Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, sok van, Steamen pl elég sok van, ha jól tudom TF2 is (egyik kedvencem, majdnem beérném csak ezzel a játékkal). Unrealos dologról még nem hallottam, ennek viszont nagyon örülök! Mikor meghallottam, hogy ingyenes lesz az új UT és hogy mennyire nagy támogatottsága lesz a playerek és lelkes modderek által készített mapoknak, modoknak, hát nagyon megörültem. El is gondolkodtam egy gépfejlesztésen csak ez miatt
Tök jó, hogy lesz linuxra is. -
kemotox
addikt
Milyen progit használsz? Én úgy sajnálom hogy PS nincs linuxra, meg néhány játék... Pedig váltanék. Két oprendszerrel / Wineal meg nem akarok baszkodni, ahhoz túl lusta vagyok. Tökéletesen megfelel a ringyóz is csak szeretek azért új dolgokat kipróbálgatni és megismerném pingvin uraságot is.
-
kemotox
addikt
Értem én mit mondasz, de szerintem nincs teljesen igazad. Egy jó oprendszer pont attól kéne hogy jó legyen, hogy mindenki tudja használni, a programozótól kezdve a műszaki analfabéta nagymamáig. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy aki gépezni akar, az tanuljon meg progolni és csináljon magának oprendszert

Persze mondjuk ez az egész felhasználás függő is, úgy értem attól függ mire akarjuk használni. Míg egy hozzáértő komolyabb dolgokra nem szívesen használna egy windózt, addig a feljebb említett nagymama meg vígan meg tudja rajta nézegetni a családi képeket. Linuxtól meg lehet sírógörcsöt kapna

Speedfire: "csak hiszed, hogy nincs vele gond" Na pont ez az, ha játszani meg netezni akar csak vele, szóval egy teljesen átlagos szórakozásos felhasználás esetén minek szopatná magát a Linuxszal mikor a Windows erre tökéletes? Persze nemtudom mire használja, csak feltételezés

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Macrodroid
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tök jó, hogy lesz linuxra is.