Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hol máshol? Ha nem roflSteam-en.
Nem egy ilyen semmi kéne a KK-nak, hanem egy nagyszabású, Blade Runner-stílű játék, egy kis Deus Ex beütéssel, teljesen egyedi látványvilággal, sok dialóggal. És japán audiosávval.
-
.LnB
titán
Nehéz hasonlítani, mert számomra a movement elég egyedi (fura) volt. Sehol sem találkoztam ilyennel. Lassú a játékmenete a megszokottakhoz képest. De ezen lehet egy egyszerű fov beállítással lehetne változtatni. Attól pörgősebbnek tűnne a mozgás.
Nekem a COD:MW2 ugrik be róla. Abba még nem volt ugra-bugra, falon szaladgálás. De a kisstreakek itt is a képedbe villannak."Végre lesz egy modernnek kinéző ingyenes lövölde, szóval az alapkoncepció tetszene."
Inkább próbáld ki ezt akkor: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem rossz, de nem is egy világmegváltó játék. A témája miatt nekem tetszett és szívesen játszottam vele, és valószínűleg fogok is. De vannak betegségei. A mozgás pedig elég furcsa, szokni kell. De hamar bele lehet jönni: [link]

-
[Prolixus]
addikt
A filmből biztosan semmi nem lesz benne, lévén semmi köze a filmekhez. De megnyugodhatsz, mert a SAC sorozatból (amire érpül) sem lesz benne semmi effektíve a hentelésen túl, mivel free-to-play multis játék lesz. Én úgy vagyok vele, hogy egy tisztességes GitS akció szerepjátéknak én is rohadtul örülnék. Viszont azt meg nagyon nem szeretném, ha a csodásan kvázi-befejezett SAC sorozatot folytatnák egy elcseszett baromság sztorival vagy valamivel, ami hivatalosan számítana a kontinuitásba.
Ez a multis dolog meg biztosan nem fog sok vizet zavarni, még ha esetleg nem lesz túl élvezetes akkor sem.
-
Batou forog a sírjában, pedig még él...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ehh, remélem a hentelésen túl is lesz benne vmi a filmből. Mindenképpen próba, kötelező. Remélem ez jó lesz majd. Ezek a respawnos végtelen életes rohangálások már nem kötnek le, ET:QW után az MWO amiben több van és sci-fi téma. -
Snip3r_HUN
addikt
Bejövős, egy próbát mindenképpen megér.
-
.LnB
titán
Jó helye került.
-
PhilBrick
őstag
A Dirty Bomb után várható volt hogy ez is lesz Steamen, de decemberben max. open bétára számítok belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest