- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
Igen, sok van, Steamen pl elég sok van, ha jól tudom TF2 is (egyik kedvencem, majdnem beérném csak ezzel a játékkal). Unrealos dologról még nem hallottam, ennek viszont nagyon örülök! Mikor meghallottam, hogy ingyenes lesz az új UT és hogy mennyire nagy támogatottsága lesz a playerek és lelkes modderek által készített mapoknak, modoknak, hát nagyon megörültem. El is gondolkodtam egy gépfejlesztésen csak ez miatt
Tök jó, hogy lesz linuxra is.
-
kemotox
addikt
Milyen progit használsz? Én úgy sajnálom hogy PS nincs linuxra, meg néhány játék... Pedig váltanék. Két oprendszerrel / Wineal meg nem akarok baszkodni, ahhoz túl lusta vagyok. Tökéletesen megfelel a ringyóz is csak szeretek azért új dolgokat kipróbálgatni és megismerném pingvin uraságot is.
-
kemotox
addikt
Értem én mit mondasz, de szerintem nincs teljesen igazad. Egy jó oprendszer pont attól kéne hogy jó legyen, hogy mindenki tudja használni, a programozótól kezdve a műszaki analfabéta nagymamáig. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy aki gépezni akar, az tanuljon meg progolni és csináljon magának oprendszert
Persze mondjuk ez az egész felhasználás függő is, úgy értem attól függ mire akarjuk használni. Míg egy hozzáértő komolyabb dolgokra nem szívesen használna egy windózt, addig a feljebb említett nagymama meg vígan meg tudja rajta nézegetni a családi képeket. Linuxtól meg lehet sírógörcsöt kapna
Speedfire: "csak hiszed, hogy nincs vele gond" Na pont ez az, ha játszani meg netezni akar csak vele, szóval egy teljesen átlagos szórakozásos felhasználás esetén minek szopatná magát a Linuxszal mikor a Windows erre tökéletes? Persze nemtudom mire használja, csak feltételezés
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest