- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
válasz
PACSA75 #19405 üzenetére
én is beszéltem velük, mondtam hogy ilyen trágya munkát hogy adhatnak ki a kezükből, utána jött a hümmögés hogy hát utángyártott ragasztó, ennyit tud meg ment a rizsa. Amikor meg szétszedtem láttam hogy sima 2oldalas ragasztócsíkokkal kókányoltak. A keret nincs eldeformálódva, hiszen a hátlap pl tökéletesen a helyén marad. A pillanat ragasztó gőzeivel meg nem tettek kárt, hiszen a bal felső sarokba cseppentettem egyet és sehová máshová. Igazából én is ezt akartam elkerülni, hogy ilyen módon legyen megragasztva, de ha a Cordon elhajt, a maszek meg balfék hozzá, akkor egy idő után betelik a pohár.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest