Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
lehet kapni,műanyag-gumi festéket is,mi az autómosóban pld a gumikat is áttöröltük ha kelett-van pld fekete lökhárítójavító festék is az is jó lehet,vagy elég sok fajta gumiápoló azokból is van ani szinez is-csak vékonyan át kell törölni vele és olyan mint az új.Ha mégis bőr(mivel Seat nem hiszem
)akkor bőrfesték.
Autóápolási boltok teli vannak ilyen cucokkal mivel sokan akarják pld eladás előtt "újjá" varázsolni a kocsikat.alcsa Nem fog összekopni főleg ha nem egy anyag-meg kopni fog mindkettő ergó a közepe is kopottabb lesz nem fogja utolérni soha

zsolt501 kopottra festeni az újjat?

-
alcsa
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tudom, hogy nem akarod, de szerintem fogadd el így ahogy van most, majd idővel összekopik a kettő. Vezetés közben úgysem a kormányt szokás nézni
. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Persze azt tudom a markolat rész van bőrbevonattal, a légzsák rész van valami gumiból, és ez a problémásabb, ahhoz én biztos nem nyúlnék, mert ha véletlen oldja amivel festenéd akkor az erősen problémás lehet, szóval én a bőrt festeném amit áthúztak, azzal kevesebb kárt lehet csinálni, és ha még sem tetszik azt még mindig könnyebb átfesteni mint a légzsák gumis borítását.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én a bőrt festeném ha a bőr nem műbőr hanem eredeti bőr, kiváló minőségű bőrfestékeket lehet kapni, mi motoros bőrkabátot festettünk újra mert a használat miatt a színe kopott és fakult, a jó bőr festék nem fog és nem kopik mert a bőr pólusaiba hatol, a gumis felületeket én nem bántanám több ok miatt is, a marketinges szöveget meg fenntartással kezelem, mi már 1-2 alkalommal megbántuk gumis és műanyag felület festését, mert az anyagon nem tapadt meg kellően a festék, és egy idő után elvált levelesen jött le a festék, és a felület is csúnya lett, ha meg újra kell festeni akkor meg el kell a gumi vagy műanyag felületről teljesen távolítani az előző festést, ami nem probléma mentes pláne egy légzsák esetén.
Mindenesetre mind a két esetben próbázni kell a festést ha a bőrt fested akkor is ha a műanyag, vagy gumi felületet már csak a szín miatt is, illetve hogy a gumi felület mennyire viseli el a festéket.
Bőr festés esetén a szín miatt érdemes, próbálj attól az illetőtől bőrdarabot szerezni aki a kormányt áthúzta, és azon gyakorolj. -
Met
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Lehet én vagyok a hülye, meg autóm sincs.
Nekem ez a légzsák, amit linkeltél képet ilyet nem látok
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mi van ha Mac van neki?
-
Met
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kend át valamivel pl. szlikon, acetonmentes körömlakklemosó, valami hígító. Persze előtte teszt egy kis nem látható helyen.
Csodaszivacs?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ahelyett, hogy örülnél, hogy milyen szép.
Valami szilikonnal ha atöbbit lekezelnéd?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem, mer összekopik.
-
alcsa
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Fenébe, pedig azt hittem, hogy jó ötlet így hagyni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xbox series X dobozában, tartozékaival.
- Precision 7740 17.3" FHD IPS i9-9980HK Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X1 YOGA 14 Touch - I7 6600U - 8Gb - 256Gb - Több db
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)akkor bőrfesték.

.