- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
Ez vajon még működhet?
Van egy aktíválatlan win7-em, frissíteném 10-re, de újra nem telepíthető a gép!
Köszi
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Sziasztok! Igaz régebbi téma és nem is teljesen arról szól amit kérdezek, de itt talán van rá válasz. Win 8-ról is lehet frissíteni 10-re? Arra is vonatkozott a Microsoft ezen akciója? Mert van egy gépem amin win 8 matrica és rendszer van. A win 7 pro-s gépeken lévő termékkulcsot elfogadja a win 10, azzal nem volt gond.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Balu_tref13
csendes tag
Nálunk például megmaradtak a programok és a fájlok is, csak a vírusírtó (Avira Pro) zavarodott össze, azt újra kellett telepíteni (azóta lemondtuk az előfizetést rá, és csak Defender megy)
Ettől függetlenül jobb biztosra menni és mentést csinálni előtte a fontosabb fájlaidról, adataidról!
-
kusza80
tag
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha frissitem win10 re akkor le kell töltenem mindent vagy megmaradnak a programok és a letöltött fájlok?Köszönöm
-
Balu_tref13
csendes tag
Nekem működött tegnap (január 8.). Nagybátyám gépét frissítettem, 32bites Win7 Pro volt rajta. És Win10 Pro-ra frissítette. Bár nem volt egyszerű, mert elsőre egy hibaüzenettel zárva visszakapcsolt a Win7, valami program kompatibilitási hibával. Vagy a telepített Avira miatt vagy a Comodo tűzfal miatt, az nem derült ki. De 'clean install boot'-tal (MSConfig-ban állítottam át) viszont feltelepítette, és jó lett.
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Ha jól értelmezem ezt a MCT progit kell letölteni, és ez megkeresi és telepíti a 10 Windows progit?
Windows 7 van most a gépemen -
Dilikutya
félisten
-
Bird
addikt
-
lallr79
újonc
Sziasztok!
Nekem több céges számítógépen is frissíteni kellene a WIN7 Pro rendszereket WIN10Pro-ra a közeljövőben. Annak idején, amikor ezeket a gépeket vettük (2-3 éve) már WIN10 Pro licensszel vásároltuk, de mivel a vállalati környezetbe nem volt illeszthető egy WIN10-es rendszerű gép, ezért akkor még egy WIN7 Pro kóddal telepítettem mindet (tulajdonképpen downgrade módon). Most nekem a WIN10 frissítésnél tehát rendelkezésre állna még fel nem használt WIN10 licenszkód minden géphez, de ugyanakkor nem tiszta telepítést kellene csinálnom, hanem olyat, ahol a felhasználói programok, beállítások, adatok, stb... átmennek az új rendszerbe, vagyis szerintem a MediaCreationTool lenne a jó megoldás. Ennél viszont, ha jól gondolom, akkor az új licenszkód nem adható meg, hanem a WIN7-ben levő kódot "konvertálja", vagy pontosan nem tudom mit csinál vele, de a frissítés után aktivált lesz a WIN10, csak nem azzal a licenszkóddal, amivel szeretném. Tud valaki erre valami megoldást? Ne kelljen teljesen új telepítést csinálni és fel tudjam használni a jogtiszta WIN10 kódjaimat.
Előre is köszönöm!
Üdv! -
Spet
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
Spet
addikt
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Akinek még megvannak a régi ingyenes lehetőséghez letöltött frissítők (Microsoft-nál már nem elérhetők a határidők lejárta után), az próbálkozhat vele még. A hátrányos helyzetűeknek szóló lehetőség frissítője biztosan működik, aktiválódik is vele a Windows, lehet hogy a 2016 nyár közepéig élő leehtőséghez kiadott segédprogram is jó még. Ehhez is előtelepített Windows 7 kell, de a licenc 10-re vált, és később már lehet a W10-et telepíteni tisztán.
-
jbush
tag
"Amit te írsz, azok korábban már konvertált kulcsokkal lehetséges." - Ezek biztosan nem olyan kulcsok, amelyek korábban már át lettek volna konvertálva. De nem célom hittéríteni; nekem működik, és ennyi

-
st3v3np3t3r
nagyúr
Az én laptopomhoz xp,vista és 7 meghajtók vannak, a legtöbb 7es és vistás meghajtót megeszi a 10,de működésben/funkcionalitásban lehetnek gondok. Nekem pl. a kijelzőn van 5db gomb, win7 alatt működik, tiszta 10zel látja az eszközt, telepíti is hiba nélkül, de nem csinál semmit, viszont így 7-ről 10re frissítve működnek. Továbbá van egy olyan funkció, ha kifordítom a kijelzőt tablet módba, akkor automatikusan 270°kal fordítja el a kijelzőt és sem megy tiszta 10 telepítés után.
-
hege8888
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy hol az a hardverhatár ami alatt nem érdemes váltani, vagy frissíteni.
Pl. ha nincs 10-es driver, akkor megszi a heteshez gyártottat valahogy? -
d@vee
őstag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
A kicsit kótekedők kedvéért pontosítottam egy kicsit

-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nem.
On-line, egy netes linkre kattintva lehetett indítani egy automata frissítést és nem kellett mindenféle fura boot eszközt gyártani hozzá.
Megszűnt! Mikor kiadták az eslő windows 10-et,akkor volt ez az lehetőség, ezt az akkor windows update advisor app is kiírta. Az általam leírt módszerhez sem kell mindenféle fura boot eszköz,ahogy te fogalmaztál
A win 7 esetében létezett, hogy a kulcs hardverfüggő volt, ez nem játszik. Igen, létezett, meg gyártó függő is. Mint látható,az én kulcsom Fujitsu, tehát elvileg ezt csak Fujitsu biosos gépre lehet feltenni, más gyártmányúra nem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
jbush
tag
-
Alf65
csendes tag
"ingyen lehetett váltani 7-ről/8-ról 10-re,majd ez az akció megszűnt"
Nem.
On-line, egy netes linkre kattintva lehetett indítani egy automata frissítést és nem kellett mindenféle fura boot eszközt gyártani hozzá.
Ahogy a cikkből is kiderül: az "ingyen" frissítés máig él, a megfelelő win 7-8-8.1 kulccsal aktiválható a megfelelő win10.Gyakorlati tapasztalat:
- Valami fura oknál fogva nem minden kódot fogad el (és most nem arról van szó, hogy már felhasználták, mert az ugye egyértelmű)
- A win 7 esetében létezett, hogy a kulcs hardverfüggő volt, ez nem játszik.Ha valaki biztos, hogy tiszta a a jelenlegi windóza, de nincs meg a matrica, a ProduKey programot (KÜLÖN van x86 és x64!)
-
tope
addikt
-
jbush
tag
-
jbush
tag
Üdv!
Az OEM, tehát nem dobozos Windows-ok termékkulcsait elfogadja a Win10-telepítő, semmi szükség a frissítésre. Ha egyszer az adott gépen a Win10 aktiválva van egy 7/8/8.1 OEM kulccsal, a következő tiszta telepítés után termékkulcs nélkül is automatikusan aktiválódik, amint internetre csatlakozik a gép. Nem kell semmi egyéb hozzá.
Tapasztalat, nem csak úgy hallottam valakitől. -
d@vee
őstag
Aktivátoros a windowsod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi az írást. Van is egy Win7 Pro-s matricás notim itthol és Win10 pendriveos telepítés után azt a kódot nem fogadta el. Kipróbálom majd ezt a módszert.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jövedelem
- Mazda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)