Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Vagy igaz vagy nem, de legalabb hasonlo a velemeny.
-
villamos
őstag
Én minden esetre elraktam az utolsó Metropol egy példányát...
-
bookninja
tag
+1, sokszor erosen szubjektiv es tartalmilag megkerdojelezheto cikkeket kozoltek le benne, persze en nem jarattam napi rendszeresseggel.
mindenesetre a lokalhoz kepest valoban egy-ket kategoriaval szinvonalasabb volt. de azert ne hasonlitsuk a nol-hoz vagy a hvg-hez peldaul (bar a hvg-ben is olyan cikket olvastam, ahol adozas temakorben akkora f*aszsagot irtak le, hogy a hajam egnek allt). tudom, ezek nem ingyenesek papiralapon... -
-
nemlehet
őstag
Simicska lapja volt, aki sokáig a jelenlegi kormány nagy puszipajtása volt. Finoman szólva nem volt objektív, de legalább néha néha voltak benne értelmes cikkek, és ritkán hazudtak direktbe.
A mostani ugye Habonyé, aki Orbán szukája (vagy fordítva, mindenesetre nagyon gyanús alak, erősen karhatalmilag takargatott kapcsolati hálóval) és a korábbi nem objektiv állapothoz képest átment teljes seggnyalásba és konkrét hazudozásba.
-
Spet
addikt
Mindennapjaim során ingyenes(!) napilappal ebben a szegmensben nem találkoztam mással, de ha megosztod miről maradtam le, akkor szívesen fogadom.
Szerk.: Pokemon GO: Egy jó időben, jól eltalált, társadalmi és vallási rétegeket jól lefedő mikrotranzakciókra épülő játék (amit másik igen jól kitudnak aknázni, lásd éttermek, pizzériák), amit vagy használ az ember vagy nem.
-
bookninja
tag
a metropol is szenny volt a maga kategoriajaban. es 29 evesen pokemon go-zok.
udv, egy elmehaborodott. -
Lathronos
őstag
Van pár ember aki való világ, éjjel nappal Budapest stb. színvonalú műsorokon, nyomtatott vagy digitális médián kívül másra nem vágyik. Bár igaz mit csodálkozok ezen, mikor Pokemon GO lázban ég a világ felnött társadalmának 50%-a(én szerencsére nem kaptam el az elmebajt).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Battlefield 2042
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest