- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Az én laptopomhoz xp,vista és 7 meghajtók vannak, a legtöbb 7es és vistás meghajtót megeszi a 10,de működésben/funkcionalitásban lehetnek gondok. Nekem pl. a kijelzőn van 5db gomb, win7 alatt működik, tiszta 10zel látja az eszközt, telepíti is hiba nélkül, de nem csinál semmit, viszont így 7-ről 10re frissítve működnek. Továbbá van egy olyan funkció, ha kifordítom a kijelzőt tablet módba, akkor automatikusan 270°kal fordítja el a kijelzőt és sem megy tiszta 10 telepítés után.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
A kicsit kótekedők kedvéért pontosítottam egy kicsit

-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nem.
On-line, egy netes linkre kattintva lehetett indítani egy automata frissítést és nem kellett mindenféle fura boot eszközt gyártani hozzá.
Megszűnt! Mikor kiadták az eslő windows 10-et,akkor volt ez az lehetőség, ezt az akkor windows update advisor app is kiírta. Az általam leírt módszerhez sem kell mindenféle fura boot eszköz,ahogy te fogalmaztál
A win 7 esetében létezett, hogy a kulcs hardverfüggő volt, ez nem játszik. Igen, létezett, meg gyártó függő is. Mint látható,az én kulcsom Fujitsu, tehát elvileg ezt csak Fujitsu biosos gépre lehet feltenni, más gyártmányúra nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest