Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
quailstorm #30 üzenetére
Azért itt én belekalkultam azt is, hogy adatbiztonsági okból sem szerencsés már használni túl öreg gépeket. Meg, számolni kell azzal is, hogy idővel nem csak oktatásra kell, hanem egy kis kikapcsolódásra, számítógépes játékokra. Arra már egy Core i-520m viszont nagyon kevés. De viszont jó ötlet, kiegészítem a leírást, de a 2017 és -1-2 évet még tartom attól függetlenül. Sőt, még a mobilos részt is tervezem kiegészíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest