Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Alapértelmezett módban mértem, csak a file méretet és a test count-ot állítottam át 100mb/3x.
Zero fill tesztet sosem csináltam még. Az alaplapi ahci driver szokott néha belassulást eredményezni, egy szimpla hdd-től szerintem bármelyik ssd gyorsabb, a file elérési idő, illetve sok apró file esetén mutatkozik meg igazán, a legelső 32gb-os ssd-m [link] sem volt olyan marha gyors, de még mindig jobb időt futott a programok és a win inditásakor mint a merevlemezem.
A V300 meg a samsung 850 evo között nem sok különbséget vettem észre rendszerlemezként használva, talán a programinditás kicsit gyorsabb a samuval, a boot idő is talán 1-2 secet ha változott. -
snake1977
őstag
Valami nem okés nálad, vagy nem tudom mi lehet, nekem is 120gb-os V300 volt ezelőtt, és több volt az írásom, én 180 körül emlékszem.
Kerestem képrnyőmentést de nem aláltam sajnos, csak az a-data-ról.
Sata2/3? Windows-os az ahci driver?
Ez az sshd-m eredménye, még ez is veri. [link] -
snake1977
őstag
Szerintem a kép magáért beszél, az ssd-n tanyázik a belakott rendszerem, a hdd meg egy 2 részre particionált 500-as hitachi egytányéros, tehát viszonylag gyors hdd.

-
snake1977
őstag
üdv.
Most nyúzom a harmadik ssd-met, a kingston v300 azért rendszernek elfogadható sebességű volt, nagyjából 17-20 sec között volt a jól belakott win7 boot ideje egy i5 3470/gigabyte b75 sata3-as lap/8gb corsair 1600 társaságában, most evo 850-el kicsit gyorsabb, egyébként tipikus hogy az "üdvözöljük" feliratot nem is látom egyből a tálca jelenik meg, plusz 1-2 sec alatt betölt minden alkalmazást, ami a hdd-ről messze nem mondható el...ezelőtt 1terrás WD blue-t használtam 7200rpm/32mb, utána jött az sshd seagate-től, az már gyorsabb volt, de még messze nem lehet azt sem hasonlitani az ssd-hez, a mezei merevlemeztől azért érezhetően gyorsabb volt. A friss telepités szerintem alap, pár hülyeséget ki kell kapcsolni ami fölösleges pl. indexelés, alapból legyen ahci-n, és ami nagyon fontos ha lecseréltük a windows ahci driverét az alaplapira akkor tegyük vissza a windows ahci driverét ugyanis némelyik alaplapi driver igencsak tud rontani a sebességen, van egy ssd topik http://prohardver.hu/tema/milyen_ssd-t_vegyek_2/friss.html ide érdemes benézni, az összefoglalóban is sok hasznos dolgot lehet olvasni, kezdő ssd tulajoknak szerintem kötelező olvasmány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kerestem képrnyőmentést de nem aláltam sajnos, csak az a-data-ról.

Ez teljesen friss rendszerrel.