- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
JulianSinulf #5 üzenetére
Egész konkrét lista, megpróbálok majd mindenre válaszd adni. Jó a porosodás pont nem számít most, inkább ahogy írtad is, fél-1 év múlva.
Előjáróban annyit, hogy most toltam vele 2 óra SW BF2-t, ahogy elindítom játékot felpörög egész hangosra a ventillátor (nincs más gamer géppel összehasonlításom mondjuk), de ahogy befejeztem a játékot abba is hagyja, és csendes üresjáraton. Proci 70 fokig ment fel, a GPU pedig 60-ig játék közben. Érezhetően melegedett a billentyűzet jobb felén, de mivel a wasd bal oldalon van így menet közben nem érezhető. Touchpad pont nincs útba, 1-2x véletlen ránehezedett a csuklóm, de amúgy nem zavart. Saját billentyűzetével + külön egérrel teljesen jó játszani rajta.
De majd a tesztben is leírom ezeket, meg még többet, most hétvégén a nyílt béta miatt úgyis meghajtom, akksiról is majd. -
JulianSinulf
őstag
Engem felettébb érdekelne a melegedési paramétere.
Mennyire melegszik át a teteje, az alja, milyen a szellőzés, mennyit megy a ventilátor.
Az is nagyon érdekel, hogy milyen környezetben használod.
Padlószőnyeg vagy laminált padló, esetleg más. Heti porszívózás, sűrűbben, ritkábban. Mennyire poros környezetben van használva (főút mellett vagy egy park közelében, kis forgalommal, esetleg építkezés van a környéken). Háziállat a lakásban, mint kutya, macska. Asztalon használod vagy gyakran viszed ágyba, kanapéra, sokat megy ölben.
És úgy fél év múlva ismét érdekelne a melegedés és a ventilátor üzeme. Mennyivel megy többet, mennyivel lett hangosabb.Játékoknál érdekelne, hogy egyéb kiegészítők nélkül mennyire jó játszani rajta, mennyire kényelmes. Esetleg egy egér rádugásával milyen az élmény. Mennyire van útban a touchpad.
És érdekelne még egy dolog. Az üzemidő és a teljesítmény akkumulátoros működés esetén. Milyen mértékben változik a játékélmény a hálózati működéshez képest és lehet e rajta játszani 1 órát izmosabb játékokkal is, nem low beállításokkal.
-
JoeYi
őstag
én meg egy tavalyi üzleti notebook i5 integrált vga-val, tolom a world of battleshipet
50+ FPS megvan. tökéletes
-
Redneck
nagyúr
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Nem, de rákerestem nagyjából mennyiért mennek külföldön és itthon.
-
Redneck
nagyúr
Korrekt vas, jónak tűnő áron. Persze lehet tévedek annyira nem követem a notebookok árazását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest