Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
mindfreak
üzenetére
Hát igen igazad van, remeltem talalok valami "komolyabb" egerpadot mint a QcK, de annyira megszoktam (es jó is!), hogy nem kell mas pad. Márcsak a regi logos QcK-t kell majd megtalalnom, az volt a tokeletes
Egeret meg nem valtottam bar a Habu nagyon lebeg a szemem elott, mint tesztalany, de meg nem birtam ravenni magam, mert a Mx518 szinte tokeletes nekem, leszamitva az oldalso gombot, ami lehetne egy fokkal kenyelmesebb. Boltban fogdostam mar Habu-t es eleg kenyelmesnek tunik.
Majd meg valami jo billentyuzeten gondolkodom, ha meglesz az uj notim. Majd elolvasgatam a temahoz kapcsolodo topicokat
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest