- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezded erteni a dolgot
igen, sajat app irasan gondolkodom, android programozassal foglalkozom, ez a munkam jelenleg egyetem mellett.
Ne is mond, kb. ez az egyetlen darab neten, eloszor a tulaj facebookon hirdette, fel is vettem vele a kapcsolatot. Mondta ra hogy 25k, mondom ember te hulye vagy? 10-15k kozott szokott menni. Aztan megsertodott es azota se valaszol
Nalam a tablet a 2Dines fejegyseg helyere lenne berakva, pont uberfasza mert olyan szogben all hogy jol lathato. A fejet pedig alulra egy kisebb rekeszbe tervezem berakni
-
icemad
nagyúr
A 3 app helyett mit használsz? Írsz saját programot? Mert akkor jelentkezek beta tesztelőnek.
A hírdetésed láttam, én ezt találtam: [link]
De szerintem qrva drágán adja...
Láttam már olyan megoldást, ahol a középkonzolon a szellőzők helyére lett beépítve tablet, meg olyat is, ahol a kormányon volt. Én még mindig a car pc felé hajlok, de kíváncsian várom hogy te mire jutsz egy ilyen androidos tablettel. Remélem arról is lesz logout cikk.
-
persze tudod, 3 kulon appal, en egyben szeretnem megoldani
igen jacken fog atmenni a hang, az mondjuk teljesen mindegy hogy sztereo vagy nem, nem amiatt nem lesz jo a hangminoseg hanem a tablet hangprocesszora miatt de ez mindegy. Kb. fog ugy szolni mint egy 30k-s pio fejrol usb-n, de majd ha minosegi zenet akarok hallgatni, na az majd CD-rol fog menni. Mint mar mondtam a beepitest nem kell szo szerint erteni, kiveheto lesz a tablet. Csak nem egy tarto fogja tartani, hanem szebb lesz
(sony 7750 fejet akarok venni, aux + CD + fasza hangminoseg, semmi tobb)
-
icemad
nagyúr
ezeket tudom, tasker, autovoice, torque nálam is alap. Én is agyaltam ilyen olcsó droid beszerelésén, de végiggondolva semmi értelme. Vettem 2000ft-ért tablettartót a középkonzolra és kész. Beépíteni hülyeség. A hangot hogy viszed át a kocsi erősítőjére? 3.5 jackkel? Az csak stereo.
-
Hobbi
Android programozással foglalkozom. Amire jó lehet a tablet a kocsiba építve:
- OBD adatok kiolvasása (vízhőfoktól-fordulatszámig-levegőmennyiség minden, hibakódok...)
- hangvezérelt zenelejátszás, nem kell számokat keresgélni, bemondod a címét és lejátsza
- ugyanez GPS-el, bemondod a címet és azonnal indítja neked a gmaps-et
- vagy akár küld egy sms-t, ugyanígy hangvezérelve (a tablet kapcsolatban lehet a telefonoddal is)Tudom, ez mind megoldható máshogy, de mint már mondtam ez amolyan hobbi, érdekes dolog kiaknázni az androidban rejlő lehetőségeket. És akkor még nem is beszéltünk a tabletről vezérelhető világításról, egyebekről
(ugyebár a tablet rá lesz kötve a kocsi hangrendszerére)
-
Pepeninho
őstag
Ez inkább shitbuy mint bestbuy!
-
-
A beepites az enyembe lesz es en 7" korulit tervezek berakni. Ez konkretan a 2DIN-es radio helyere megy majd. Azt sem allandora valoszinuleg, kiveheto lesz. Ez a 10"-os tabi, a soxi a fonokom kocsijaba kerul be, 5-6 darab. Ezek az ules hattamlajara felfogathato tartokban lesznek es max 8 orat kell menjenek, lehet hogy meg se lesz oldva a kocsiban valo toltes, de ha megis, akkor microUSB-n keresztul. Amikor a telefonomat toltom autobol azzal sem szokott gond lenni.
-
icemad
nagyúr
Milyen kocsiba tudsz 10'es tabletet beépíteni? Nem félsz hogy a tablet aksija elpukkan?
-
e-newsee
addikt
50e pénzért ez rossz vétel.
Ott a Wayteq xtab 9, amit 52e-ért megkapsz, és sokkal korrektebb a minőség, és legalább van hazai támogatása a cuccnak. Igaz, 1"-lal kevesebb. De legalább fullHD. -
Degeczi egyedi szoftverhez kell a tablet, ami kocsiban lesz, minél nagyobb kijelző annál jobb, illetve a felbontás minél kisebb annál gyorsabb a szoftver + kevesebb tárhely kell a videóknak
Ezen a tableten csak és kizárólag egy szoftver fog futni, erre lett véve, illetve erre lesz még véve jó pár ugyanilyen.
Azonban részben egyetértek veletek, létezik ennél jobb ár-érték arányú tablet is.
PistiSan nexus7-el én is szemezek, saját célra, autóba beépítésre. Nexus 5 eléggé meggyőzött
pumpedlix igen, ez a concorde nem rossz alternatíva
De akkor most fordítsuk meg a dolgot, Ti milyen tabletet vettetek volna kis felbontással (fHD alatt) ami 10.1" vagy nagyobb?
-
pumpedlix
tag
Valahogy a cikk olvasása óta a Concorde Tab Q10 jár az eszemben.
Ugyanez a specifikáció, ugyanez az ár, magyar gari, helyi szervíz,
hmmm hát ki hogy érzi..... -
PistiSan
addikt
Lehet 10 colon ez viszonylag jó vétel, de 7 colon már nexus7-et is kapni (60k most), erősebb hardver, jobb kijelző, jobb szoftver támogatás, 2 év gyártói garancia.
Persze ez csak azoknak opció akinek elég a 7 col. -
a2d2
addikt
Hát sokallom az árát.
Tavaly vettem egy ONDA V973-ast ennyi pénzért, ugyanúgy A31, de retina kijelzővel, 2Gb rammal. -
-
gghrtz
őstag
-
-
gghrtz
őstag
válasz
dilajoska1 #19 üzenetére
Vagy megosztja a telójáról wifin a mobilnetet. TÁDÁÁM!
-
válasz
dilajoska1 #19 üzenetére
Beletörném
-
válasz
dilajoska1 #17 üzenetére
Ha valaki netezni és tartalomfogyasztani veszi. Akkor még mindig előbb van.
Meg ott azért akad pár dolog pluszban, de ez már egyéni döntés
-
gghrtz
őstag
Egyébként nem olyan rossz ez az A31s soc. Szerintem lazán ver használhatóságban egy RK3188-at, hiába jobb annak a specifikációja.
-
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Ismerősnek kellett, aki mindenképp 10.1"-t akart. Ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni..
-
Ez is abszolút érthető indok, én telefon vásárlásnál cselekedtem így, bár nekem ahhoz hogy a +30 ezret ráköltsem egy neves márkára az is kellett hogy kilopják a csomagból a telefont
Viszont nem bántam meg, hogy ráköltöttem azt a pluszt, minőségben egészen más mint a kínai társai.
Valószínűleg, hogy ha magamnak rendelnék most tabletet, nem ez lenne a No.1., de ennek ellenére nem rossz készülék.
-
-
Szvsz nem rossz ez a tablet ennyi pénzért. Nyilván nem az évszázad üzlete, hanem egy jó minőségű tablet, jó áron.
EnterR: Nagyobb játékokat nem próbáltam, de nem is számítanék sok jóra tőle.
gghrtz Antutu X-el 14327 pontot ért el, most futtattam le
Duliee Érdemes kipróbálni, amíg nem volt a kezemben én is szkeptikus voltam. Hétköznapi használatra tökéletes, böngészésre, videó nézésre, facebookra abszolút rendben van a készülék. Ezekre a feladatokra elég a hardver.
Esetemben mindenképp 10.1"-os tabletet kellett rendelnem, ez volt a kérés, nem magamnak vettem.
-
Ezzel a SoC-kal így harmatf0s... Nagyon nem éri meg kategória
Sarcostól mindenestül jobbakat lehet kapni!
A pozitív dolgok igazából nem sokat nyomnak a negatívakkal szemben... Inkább akkor egy rendes 9,7-es tabot a népnek, te ez gyötrelem :/
-
gghrtz
őstag
Nem kötekedés, de nem Soxy, hanem Soxi a "gyártó" neve.
-
gghrtz
őstag
En most teszteltem egy ilyen hardveru tabletet, es kisebb felbontas mellett is 12500 pont lett az Antutu. Megtenned a kedvemert, hogy az Antutu X-szel is leteszteled a cuccot? Köszi!
-
marquuard
veterán
Az a PowerVR hogyan teljesít komolyabb játékoknál (pl. Modern Combat)? Vagy ennél a típusnál nem érdemes erről beszélni?
-
Bucsi13
tag
Elsőre Sonynak olvastam... kínai gyártó, i see what you did there...
-
törölt tag
Bocs, de ugye a 2 tablet EGYÜTT 50 rugó, ÁFÁval és vámmal?
Minden más esetben f@s.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Remek tabletet rendelhetünk Kínából korrekt áron, ha szemet tudunk hunyni néhány apróság fölött.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest