- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stonerice
őstag
Erre a Pc módra gondolsz?
Speciális képbeállítások
Számítógép
(Főmenü) > Beállítások > Kép >
Speciális > Számítógép
Adja meg a Be értéket a TV-készülék számítógép
monitoraként való használat szempontjából ideális
képbeállítás érdekében.
* Csak HDMI- és VGA-források esetében áll
rendelkezésre. -
llax
senior tag
Van egy ugyanilyen Philips-em. Simán megy a fHD, PC-ről is, mindkét HDMI csatlakozón (mindkettőre PC van kötve).
Mindkét bemeneten kapcsolható a "PC mód", annak saját beállításaival (az fFD megjelenítéshez erre nincs szükség).(A Philips tévének sok éve nincs köze a Philips-hez, csak a nevet adták el a kínaiaknak. Ez olyan is... Szerencsére csak késő este-éjszaka használom.)
-
A komolyabb TV-k alapvetően normális elektronikát kapnak, ott már arra is láttam példát, hogy ha egy PS4-et rádugtam, élből gaming módba kapcsolt.
Sajnos az olcsóbb TV-k esetén ez olykor ilyen. Ettől függetlenül tényleg nagyon csodálkoznék, ha nem lehetne élvezhető FHD-t kihozni belőle.
Kábellel pedig már én is jártam meg. Majdnem visszavittem egy videokártyát, hogy hibás. Oszt csak a gagyi HDMI kábel volt a gond...
-
Feltehetően csak a megfelelő HDMI csatlakozóba kellene dugni a HDMI kábelt (kézikönyvben mit javasoltak?) és/vagy a kimenetet a megfelelően elnevezni, plusz esetleg a videókártya driverében esetleg kikapcsolni az átméretezést (nVidia driverben régen Display -> Change Flat Panel Scaling volt a menü erre). Egy időben pl. az LG TV-ken csak a HDMI 2 bementen volt 1:1 pixel mapping. Más TV-k esetén a bementi forrás megnevezését kellett PC-re vagy Gamingre állítani.
Régebbi TV-ken ez teljesen normális volt (a Gaba szerintem simán lehet, hogy korábbi Samu, LG vagy hasonló TV továbbgyártása (megvette a gyártó a gyártósort)), ezek szerint az olcsóbb TV-knél ma is előfordul.
Szóval szvsz itt user error van csak, kézikönyvben gondolom le van írva a dolog. Olyat kb. 10 éve nem láttam, hogy FHD TV esetén számítógépre csatlakoztatva nem lehet beállítani az FHD felbontást rendesen.
Szerk.: Ha a Philipsen is ugyanez, akkor még esetleg lehet, hogy a kábel a probléma. Egy másik kábellel is megéri kipróbálni.
-
Stonerice
őstag
válasz
szabonagyur #3 üzenetére
Egyik egy gtx 970 vgaval masik egy Hp notebookkal 6100u cpuval.
Mellesleg van itthon Jvc 4K tv is es a gtx970 el megy a 4 k rajta. A laptoprol pedig a fullHD -
Stonerice
őstag
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
A Gaba 28 colos fhd tvnek ajánlott felbontás 1360x768p a win10 szerint. Fullhdban torz a kép mintha overclockolva lenne. A színek se a legszebbek ilyenkor. Szőrös a betű és árnyékos. Enyhén csíkos a kép Fhd felbontáson.
Philipsen ugyanez. -
szabonagyur
félisten
Mi az, hogy nem tudta megjeleníteni? Hol vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest