Hirdetés

2020. április 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) Sordoran válasza JulianSinulf (#5) üzenetére


Sordoran
(őstag)

Egész konkrét lista, megpróbálok majd mindenre válaszd adni. Jó a porosodás pont nem számít most, inkább ahogy írtad is, fél-1 év múlva.
Előjáróban annyit, hogy most toltam vele 2 óra SW BF2-t, ahogy elindítom játékot felpörög egész hangosra a ventillátor (nincs más gamer géppel összehasonlításom mondjuk), de ahogy befejeztem a játékot abba is hagyja, és csendes üresjáraton. Proci 70 fokig ment fel, a GPU pedig 60-ig játék közben. Érezhetően melegedett a billentyűzet jobb felén, de mivel a wasd bal oldalon van így menet közben nem érezhető. Touchpad pont nincs útba, 1-2x véletlen ránehezedett a csuklóm, de amúgy nem zavart. Saját billentyűzetével + külön egérrel teljesen jó játszani rajta.
De majd a tesztben is leírom ezeket, meg még többet, most hétvégén a nyílt béta miatt úgyis meghajtom, akksiról is majd.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.