Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Kezded erteni a dolgot igen, sajat app irasan gondolkodom, android programozassal foglalkozom, ez a munkam jelenleg egyetem mellett.
Ne is mond, kb. ez az egyetlen darab neten, eloszor a tulaj facebookon hirdette, fel is vettem vele a kapcsolatot. Mondta ra hogy 25k, mondom ember te hulye vagy? 10-15k kozott szokott menni. Aztan megsertodott es azota se valaszol
Nalam a tablet a 2Dines fejegyseg helyere lenne berakva, pont uberfasza mert olyan szogben all hogy jol lathato. A fejet pedig alulra egy kisebb rekeszbe tervezem berakni
[ Szerkesztve ]
-
A 3 app helyett mit használsz? Írsz saját programot? Mert akkor jelentkezek beta tesztelőnek.
A hírdetésed láttam, én ezt találtam: [link]
De szerintem qrva drágán adja...
Láttam már olyan megoldást, ahol a középkonzolon a szellőzők helyére lett beépítve tablet, meg olyat is, ahol a kormányon volt. Én még mindig a car pc felé hajlok, de kíváncsian várom hogy te mire jutsz egy ilyen androidos tablettel. Remélem arról is lesz logout cikk.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
nagyúr
persze tudod, 3 kulon appal, en egyben szeretnem megoldani igen jacken fog atmenni a hang, az mondjuk teljesen mindegy hogy sztereo vagy nem, nem amiatt nem lesz jo a hangminoseg hanem a tablet hangprocesszora miatt de ez mindegy. Kb. fog ugy szolni mint egy 30k-s pio fejrol usb-n, de majd ha minosegi zenet akarok hallgatni, na az majd CD-rol fog menni. Mint mar mondtam a beepitest nem kell szo szerint erteni, kiveheto lesz a tablet. Csak nem egy tarto fogja tartani, hanem szebb lesz
(sony 7750 fejet akarok venni, aux + CD + fasza hangminoseg, semmi tobb)
[ Szerkesztve ]
-
ezeket tudom, tasker, autovoice, torque nálam is alap. Én is agyaltam ilyen olcsó droid beszerelésén, de végiggondolva semmi értelme. Vettem 2000ft-ért tablettartót a középkonzolra és kész. Beépíteni hülyeség. A hangot hogy viszed át a kocsi erősítőjére? 3.5 jackkel? Az csak stereo.
-
nagyúr
Hobbi Android programozással foglalkozom. Amire jó lehet a tablet a kocsiba építve:
- OBD adatok kiolvasása (vízhőfoktól-fordulatszámig-levegőmennyiség minden, hibakódok...)
- hangvezérelt zenelejátszás, nem kell számokat keresgélni, bemondod a címét és lejátsza
- ugyanez GPS-el, bemondod a címet és azonnal indítja neked a gmaps-et
- vagy akár küld egy sms-t, ugyanígy hangvezérelve (a tablet kapcsolatban lehet a telefonoddal is)Tudom, ez mind megoldható máshogy, de mint már mondtam ez amolyan hobbi, érdekes dolog kiaknázni az androidban rejlő lehetőségeket. És akkor még nem is beszéltünk a tabletről vezérelhető világításról, egyebekről
(ugyebár a tablet rá lesz kötve a kocsi hangrendszerére)
-
-
Pepeninho
őstag
Ez inkább shitbuy mint bestbuy!
Ps4, Xiaomi 11T
-
nagyúr
A beepites az enyembe lesz es en 7" korulit tervezek berakni. Ez konkretan a 2DIN-es radio helyere megy majd. Azt sem allandora valoszinuleg, kiveheto lesz. Ez a 10"-os tabi, a soxi a fonokom kocsijaba kerul be, 5-6 darab. Ezek az ules hattamlajara felfogathato tartokban lesznek es max 8 orat kell menjenek, lehet hogy meg se lesz oldva a kocsiban valo toltes, de ha megis, akkor microUSB-n keresztul. Amikor a telefonomat toltom autobol azzal sem szokott gond lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Milyen kocsiba tudsz 10'es tabletet beépíteni? Nem félsz hogy a tablet aksija elpukkan?
-
e-newsee
addikt
50e pénzért ez rossz vétel.
Ott a Wayteq xtab 9, amit 52e-ért megkapsz, és sokkal korrektebb a minőség, és legalább van hazai támogatása a cuccnak. Igaz, 1"-lal kevesebb. De legalább fullHD."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
nagyúr
Degeczi egyedi szoftverhez kell a tablet, ami kocsiban lesz, minél nagyobb kijelző annál jobb, illetve a felbontás minél kisebb annál gyorsabb a szoftver + kevesebb tárhely kell a videóknak
Ezen a tableten csak és kizárólag egy szoftver fog futni, erre lett véve, illetve erre lesz még véve jó pár ugyanilyen.
Azonban részben egyetértek veletek, létezik ennél jobb ár-érték arányú tablet is.
PistiSan nexus7-el én is szemezek, saját célra, autóba beépítésre. Nexus 5 eléggé meggyőzött
pumpedlix igen, ez a concorde nem rossz alternatíva
De akkor most fordítsuk meg a dolgot, Ti milyen tabletet vettetek volna kis felbontással (fHD alatt) ami 10.1" vagy nagyobb?
[ Szerkesztve ]
-
pumpedlix
tag
Valahogy a cikk olvasása óta a Concorde Tab Q10 jár az eszemben.
Ugyanez a specifikáció, ugyanez az ár, magyar gari, helyi szervíz,
hmmm hát ki hogy érzi..... -
PistiSan
addikt
Lehet 10 colon ez viszonylag jó vétel, de 7 colon már nexus7-et is kapni (60k most), erősebb hardver, jobb kijelző, jobb szoftver támogatás, 2 év gyártói garancia.
Persze ez csak azoknak opció akinek elég a 7 col. -
a2d2
addikt
Hát sokallom az árát.
Tavaly vettem egy ONDA V973-ast ennyi pénzért, ugyanúgy A31, de retina kijelzővel, 2Gb rammal.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
gghrtz
őstag
-
gghrtz
őstag
válasz dilajoska1 #19 üzenetére
Vagy megosztja a telójáról wifin a mobilnetet. TÁDÁÁM!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dilajoska1 #19 üzenetére
Beletörném
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dilajoska1 #17 üzenetére
Ha valaki netezni és tartalomfogyasztani veszi. Akkor még mindig előbb van.
Meg ott azért akad pár dolog pluszban, de ez már egyéni döntés
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
dilajoska1
őstag
Hát amit linkeltél abban sokkal gyengébb a gpu ráadásul ebben is hasonló a7 magos soc van amik 1.0 - 1.2 ghz-n pörögnek. Persze én is sokallom érte az árat.
Nem 3g-s de hasonló áron ilyet itthon is kap
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
gghrtz
őstag
Egyébként nem olyan rossz ez az A31s soc. Szerintem lazán ver használhatóságban egy RK3188-at, hiába jobb annak a specifikációja.
-
-
nagyúr
válasz dilajoska1 #13 üzenetére
Ismerősnek kellett, aki mindenképp 10.1"-t akart. Ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni..
-
dilajoska1
őstag
Igaz kisebb a felbontás de ennyiért itthon is kaptál volna hasonló tabletet. Minőségben szerintem nem rosszabbak. Sőt 7.9 colos-at meg jóval olcsóbban.
Amit linkelek ott kapsz 2 év garanciát is.Csak példa:
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
nagyúr
Ez is abszolút érthető indok, én telefon vásárlásnál cselekedtem így, bár nekem ahhoz hogy a +30 ezret ráköltsem egy neves márkára az is kellett hogy kilopják a csomagból a telefont Viszont nem bántam meg, hogy ráköltöttem azt a pluszt, minőségben egészen más mint a kínai társai.
Valószínűleg, hogy ha magamnak rendelnék most tabletet, nem ez lenne a No.1., de ennek ellenére nem rossz készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Elhiszem, csak valahogy nekem még sok az 50 ezer... Ez már az a léleltani határ, amikor elgondolkozok, hogy lehet + 15-20ért nézek neves terméket.
Vagy kisebbet ,de még használhatót / amit linkeltem / mert ott legalább van 3G is / tudom nem mindenkinek szempont
-
nagyúr
Szvsz nem rossz ez a tablet ennyi pénzért. Nyilván nem az évszázad üzlete, hanem egy jó minőségű tablet, jó áron.
EnterR: Nagyobb játékokat nem próbáltam, de nem is számítanék sok jóra tőle.
gghrtz Antutu X-el 14327 pontot ért el, most futtattam le
Duliee Érdemes kipróbálni, amíg nem volt a kezemben én is szkeptikus voltam. Hétköznapi használatra tökéletes, böngészésre, videó nézésre, facebookra abszolút rendben van a készülék. Ezekre a feladatokra elég a hardver.
Esetemben mindenképp 10.1"-os tabletet kellett rendelnem, ez volt a kérés, nem magamnak vettem.
-
Graphics
Jómunkásember
Ezzel a SoC-kal így harmatf0s... Nagyon nem éri meg kategória
Sarcostól mindenestül jobbakat lehet kapni!
A pozitív dolgok igazából nem sokat nyomnak a negatívakkal szemben... Inkább akkor egy rendes 9,7-es tabot a népnek, te ez gyötrelem :/
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
Nem kötekedés, de nem Soxy, hanem Soxi a "gyártó" neve.
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
En most teszteltem egy ilyen hardveru tabletet, es kisebb felbontas mellett is 12500 pont lett az Antutu. Megtenned a kedvemert, hogy az Antutu X-szel is leteszteled a cuccot? Köszi!
-
marquuard
veterán
Az a PowerVR hogyan teljesít komolyabb játékoknál (pl. Modern Combat)? Vagy ennél a típusnál nem érdemes erről beszélni?
PSN ID: marquuard
-
Bucsi13
tag
Elsőre Sonynak olvastam... kínai gyártó, i see what you did there...
„Everything ends and it's always sad. But everything begins again and it's always happy. Be happy .”
-
törölt tag
Bocs, de ugye a 2 tablet EGYÜTT 50 rugó, ÁFÁval és vámmal?
Minden más esetben f@s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...