- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
De ha mindenképp ilyesmit szeretnél azt vedd figyelembe hogy egyik sem lesz egészséges.
kérlek mesélj még!! ekkora baromságot. ezek nem műkaják. hajnalban főzik,hűtik,csomagolják a kajákat. majd reggel,délelőtt szállítják ki házhoz. (e-food,cityfood,interfood,stb..) sokkal egészségesebb,mint a pizza,meg a kínai kaja.
-
-
RoBos
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, h az év eleji tréfa csökkentés jelentkezik-e majd az ételek árában?! Vagy ez hiú ábránd?!
-
dj79
senior tag
válasz
Speeedfire #13 üzenetére
E-food.
-
Speeedfire
félisten
Köszi mindenkinek az infót!
-
Ez ökölszabály, hogy ételt készítő egységből fasírtot, hortobágyi palacsintát és minden olyan ételt, ami láthatóan nem egybe függő színhús szigorúan tilos rendelni, mert a konyhai maradékokat teszik bele. A hortobágyi palacsinta a legjobb példa, mert azt pontosan ezzel a céllal vezették be a '70-es években vagy mikor.
-
hokuszla
senior tag
Én is teletálas voltam, a mátrai borzaskájukat imádtam, de fasirtot TILOS tőlük rendelni.
-
Kareszovics
addikt
+1 Teletál.
Norbit elég rendszeresen, Laci bácsit néhanapján kajálom. Tényleg nem olcsó, de szerintem semmiképp sem szar én szeretem.
-
SUPREME7
őstag
Nem írtad, hogy rendszeresen, előre kiválasztott kaját rendelnél, magyarán leadnád egy hétre előre, vagy random amikor éppen rendelsz, mert ha utóbbi, akkor netpincer.hu, feldobja az összes éttermet ami a közeledben van, és mindig azt rendelsz amihez éppen kedved van. Persze kicsit drágább, mint azok a kanári adagok amiket az interfood osztogat (melóhelyen rendelnek onnan páran, de főleg csajok, nekik elég)
+ netpincér friss kaja viszonylag, interfood meg nálunk pl odahozza reggel 7kor az ebédet, gondolom, hogy az mennyire friss ...
Bár azt se írtad, hogy hol laksz, vagy hol rendelnél, mert a netpincér leginkább Budapesten opció, vagy nagyobb városokban, ahol van több partner étterem.
-
Szintén SZÉP kártya pucolás miatt rendelgettünk ilyet tavaly, teletál volt az emészthető.
Nem kiemelkedő, de legalább ehető az interfooddal ellentétben. -
Speeedfire
félisten
Srácok, tisztában vagyok vele, hogy nem lesz olyan, mint amit otthon magamnak készítek el. Viszont el kellene valahogy költeni a pénzt a szép kártyáról. Általában céges menza, vagy helyi kis kajáldáknál eszek ebédet hétköznap. Nem hinném, hogy túl sok különbség van. A céges kajáldáknál is úgy szállítják oda a kész ételeket általában.
Na, +2 a teletálra. Akkor lehet azt kellene előbb megnézni.
-
Teletál nem a legolcsóbb, de meg voltam elégedve velük.
-
vaki
aktív tag
válasz
Hieronymus #4 üzenetére
Csatlakozom, illetve még annyit mindenképp érdemes tudnod, hogy ízesítésben, fűszerezésben gyakorlatilag 0 mindegyik. Plusz mindenhol ki kell tapasztalni, hogy melyik kaját tudják jól elkészíteni.
Jelenleg a Teletáltól szoktam rendelni, korábban az Ebédmesternél voltam, úgyhogy van tapasztalat. -
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Azt tudnod kell hogy a konyhák túlnyomó többsége, csak előkészített ételeket dolgoz össze.
Az elmúlt öt évben több konyhában is megfordultam. Mindenütt elkészített nyersanyagot használnak.
A sült húst csak melegíteni kell és kész a friss adag. Az uborkát szeletelve veszik. A burgonyát előfőzve.Ha fagyasztott készételt veszel, pontosan azt kapod, mint amit "frissen készített" ételként rendelsz meg. Több nagy beszállító cég jelen van a fogyasztói piacon is.
-
Apollyon
Korrektor
Műanyagdobozos szar mindegyik. Jobban jársz ha otthon főzöl, vagy inkább veszel a kínaiban vagy rendelsz pizzát. Ezek a kifőzdék elég bénák, de legalább drága.
De ha mindenképp ilyesmit szeretnél azt vedd figyelembe hogy egyik sem lesz egészséges. Egyedül az lehet csak egészséges ha otthon és a megfelelő alapanyagokból készíted el a kaját. Persze az is egy kérdés, hogy kinek mi az egészség.
-
Speeedfire
félisten
Első!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ki melyik céget ajánlja? Lényeg, hogy szép kártyával is tudjak fizetni. Finom, változatos, egészséges ételek legyenek....
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Iqos cigaretta
- Doky586: Egyszerű boot
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Az idei hajlíthatóra tartogatta a muníciót a Samsung?
- További aktív témák...
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 2700X + Wraith Prism + memoria, ssd, tap opcionalisan
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- MSI B450M PRO-VDH-PLUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest