- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
Igen, sok van, Steamen pl elég sok van, ha jól tudom TF2 is (egyik kedvencem, majdnem beérném csak ezzel a játékkal). Unrealos dologról még nem hallottam, ennek viszont nagyon örülök! Mikor meghallottam, hogy ingyenes lesz az új UT és hogy mennyire nagy támogatottsága lesz a playerek és lelkes modderek által készített mapoknak, modoknak, hát nagyon megörültem. El is gondolkodtam egy gépfejlesztésen csak ez miatt
Tök jó, hogy lesz linuxra is.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
Igen, az RC-ről hallottam, bár kipróbálni nem is merem, meg ennyivel is kímélem az SSD-t. Egy normális asztali rendszer tényleg jó lenne. Nem kell a legújabb legyen, csak legyen megbízható, és ne kelljen alap esetben a terminálhoz nyúlni. Valahogy nem sikerült még eddig.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Speeedfire #11 üzenetére
2-3 hónapig szopattam magamat linux verziókkal, de soha többet. Laposon win 7, tableten 8.1, telón meg droid. De a droidtól is próbálok szabadulni.
-
bizi990
senior tag
válasz
Speeedfire #11 üzenetére
Igen, Gnome3-ra gondoltam.
-
bizi990
senior tag
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
GNOME Shell miért nem opció? Extension-ökkel nagyon jó felületet lehet benne összerakni.
-
bizi990
senior tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Grub: igen, azért írtam, hogy az lehet nem a Mint hibája, csak rémlik, mintha beállítások között is be lehetne állítani.
Nekem Ubuntuval nem volt semmi szívás (12.04 az utolsó amit próbáltam/használok, frissebbet még nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest