgatja -váltó kezelése, animációk gagyi játékokban ez benne van itt meg sehol!
szóval miért nincs?
valamelyik fejlesztőt zavarja,hogy hitelesebb legyen a játék élmény??ez ügyben topikot kéne nyitni az scs forumon,hogy tegyenek be a gamekbe hand animationt, meg sofőr reakciókat amiket személyre lehet szabni!
pár éve profi modderek készítettek hand animationt, meg cigizett is a sofőr,be füstölt,vizi pipát szivott, kalimpalt a kezével a kormányon,dudolgatott,gesztikulalt vagyis reakciókkal reagált menet közben
erre mi történt?
next updateben direkt módosítva lett a hand animation meg ilyesmik- vagyis direkt kiszedték a lehetőségeket is!
vajon miért? az egyik nyomorult fejlesztő szerint nem való a játékokba ilyesmi??[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28509 üzenetére
a discord is halott mint az FB, kb.
Volt nemrég Skin Master 2023 - festés verseny, ahol értékes dolgokat lehetett nyerni.
18 induló volt, a 6 forduló végére 3 ember maradt...
Terveztünk oda sok mindent, de nem akarják használni az emberek..
Szerettem volna ügyességi versenyt, el is készült a pálya, de úgy elment a kedvem, hogy inkább nem is adtam ki....minek?
A buricskás térkép részletet is megcsináltam. 5 nagy MO csoport, sacc kb 6k aktív ember és 129 letöltés. 4 azaz négy darab köszönöm komment.
Ezek után Te tennél bármit is a Magyar Community-ért?
Az SCS-nek hiába csinálsz topikot, nem hatja meg őket a dolog.
Írtam nekik, hogy az oldboyZ reZt-et betehetnék a GoingEast-be, full SCS tartalom itt-ott módosítva, nincs brand, nem kell jogi procedura, meg semmi.
Választ se kaptam.
Volt nem 1 kezdeményezés hogy életet leheljenek a játékba. De..."nincs idő, nincs erőforrás..." dolgokkal mindig lekoptatnak.
Nézz meg hány és hány modder kell ahhoz, hogy élhető legyen a játékod.
Időjárás, Promods, extrák...
50k, Savoyard, Kelsa...
mind nagy nevek voltak amíg az SCS fel nem vette őket, azóta nincs semmi róluk...
Nincs forgózsámoly, dolly, swapbody.
Nincs a kamionparkolóban tébláboló ürge, nincs BAG, nincs police pedig simán meg lehetne csinálni....(Ja a modderek már megcsinálták, mint én az NKH-t)
A porszívó hangját hallod útközbe a fasza open pipe helyett...
Ó de 1.50től jön a spotify...
Miért nem valami rendes mp3 lejátszó vagy YT lejátszási lista....----- www.zoci.gumroad.com -----
-
®abstract®
őstag
sajnálom..akkor hiába pedaloztok ha nincs rá igény..
én csak 1 éve foglalkozok a játékokkal de sokmindent megtudtam,ami nem tesz boldoggá...
szóval a lelkes profi modderek nagyon sokat adnak a játékokhoz.agyon moddolva=ami 150-200-250-300 db modot bekapcsolsz akkor faxa lesz a game
az ATS & ETS2 jelenleg ALL DLC PACK a boltban= 112 euro & 143 euro..
ez egy ócska hazugság,hogy nincs kapacitás..akkor vegyenek fel odavalo, hozzáértő embereket akik profi módon fejlesztik a játékokat..igaz nem szotyi pénzt kérnek az ilyen tagok de igy megyen ez..szerintem egy raklap zseton beszedtek már a rajongóktól.. és nem csak múlt időben..
növeszteni kéne a céget,nem csak a scania segget nyalogatni,meg a scania kamionokat helyezni az előtérbe..amikor ott van a többi neves gyártó is..
azon csodálkozom,hogy az ATS be nincsen scania...faxomba a scaniaval tényleg..nem utálom de minek erőltetik..szerencsére sokmindenre van megoldás= a cégnevekre, emergency car pack= mentő, tűzoltó, rendőrségi autók is megjelennek, szirénáznak hangoskodnak=faxa na..ATS hez van usa police pack-bitang! lehetnek motorosok, robogósok-azon röhögtem,hogy a robogós autópályán 110-120 al rongyolt ott van persze daniels random events pack ami kötelező darab, sokfajta hiánypótló mod
egen,az alap scania modellekben a semmilyen motorhang rettenetes..olyan velős hangokat lehet leszedni hogy ihaj!spotify..mi a rossebnek az?!
meg csak az online radio csatik mennek..offline elfogyott?
country zenék számomra nagyon hangulatosak
a cb rádiózás se megy egyik game be se úgy tudom..
mondjuk erre van olyan megoldás,hogy felvett több oranyi cb anyagot ami mp3 formatumban letölthető,ha bemasolod a game megfelelő könyvtárba akkor,tudsz inditani zene playert és hallod angolul a cb z getős tagokat[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28514 üzenetére
10 éve foglalkozom vele.
A def fájloktól a térkép szerkesztésig mindennel. Kivéve az Fmoddal.
De ha kell tudok X kamionhoz Y kamionhangot rendelni.
Nem kell 2-300mod, amiket tuti használsz össze lehet gyúrni 1-é.
Korábban volt ilyen 95 modom, mára lett belőle 25-30.
Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy 1 kamiont használok csak.
Az SCS-nek nem az a célja, hogy élhető, életszagú játékot készítsen.
Csak nézz vissza az elmúlt éveket.
A felvett kamionhangjaik meg se közelítik SlavJerry, Zeemods vagy Kriechbaum hangjait.
Évszázadokkal előrébb járnak pedig csak piti kis "noname" modderek.
ETS2-ben az 1:19-s arány miatt nincs egyeses szakasz autópálya...folyamat kanyarog jobbra-balra..
Sokaknak hiányzik a szűk necces lerakó...ezt is modder csinálta meg..(Unloading Zone)
Sajnos hiába van sok mod, az SCS igyekszik mindig keresztbe tenni...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Ablakos
őstag
A grafikai megjelenítés most a sláger. Azon próbálnak reszelgetni. Valóban szép helyszíneket készítenek (grafikusokkal, 3d modellezőkkel lehet teletömve a cég), de a szimuláció kedvelőinek nem igen akarnak kedvezni. Ahogyan a hiányosságokat korábban felsoroltad, semmi előrelépés.
(Egy ütközés utáni összetört szélvédő szerintem nem lehet komplikált megvalósítani, de még az sem.) -
®abstract®
őstag
akkor profi vagy biztos en csak a game verzio szamot tudom valtoztatni meg az uzemanyag tank meretet..sok modellem van egy vas az édes kevés lenne..
nagyon gagyi kanyarban a szögletes felezovonal meg az út szélén lévő..kavics fel verőDés, karcos szélvédő mod van..
hand animationt bele tudod illeszteni game be? ezeket [link] - [link] - [link] - [link]
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz Ablakos #28517 üzenetére
egy script írásával biztos megoldható lenne 2-3 koszos-koszosabb "ablak" felrakása.
Ezt egy 2002-es játék is tudta, hogy X idő elteltével vagy Y km megtétele után koszolódjon az ablak...
®abstract®
Pont ezért nem játszom a Hungary Mappal.
Szögletes kanyarok, fakó színek...
Az a baj, hogy nagyon be van savanyodva a community.
9239742. Waberers meg st22 kamion...
SEEEEEEMMI önmegvalósítás, fanzátia vagy különcség.
2342356262. Scania úgy hogy az összes létező slotra rakunk valami biszembaszomlámpát, kürtöt vagy valamit...
az SCS tönretette az animációt.
Az ültetett kamionok konvolyban 1cm-rel a földben vannak.
Gondoltam, hogy nem a kerekeket feltolom az ültetéshez, hanem az alkatrészeket LE.
Hát csak megnyitottam az animációt és összeesett az egész model.
Anno volt Trevor sofőröm a GTA-ból....az se megy, ezek se mennek....----- www.zoci.gumroad.com -----
-
®abstract®
őstag
Ugyan nem csak a magyar térképen szögletesek a vonalak hanem a többi eu-s országban illetve távolabb is..
Kínai meg közel kelet meg a dél-amerikai városokban is meg térképeken ugyanígy mutatkoznak a vonalak
Azt olvastam igen hogy szándékosan megváltoztatták a kormányzási animációt hogy ne lehessen módokkal befolyásolni egyszerűen hihetetlen hogy milyen gyökerek dolgoznak ott.. és ahogy néztem nem is tervezik hogy egyáltalán módosítani fogják.. így marad szerintük ez így rendben van.. az új grafikus motor biztos hogy nagyszerű lesz spotify-val! 😐Ablakos
Ilyen mód van szélvédő sérülésre [link]
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28520 üzenetére
Igen, ez egy mod amiVEL tudod használtra cserélni a szép szélvédőd..
Nem automata.
ezt korábban SMG stickerrel oldottam meg.
Az Acélváros felirat alatt van a regisztrációs matricám is.
ilyet miért nem tud az SCS?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
drsanya
aktív tag
Kicsit off, de:
MOZA Release First Dedicated Truck Wheel: Price, Release Date (simracingsetup.com)Ahogy tudok, beruházok egy ilyenre
I am iRacer
-
Delerium
senior tag
Fejlemények TAA előfizetés ügyben:
You don't need to pay anything but you need to subscribe to Patreon free tier to keep continue using TAA. Patreon accounts will be your user account.
You just need to login your patreon account from snowymoon.io every 7 days. Then you can just start the game and use it without any problem like before.
Patreonon keresztül fog működni a rendszer. Ha nem vagy belépve Patreonba akkor TAA nem fog elindulni.
"I fight for the Users"
-
Jadro
veterán
No végre beleugrottam az ATS DLC vásárlásba is. Eddig az ingyenes résszel ismerkedtem, de megtetszett. Most akciós az ETS/ATS, így megvettem a Northwest és Southwest bundle-t. Ugrott is a bejárható térképem egy szép nagyot. Kis Zeemods hangtuninggal nagyon élvezhető lett.
-
Marci112233
addikt
Azokat én már régebben behúztam, és csak a Texas-sized Bundle hiányzik, de várok még vele, fog az még lejjebb is menni idővel. (Minimum 50% engedmény alatt eddig még nem vettem semmilyen DLC-t kivéve ETS-höz a Iberia DLC-t.)
Bár a két említett bundle tényleg nagyot tud dobni a térkép nagyságán.
Na meg nekem jobban fekszik az ETS2.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Jadro
veterán
válasz Marci112233 #28527 üzenetére
Megvan mindkettőnek a maga hangulata. Úgy voltam vele, hogy ez így jó ár, az új ATS DLc-ket majd én is később teszem hozzá, ha olcsósodtak. Az ETS az up-to-date ilyen tekintetben.
-
Delerium
senior tag
Kell a változatosság a Scania után
A TAA fórum ugrott az SCS oldaláról, már csak Patreonon érhető el vagy a Snowymoon.io-n.
"I fight for the Users"
-
Ablakos
őstag
Elindult egy érdekes térkép project. Lengyelország feldolgozása a cél. Mivel 1:1 térkép, a mostani alfa 0.01 v. már nagyob, mint 800MB. 2-3km útvonal készült el, tesztelhető gyors fuvarokkal. Teljesen önálló profilt igényel a hunMaphez hasonlóan, de néhány gyári dlc függősége van. Biztos nem akar a promods, meg scs látványvilággal versenyezni. Úgy tapasztalom szűkebb (valóságosabb) utak, mellékutcák vannak, inkább a közlekedés 1:1 arány modellezésre törekszenek.
-
Z0C!
Topikgazda
Az 1.50 & 51-s frissítésekhez már ÚJ gépigények kellenek. Már nem fog futni potato PC-ken, így annak aki most is low grafikán játszik, érdemes majd akár új PC-t vásárolnia. https://www.youtube.com/watch?v=gUTeEwMlkqM----- www.zoci.gumroad.com -----
-
szacsee
nagyúr
VGA a legdrágább komponens max, de az sem gáz. (mármint a minimum)
Potato pc-sek most sem a recommended feletti vga-val tolják.
Munkatársamnak lőttem HA-n i5 8Gb ram lap, GT520-as félgépet postával 11500ft-ért.
Nem tartom nagyon elrugaszkodottnak, kérdés az, hogy a jelenlegi mid-high VGA-n képes-e futni normálisan 4K v. triple screen v. VR alatt.
VR támogatott lesz? -
®abstract®
őstag
nekem krumpli pc m van idén 5 éves.. számomra megfelel 😎
konfigom= ryzen 5-2400g-ebben integralt gpu van-apu nak nevezik-ami az rx vega 11-adtam neki 4gb vramot-szeretik a gamek nvme ssd ami 3700mb olvas, 16gb ram ami cl16 -3333mhz szalad. az ats & ets2 az 1.48 verzioig= low-medium settingsbe megyen-30-40-50-60 fps l.
a hirek szerint ahogy olvasom nézem az amd fsr technology kimarad sajnos,pedig ez a funkció csodákra képes a gyenge krumpli pck esetében is. ahogy tapasztalom jelenleg..😎Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #28543 üzenetére
a krumpli PC az nem 5 éves.
azoké akik 640x480-ba futtatják a játékot...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Marci112233
addikt
válasz gejala #28542 üzenetére
Szintén 2560x1440p-n játszom minden ultra és a rendelerés 200%-on, így 70PFS-re korlátozva szélen fut a játék az aláírásomban lévő gépen. Menne több FPS-el is elengedve, de minek menjen többel?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
szacsee
nagyúr
válasz Delerium #28547 üzenetére
Sokan nem is tudják, hogy milyen normálisan beállítva a játék.
Telepít, start és ahogy van tolják.
Nézek nagyokat, mikor mutatom ismerősnek, hogy a Fortnite milyen fosul néz ki alapon nála. Azt mondja akinél már látta mindenkinél ilyen fos... beállítom az meg dob egy hátast a széken. FPS-t így is tudja a gépe, csak nem látta még a beállítás menüt. -
®abstract®
őstag
most szgk gurulok,ehez van hangulat elegedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Viccrovat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest