Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Jobb, de továbbra sem tartom jónak. 2 sor amit te írtál az írásban. Szerintem még dolgozz a témán, továbbra is csak ezt mondom. Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de nekem nem jó érzés egy 99%ban nem általam alkotott dolgot publikálni. Jó-jó forrásmegjelölés van, de ez nem üti meg az elvárásokat (legalábbis az enyémet nem). Pedig a téma jó, bejövős ez a stílus, kár érte ha így hagyod.
-
cizoe
őstag
Bioshock rulez!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek ellenére szerintem a jelenlegi formájában (az írás 90%át egy wikis idézet teszi ki) kevés címlapra. Egészítsd ki képekkel, írj hozzá saját kútfőből, stb, és máris más szintet üt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mondom, sokkal jobb lenne ha még kiegészítenéd (pár beszúrt kép, képaláírással, a legnagyobb modderarcok, stbstb) , mert így nem hinném, hogy kintmarad címlapon.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)