Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
válasz
norbert1998 #45952 üzenetére
X8? Bitch please
ZTE blade! Nah annak volt supportja! 2.1-es rommal indult...
Szerintem nincs még egy androidos telefon, amit annyira át lehetett alakítani szoftveresen, mint aztNah meg hát abban volt egy "hiba", ami másban nem...
-
Simba86
senior tag
válasz
norbert1998 #44618 üzenetére
egyszer már rájöttem, de azóta megint nem tudom, hogyan küszöböljem ki a hibát: nem tudom lefuttatni az antutut mert állandóan újraindul... (cm11)
xda-n azt írták, hogy a cpu test only után rendbejön, de semmi, a cpu test alatt is rebootol...
-
Simba86
senior tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy amikor LTE hálózaton van a teló, akkor LTE-t ír ki, vagy 4G-t felül? (azért kérdezem, mert furcsállom, hogy hiába írja a hálózatok között, hogy LTE-n vagyok, sose látom kiírva, csak a 4G-t...
köszi a választ!
-
Simba86
senior tag
válasz
szörnyecske #37643 üzenetére
lehet tévedek, de nekem nem SP-nek tűnik az a kütyü, inkább L-nek...
-
Simba86
senior tag
válasz
norbert1998 #37380 üzenetére
Ezt kapásból tudnám cáfolni egy bizonyos "rilíz-típussal", melyet kitiltottak már a legnagyobb "oldalakról" is, de ez csúnya (értsd: veszélyes) téma, úgyhogy azzal zárnám a diskurzust, hogy még csak nem is evidens, hogy "jobb képhez jobb hang van" (persze az dukálna, de ebben a korban, amikor vérpistike 10 perc alatt átkódol egy filmet virtualdubbal, nem ilyen egyszerű a szitu...)
Annyi a lényeg, hogy egyáltalán nincs korreláció a hang és a videó között -
Simba86
senior tag
válasz
norbert1998 #37371 üzenetére
a hangnak és a képnek külön-külön kódolása van, SZERINTEM az égegyadta világon semmi összefüggés nincs a kép minősége és a hang minősége között... persze, hogy lehet FHD felbontású videónak 8 bites hangja, de nem azért, mert "jó" a képminőség, vagy "rossz", hanem attól függ, hogy a "rilízer" vérpistike vagy egy vérprofi...
-
Simba86
senior tag
válasz
norbert1998 #37366 üzenetére
őőő nem nagyon értek a kódoláshoz, de a videó bitrate hogyan képes befolyásolni a hangminőséget? Ez szerintem nem igaz...
-
Simba86
senior tag
S.O.S!!!!
megjött az mhl adapterem, viszont nem találom az mhl beállításokat! mintha a 205ös szoftverben nem lenne
megnéztem a szervíz menüt, ott folyamatosan off-on van és nem tudom bekapcsolni... van erre 3rd party app? -
Simba86
senior tag
sziasztok!
Szokott vmelyikőtök szórakozni azzal, hogy javítson a színhűségen? (értsd: fehéregyensúly állítás)
Az alapbeállítás nagyon fakó, most elkezdtem állítgatni, és kíváncsi lennék, ki milyen beállítást tartana megfelelőnek?
(már ha egyáltalán érdemesnek tartjátok...) -
Simba86
senior tag
válasz
Tomajdon #36265 üzenetére
örökérvényű mondás: "ha nem tudsz úszni, nem a víz a hülye"
érdekes, sok embernél kitűnően működik stock 205-össel a teló, de biztos ez csak a poweruser-ekre igaz...
biztos borzalmasan nehéz egy factory resetet megcsinálni, vagy AKÁRMIT megcsinálni ezzel a telefonnal, mikor az egész internet tömve van a "szájbarágósabbnál-szájbarágósabb" leírásokkal, amelyek követéséhez nem kell informatikai diploma, mindössze az olvasásértés képessége... (bocsánat, statisztikák is alátámasztják, hogy a magyarok ebben nemzetszinten gyengék, szóval visszavonok mindent! lassan polihisztor lesz, aki képes megérteni egy szöveget...)
-
Simba86
senior tag
üdv!
nálatok is előfordul, hogy böngészőkben (mindben!) nem működik a kétujjas nagyítás, csak a duplakoppos?
időnként előjön ez a hiba, ami ugyan nem élet-halál, viszont idegesítő tud lenni, amikor hiába használom a multitouch-ot... (gyári rendszer, a 201-es alatt is csinálta és most, 205 alatt is, de teljesen véletlenszerű időközönként...) -
Simba86
senior tag
szívesen
-
Simba86
senior tag
sziasztok! buta kérdés következik
akinek custom rom van fenn (existenz), az felrakhatja a kernel-t flashtoollal úgy, hogy ne legyen bootloop, vagy esélytelen felrakni friss telepítés nélkül?
-
Simba86
senior tag
de az a baj, hogy nem tudom felismertetni cwm-ben sem, és így formázni sem tudom :S
vagy esetleg formázzam le a samuban?
-
Simba86
senior tag
az a gáz, hogy twrp alatt felismeri, csak működő rendszer alatt hülyül meg
(lejárt a szerkesztési idő)
-
Simba86
senior tag
sziasztok!
van egy kingston class4-es 8 gigás memóriakártyám, ami az előző telefonommal (galaxy s advance) tökéletesen működik, de ha belerakom az sp-be, akkor fc-zik a system ui... vki tapasztalt már hasonlót? már leformáztam, de ugyanezt csinálja....
köszönöm a válaszokat!
-
Simba86
senior tag
Sziasztok!
Most fogom lecserélni a Galaxy S advance-m egy ilyenre. véleményetek szerint mennyivel "gyengébb" (=fakóbb) a sima TFT a super amolednél? az advance kijelzője gyönyörű, de már ráuntam, ezért váltok...
Köszi a választ!
-
Simba86
senior tag
Bog, tetszik a cím nagyon, de nehogy bepereljenek a sajtosperec mánágerei
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest