Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
st3v3np3t3r #29 üzenetére
Akkor a géppel jól jártál legalább anyagilag.
Szoktak írni marhaságokat. TIA Portal is írja a nem tudom melyik i generációt (6 vagy 7), aztán az is elmegy az i5-2400-on simán, csak a 16GB RAM a lényeg.
A teszt mindenképp érdekes volt, de én kiegészíteném a cikket, hogy laikus számára is érthető legyen.
Hogy érthető legyen, hogy a 10 éves Atom N450 az nagyon nem egyenlő a 10 éves i5-520m-mel, de még a Core2Duo T7500-zal sem.
Hogy SSD legyen, meg lehetőleg 4GB-nál több RAM, és kései erős Core2, vagy annál jobb/újabb proci, és akkor kb. rendben vagyunk.Meg hogy az ilyen pici cuki gépekkel vigyázni, főleg ha valami nagyon gyenge AMD APU vagy Intel Atom van bennük. Meg hogy az Nxxxx az akkor is Atom, ha Celeron vagy Pentium. (de mondjuk 2016 és újabbak már abból is elegendőek, ha RAM és SSD is van)
Ennyi még kéne hozzá, így most a laptopos PC-s része félreérhető és magasra teszi a lécet.
eeePC nekem mindkettő azért lett direkt, mert a PowerVR SGX grafika annyira rossz, hogy már jó. Utóbbi 1 év termése.
Amúgy nekem a cikkből az se jött le, hogy ez ilyen kukagép, amit full ironikusan próbáltál ki (tudtad előre hogy gond lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest