- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tényleg nincs autóm. De volt. Mi több, évtizedekig hivatásos sofőr voltam. Ennek értelmében van némi rálátásom a témára.
Kasserolhatnám magam, hogy Csepel, Zil, Zisz, Robur, Ifa, és még valahány név a naptárba' fülkéjében ülve, pusztán tükörből tájékozódva úgy tolattam be bárhova, hogy a rakodók megtapsoltak.
Nem teszem. Egyrészt önfényezés lenne, másrészt bizonyára nem mondana számodra semmit. Meghagylak abban a hitedben, hogy a te autód aaakkora naaagy, hogy szakmai kihívás vele két parkolóhelyre beférni.Nézd, az egy dolog, hogy vitaképtelen vagyok. Az meg a másik, hogy egész életemben tiszteltem a szabályokat. Hogy ez számodra smafu, hiszen a szabályokat azért találták ki, hogy meg lehessen szegni őket, nem engem minősít.
Nézd, akár hiszed, akár nem, nincs bennem indulat, én továbbra is tisztellek, mint ahogy mindenki mást, aki ellenem megszólalt.
Remélem, ezt elfogadható álláspontként fogadod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest