Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz ®abstract® #29253 üzenetére
Mert erről tudtam hogy rosszul ment eddig minden gépen. Amit linkeltél azok kb mind jól mennek.
-
PuMbA
titán
400%-on a gépigényt nem igazán lehet szidni, mikor 1440p felbontás esetén ez azt jelenti, hogy 8K-nál is nagyobb, 10K felbontásban történik a renderelés A mai AAA címekhez képest nagyon kicsi a játék gépigénye még 1.50-nel is. Vajsimán fut nálam egy közepes PC-n 1440p-n maximum grafikán 150 fps-sel. Birizgálás és modok nélkül. Kiváló!
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Akkor nálam nem stimmel valami, mert ugyan gyönyörűen néz ki (az én szememnek legalábbis, de nem hogy 150 fps-el nem megy, de a 60-at sem bírja konstans tartani mióta kint van az 1.50. Modok tekintetében nincs túl sok tétel, semmi traffic, időjárás vagy ilyesmi. Csak pár kamion, hang illetve script. (pihenőidő módosítás, hosszabb sárga lámpa) illetve pár kamion kiegészítő modf. Lámpa, grillrács stb. 1.49-en ugyanezzel nem volt gond, most pedig sokkal többször beakad.
Jelen pillanatban 30 FPS-re korlátozva használom és Lossless scaling progival feltolom 120-ra. Így zökkenőmentes. Szóval megoldás van, de ez így már külső programmal mókolás. A legnagyobb bajom amiz Zoci is írt, hogy ATS-ben mindez suhan 1.50-en is. Ott be sem kapcsolom a lossless scaling progit.
Adatlapomon ott vannak a gépem adatai. Elégnek kell lennie, amikor egy Flight Simulatort is high beállításokon szépen elvisz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
PuMbA
titán
Nálad vagy egy mod vagy talán egy régebbi Windows vagy driver zavarhat be. Most elindítottam és megnéztem nálam: 1440p maximum grafika 200%-os render scale-lel átlag 120 fps-em van (75-85 fps az 1% minimum) Klagenfurt-ban, ami nem rég lett felújítva teljesen az alapjátékban Ausztria részeként. Ryzen 5 7600-am van egy alsó-közép kategóriás Radeon 6700XT VGA-val és 32GB RAM-mal.
Jó hát ahogy írtam, 400% az 10K felbontás, szóval nem szabad csodálkozni. Nincs az a kártya, ami 10K-ban viszi a játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
1.51-re frissüléssel jónéhány mod érvénytelen. Megszoktuk. A sign modot (mindenféle jelzések a karosszérián) kikapcsoltam. A jármű upgrade-je figyelmeztet és el is távolítottam ezeket a jelzéseket. Azonban a jármű használata továbbra is összeomlást okoz olyan hibával, mintha továbbra is használnám ezeket a jelzéseket.
"<ERROR> load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/renault.t/accessory/r_signs/shape1.sii)"
Gyakorlatilag nem tudom használni a járművet.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
Ablakos
őstag
válasz nincsnév007 #29260 üzenetére
Magas prioritással van beállítva. (Ez az egyetlen játékom. ) Nem is tudom, hogy manuálisan lehet-e ilyet tenni. Nálam megakadályozni nem lehet az auto frissülést. Talán beta modot választva, de neked pont a legújabb a kívánságod.
-
Delerium
senior tag
Sajnos Promods sem kompatibilis az új updattel A Snovymoon TAA mod nekem oké, de abból is volt nemrég frissítés.
[ Szerkesztve ]
"I fight for the Users"
-
Z0C!
Topikgazda
válasz Delerium #29268 üzenetére
ha jól emlékszem PAvel mondott valami Xbox/ps dolgot, elméletileg annak készíti elő a dolgot.
(engem nem zavar, eddig se tötöttem sok időt a menüben de tény, hogy sok értelmét nem látom..)
Inkább saját képekből lehetne új hátteret tenni, vagy ráfeküdnének a fotózási helyekre vagy élhető helyekre, jobb lenne...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz nincsnév007 #29270 üzenetére
egy korábbi interjú során Pavel mondta, hogy szeretné a konzolosok felé is vinni a játékot mert számukra ez a fajta (kamionos) nem nagyon van.
De, hogy ebből mikor lesz valami, azt szerintem még Ő maga sem tudja...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz Ablakos #29266 üzenetére
De meg tudod akadályozni Steam-en az auto frissítést. Állíts be egy fix update-t, és akkor azon marad. Én már régóta 1.49-en vagyok.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
®abstract®
őstag
válasz Delerium #29268 üzenetére
az új főmenü meg az ikon készlet pont 1 ruppot nem ér! ez nem letisztult meg modern hanem elavult gagyi fosch nekem ez tetszik mind2 gameben..na ilyesmi soha nem lesz 😐
ja,majd 1x megjelenik a konzolokra a sicsi tim féle kiadás a sajátos problémákkal, korlátozott beállításokkal várhatóan igazi cumi lesz sokkal többen fogják őket szidni,mint eddig..🤔Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29273 üzenetére
mert ez a te ízlésed.
Hidd el, nem azoknak fognak a véleményére tenni, akik bármit is letettek az asztalra.
A kis Pavel amit kitalál az van.Megint nem lett sok sok bug javítva, megint nincs olyanra erőforrás amire szükség lenne a játéknak...megint csak a semmittevés..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
nincsnév007
őstag
amúgy nincs valami trükkötök hogy ha nagyon sok pénzem van a játékban hogy tudnám kicsit elkölteni?
-
®abstract®
őstag
ja de gondolom,hogy másoknak is tetszik- vagy múlt időben..lehet a forgalmat soha nem fogják javítani.. beléd rongyolnak a gyökerek oszt jo van az úgy,nekik megfelel..
el bohóckodnak ott a pavel barátok..a magyar map meg marad továbbra is 4 db várost mutat..a nyugatiak meg a többi ahol 10-15-20 db városra volt idejük.. bővíteni kéne nem felujitgani..mind1 is..[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
pcnet
addikt
válasz nincsnév007 #29275 üzenetére
Vedd meg és fejlezd fel az összes garázst. Ha ez is megvan, minden állásba vegyél kamiont.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Delerium
senior tag
Ha áthoznák ATS-ből a dynamic loadingot, ami úgy tűnik megvalósítható, csak nem akarták eddig megcsinálni, az már egy nagy ugrás lenne a realitás felé. Nemrég egy reptéri raktárból vittem elő állatot...
A change logban írták, hogy a beltérben jobbak lettek a fények és mintha tényleg az lenne, lehet csak placebo, de mintha ez tényleg működne:
"I fight for the Users"
-
Ablakos
őstag
Régóta érdekel, most le is fotóztam a töltő képernyőt. Hogy kell ezt a képet értelmezni? Középen az oldalra túlnyúló sáv, a képben vonalak...
Ez valami divat irányzat? Esetleg hibás a kép?
-
tatabike
őstag
Mai meló, Bakonygyirót - Vác Naszálytej
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Z0C!
Topikgazda
Amikor sikerül egy E36 Sedan modelt találni és mellé még Style 33 felnit is.
Meépült a saját autóm. Jöhetnek a kamionos találkozók----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
A legnehezebb fuvart kaptam mára. A gyerek örülni fog
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
Topikgazda
válasz ®abstract® #29291 üzenetére
ez QP. Ilyenem volt a gyerek érkezése előtt
Most Sedan van (4 ajtós)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tatabike
őstag
válasz nincsnév007 #29288 üzenetére
A cégem honlapjáról lehet leszedni Sajnos letöltődik hozzá a munkatársam meg a főnököm is, és osztják az észt...
®abstract® ja, főleg, hogy körbe mentünk a nulláson és Székesfehérvárról volt az indulás/érkezés. Amúgy egy 3 tengelyes, darus MAN-nal húzzuk ezt a trélert, de az szervizben van, ezért reggel gyorsan vontatás-képessé tettük a láncos Scaniát, ki kellet cserélni 2 levegőcsatit, meg szerezni egy világításkábel-adaptert, és go....
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Fura ez az Iveco fülke. Olyan érzés (látvány) van oldalra kinézve, mintha az ajtó mögött ülnék.kb. 60 foktól előre lehet kilátni. Pedig kinti nézetben a vezető az ajtó mellett ül. Próbáltam ülés állítgatással, de úgy sem jobb.
-
Delerium
senior tag
válasz Ablakos #29294 üzenetére
Talán az SCS kamion mod fórumban írták, hogy az Iveco és az FH Volvo kamionok rosszul vannak méretezve a játékban és rossz a modell amit használtak. Lehet emiatt nem jó a kilátás belőle, de csak tippelek. Engem is idegesített, hogy hiába néztem ki, nem láttam semmit sem a jövő forgalomból, pedig szeretem a Hi-way-t nagyon, Cursor hang moddal.
"I fight for the Users"
-
Z0C!
Topikgazda
válasz Delerium #29295 üzenetére
ez így van.
Az iveco hi-way, stralis a legócskább modeljük.
Nem lehet a belsőt szerkeszteni. Mármint annyira hanyagul van megcsinálva, hogy hihetetlen. Pixelhalmaz az egész.
Hiába van Schumi rework, ő csak szétkapta a modelt és összerakta több darabból, de javítva nem lettek benne dolgok.
Külsőre lehet vele dolgozni, de a belseje----- www.zoci.gumroad.com -----
-
bobalazs
nagyúr
CapframeX-el kiirattam a játékot. 2% stuttert írt. Utánaolvastam. A frame limitet levettem 150ről 0.ra és megszünt. 0% stuttert ír már. Csak egy pro tipp.
-
Delerium
senior tag
A Hi-Way még kinéz valahogy belül, tetszik is, de a sima Stralis az teljesen retró, azon nagyon látszik, hogy ősrégi az egész és abból is rosszabb fajta.
A Schumi rework modok nekem elég sokat crasheltek az utóbbi időben, inkább el is engedtem, pedig a DAF XF rework is jó, az Iveco mellett. Nagyjából olyannak kellene lennie a testreszabhatóságnak alapból is, mint azokban a modokban.Most úgysem volt nagyon energia játszani, arra a kicsire meg jó a gyári is
"I fight for the Users"
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest