Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
molacika91
tag
-
molacika91
tag
válasz amisis #17284 üzenetére
Szia
Aktiválni kell valamilyen netcsomagot, csak utána lehet használni. Én is ma kaptam és nekem sem működött, de aktiváltam a Go!NapiNet-et és utána működött. A napi net aktiválásáért nem vett le semmi pénzt.
Én a net mellé megkaptam a 2000 Ft-ot is ami hálózaton belül lebeszélhető. -
molacika91
tag
Sziasztok.
SUS-al újratettem a rendszert és letiltottam a facebook, google+, google újságos/könyv, időjárás, sociallife, google talk alkalmazásokat, és első töltésnél 100%ról stamina és repülőgépes mód alatt éjszaka 10%-ot merült, majd egy kicsit nyomogattam és hirtelen leesett 73%-ra, azóta pihent 8 órát és merült még 14%-ot, így most 59-en áll. Beragadva nincs semmi app, a telót nem ébreszti semmi, néztem gsam batteryvel is. A képernyő idő az 23 perc volt. Akksinál első helyen a telefon készenlétben és a telefon tétlen áll.
Ilyenkor friss újratelepítésnél ez normális, hogy ennyire merül? -
molacika91
tag
Sziasztok
Akksi merüléshez hozzászólva, az elképzelhető, hogy hibás a sim kártya? Éjszaka repülőgépes módban is kb 15%-ot merül a telefon, de nem ébreszti semmi. Ma kivettem a sim kártyát és reggel óta 1 %-ot sem merült. Egyébként a kártya új, a telóval kaptam.
-
molacika91
tag
válasz agent_k #18539 üzenetére
Lehet nekem is így lesz.
Bár azért jó lenne rájönni, hogy mitől van, főleg ha tényleg a sim miatt, mert akkor kicseréltetem, mondjuk úgyis másikat akarok bele rakni, csak azt is még cseréltetni kell. Szerintem ma, meg holnap egnézem sim nélkül mennyire merül (wifi van, hívni meg felhívnak másik telón) -
molacika91
tag
Sziasztok!
Nekem megy simán win 8.1-en a flashtool. Most raktam fel egy független romot, most bootol.
A legfrissebb flashtool driverek vannak fent és még ezt csináltam meg, így működik. -
molacika91
tag
Ha valakit érdekel, már elérhető a 4.3-ra épülő eXistenZ rom itt.
-
molacika91
tag
válasz AeSDé Team #20717 üzenetére
Gyors válasz: igen.
Nekem is másodszorra sikerült, és akkor sem működött a root, de aztán megint cwm-ből a supersu-t elindítottam és így már jó.
[ Szerkesztve ]
-
molacika91
tag
Existenz 2.0-n a wifi fixet hogy kell felrakni? Bekapcsolásnál hangerő fel, belép a cwm-be, de ott nem találok meg a zip fájlt. Ha bekapcsolásnál hangerő lefelé (jól gondolom, hogy ez a twrp?), ott meg van a zip, de valamiért úgy meg nem működik.
Az számíthat, hogy a kernelt a CE1-es romból tettem fel?counterbill: És ha nincsen sd kártyám akkor bebuktam?
[ Szerkesztve ]
-
molacika91
tag
válasz Szmoki #21476 üzenetére
Xda-n az existenz fórumán ezt ajánlották:
Using root browser navigate to data/data/com.sonyericsson.conversations/shared_prefs...there open the file com.sonyericsson.conversations_preferences.xml and find the line:
<boolean name="semc_pref_key_character_conversion" value="false" />
and change it to:
<boolean name="semc_pref_key_character_conversion" value="true" />save it and reboot
-
molacika91
tag
Sziasztok
Nálam is előjött a kijelző villogás a 4.3-on. Az a furcsa, hogy pár napig fel sem tűnt, de most állandóan látom. Teljes fényerőn elég észrevehető, amúgy annyira nem zavaró. Szerintetek lesz valami baja ha így használom?
Egyébként telekomos teló, 7-es panel és mindegy melyik 4.3 van rajta, az összessel csinálja.
Most nézem, hogy 4.3 alatt a recoveryben is csinálja, eddig ott nem tűnt fel, de 4.1 alatt meg semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
molacika91
tag
válasz AeSDé Team #22124 üzenetére
TWRP-be (hangerő le) lépjetek be és onnan tegyétek fel.
-
molacika91
tag
Ugyan így jártam én is, elment 3-4 napot a 4.3, aztán elkezdett villogni, 6 vagy 7 különböző 4.3-at próbáltam (ausztrál, cseh, különböző CE..) és mindet úgy is hogy sus-al is újra raktam és mindegyikkel villogott. 4.1 alatt nem villog, így most ez van fent.
[ Szerkesztve ]
-
molacika91
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani existenz 3.15 alatt, hogy a teló a kamera gombra is felébredjen úgy mint CM alatt?
-
molacika91
tag
Sziasztok!
Existenz 3.3 van fent a telón és mitől lehet az, hogy a youtube videók, vagy akár az indavideó laggol? A hang tökéletes, a kép szaggat. Ettől eltekintve minden jól működik, semmi akadás, a telón lévő filmek rendesen mennek. -
molacika91
tag
válasz counterbill #27838 üzenetére
Nekem 7-es panel van és villog, be is írtam.
-
molacika91
tag
Sziasztok!
Existenz 3.3-nál megint előjött, hogy laggol a youtube videó, a hang jó, csak a kép akad. Pár napja volt ilyen, akkor újraraktam és egy darabig jó volt. Azóta semmit sem telepítettem vagy tiltottam. Most egyébként észrevettem, hogy az mx playerrel lejátszott videó is laggol, csak akkor jó, ha átrakom szoftveres dekódolásra, azaz hardveresen akad.
Wipe dalvik és wipe chache megvolt, de nem segített.
Van valami ötletetek mitől lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
molacika91
tag
válasz counterbill #28271 üzenetére
Mivel sikerült átírnod? Én is próbáltam és nem megy. Existenz alatt szintén nincs olyan sor a build.prop-ban.
-
molacika91
tag
válasz counterbill #28275 üzenetére
Köszönöm
Közben egy újraindítás után a root explorer is engedte.
-
molacika91
tag
Hali
Aki slimkatet használ, nekik az akksi fogyasztásnál mi áll az első helyen? Nekem az android rendszer megelőzi a kijelzőt, be lehet akadva valami? Éjszaka viszont nem merül csak olyan 1-3% között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- RAM topik
- Ukrajnai háború
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest