- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
mindfreak #23 üzenetére
A Logitech MX500 szériáról csak annyit tudok elmondani, hogy nagyon jó egér mind. Szerintem a Logitech egerek a legminőségibbek saját tapasztalataim szerint. Nagyon masszívak: nem nyöszörögnek, nyikorognak, nem lötyög bennük semmi, nem kopnak hamar. Egy kicsit nehezebbek is, ami nálam nagyon jó dolog.
Sajnos nekem az MX518 fogása nem jön be, mivel a hüvelykujjam kényelmetlenül érzi magát a neki kialakított mélyedésben és nem tudom rendesen átfogni az egeret. Kicsúszik a kezemből, lassú vagyok vele. Akinek kézre áll, annak nagyon jó társ minden körülmények között. Jelenleg nagyon jó az ára, van magyar termékképviselet + a mezőnyben egyedülálló 3 év minőségi garancia. Ennél nem is kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest